Formula 1

ο αγωνας που εκανε ο χαμιλτον ηταν καταπληκτικος,αλλα η στρατιγικη της ομαδας ηταν λαθος.γκαντεμης θεωρω οτι ειναι γιατι στον τελευταιο γυρω που ηταν ετοιμος να περασει τον αλονσο τον χτυπησε ο γουεμπερ απο πισω και εχασε μια θεση κιολας.

σ αυτό ίσως να έχεις ένα δίκιο αν κ με όλα αυτά που γινόντουσαν σ’ αυτόν το γύρο σε μένα τουλάχιστον έμοιαζε αναμενόμενο, τον είχε κλείσει κ ο αλόνσο από μπροστά λογικά δεν θα πέρναγε…κ να πέρναγε βέβαια δεν πιστεύω ότι θα ήταν κάτι το τρομερό αυτή η θέση… και οι 2 οδηγοί της μκλαρεν φέτος είναι το στυλ των οδηγών που απλά αξιοποιούν τις δυνατότητες που τους προσφέρει το μονοθέσιο τους κ τπτ παραπάνω… απλά ο μπάτον είναι περισσότερο αξιοπρεπής για μένα, ο χάμιλτον κακομαθημένος κ γκρινιάρης είναι…

άσε που ο χάμιλτον βγήκε κ έλεγε “είναι σπαστικό όταν κάνουν οι άλλοι βλακείες στην πίστα, εγώ δεν έκανα…” . κάθε μέρα τον αντιπαθώ και περισσότερο αυτόν:lol: έχει καβαλήσει το καλάμι ο λούις νομίζει ότι είναι κάποιος κ ότι όλα γυρνάνε γύρω του… όταν αυτός όμως κουτούλαγε 10 μονοθέσια στα πιτ ήταν ωραία…λες κ ο γουέμπερ σκέφτεται πώς θα βαρέσει τον άμοιρα κ απροστάτευτο λούις…ο σουμάχερ που τον διαλύσανε στην αρχή χτες δεν είπε τίποτα , “αυτά συμβαίνουν στους αγώνες”
η απουσία του dennis είναι αισθητή πλέον…

εγω παντως θεωρω τον χαμιλτον τον πιο γρηγορο οδηγο τη δεδομενη χρονικη στιγμη(οχι τον καλυτερο).ο καλυτερος μαλλον πρεπει να ειναι ο αλονσο,ασχετα αν δεν γουσταρω την ομαδα που ειναι.

λογικα παντως το πρωταθλημα θα κριθει αναμεσα στους δυο της φεραρι και τους δυο της μακλαρεν.η ρεντ μπουλ δε μου φαινεται τοσο αξιοπιστη

το μονοθέσιο της μκλάρεν φέτος είναι πολύ καλό αεροδυναμικά…αν και ήταν κάπως τσάτσικη η αεροτομή πίσω θα το αντιγράψουν πολλές ομάδες…η σάουμπερ που έχει τον ντε λα ρόσα που ήρθε απ την μκλάρεν το έχει ήδη έτοιμο…όσο για τη ρεντ μπουλ στην αυστραλία απο λάθος τοποθέτηση του τροχού χαλάσανε τα φρένα ήταν ανθρώπινο το λάθος…πιστεύω πως θα είναι ανταγωνιστική, ήδη έχει την καλύτερη τελική, ε με το 1ο πακέτο αναβαθμίσεων θα παλέψει πολύ πιστεύω…όσο για τον χάμιλτον αν δεν είχε τον ron δεν ξέρω αν θα είχε μπει τόσο εύκολα και τόσο νωρίς στην φ1, ούτε αν θα είχε καταξιωθεί τοσο…εκμεταλλεύεται, όπως κ οποιοσδήποτε άλλωστε, τις δυνατότητες του μονοθεσίου του στο έπακρο -λαναθασμένα μερικές φορές,του έχει στοιχίσει- άλλα μέχρι εκεί…είναι καλός οδηγός κ τπτ παραπάνω… πέρυσι -που η μπρον βρήκε το παραθυράκι με τους διαχύτες και στα πρώτα 7 γραντ πρι ούτε καν τη βλέπανε- ενώ η φεράρι είχε σταματήσει την ανάπτυξη του μονοθεσίου απ τη μέση της χρονιάς ο κίμι έκανε θαύματα κ o χάμιλτον με 1000 ζόρια τον πέρασε για 1-2 πόντους πόσο ήταν…με σαφώς ανώτερο μονοθέσιο…και εκεί άλλωστε φάνηκε το τι οδηγάρα ήταν ο ραικονεν και τι βλακεία κάνανε που πήρανε τον αλόνσο στη θέση του (αν κ είμαι φεράρι τον αντιπαθώ, τον στηρίζω μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα)…άσε που για μένα τα πρωταθλήματα του αλόνσο ήταν απόρροια σκανδάλων και τύχης…τίποτα παραπάνω…σαν οδηγός πιστεύω κλάσεις ανώτερος είναι ο φέτελ απ’ όλους…

καλα για ραικονεν δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι ειναι ο πιο ταλαντουχος απο ολους τους.η ατυχια του ηταν οτι επεσε σε χρονιες που η μακλαρεν δεν προδιδε τοση σιγουρια παροτι ηταν γρηγορη(ειδικα το 2005) και οτι στα χρονια που εκατσε στη φεραρι μονο τις δυο χρονιες ειχε καλο αμαξι(και τη μια χρονια το πηρε κιολας).

για τον φετελ,δεν θεωρω ακομα οτι ειναι ο καλυτερος αλλα μπορει να γινει με λιγη βελτιωση.

γενικοτερα τα τελευταια χρονια η φορμουλα εχει πολυ καλους,γρηγορους και εξυπνους οδηγους.δεν ξερω κατα ποσο εγινε πιο δημοφιλης,αλλα σιγουρα εγινε πιο συναρπαστικη απο τη στιγμη που ο σουμαχερ αποχωρησε.και η επιστροφη του μονο πισωγυρισμα μου φαινεται

ο σούμι αποχώρησε επειδή βαρέθηκε…τώρα δεν νομίζω να κάνει τόσο μεγάλα πράγματα όσο πριν, έχουν αλλάξει τα πάντα…ούτε του προσφέρεται τρομερό μονοθέσιο…

συναρπαστική για μένα δεν είναι τόσο, λόγω των καινούργιων κανονισμών κλπ κλπ κλπ… αν αρχίσω να λέω για bernie και mosley θα βραδιάσουμε:lol: το μόνο πρόβλημα που υπήρχε κ υπάρχει στο σπορ είναι αυτό της κάθετης δύναμης στήριξης, που καθιστά τις προσπεράσεις στα γρήγορα κ καλύτερα μονοθέσια αδύνατες…αντί να βάλουν ευθείς κανονισμούς γι αυτό, το περιορίζουν με έμμεσους τρόπους…κ το μόνο π έχει καταφέρει ο γέρος με τα άσπρα μαλλιά είναι να γίνει πιο εμπορική η φ1…όλα στο βωμό του θεάματος με τίμημα την ακεραιότητα του σπορ…

Ίσως και σήμερα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Φόρμουλα 1 που επιτέλους φαίνεται να βρίσκουν λύση. Ο Alpha είναι η πιθανότερη κατάληξη τους?

Ακόμα δεν έχω παρακολουθήσει κανέναν αγώνα, θα μου πείτε και πως να το κάνω…Μακάρι να γίνει αυτό με τον Alpha μπας και δούμε τίποτα. Συμφωνώ με τον queen ότι πισωγύρισμα ήταν αυτό με τον Σουμάχερ. Άντε θα μπορούσε να μπει ένας νέος οδηγός.

εγώ τους αγώνες απ το νετ τους είδα με free streaming καλά ήτανε…απ το να έχω τον πουρναράκη να λέει τις γνωστές του μπούρδες, καλύτερα οι μεξικανοί που πορώνονται κ αμέσως :lol:

όσο για τους νέους οδηγούς δεν θα χαρακτήριζα κάποιον από gp2 τρομερά αξιόλογο αυτή τη στιγμή…ούτως ή άλλως αν έμπαινε στην φ1 κάποιος νέος θα πλήρωνε σαν κ τον πετροφ, γιατί θα έμπαινε σε μικρή ομάδα σίγουρα…δεν θα έμπαινε λόγω ταλέντου…
αυτός ο bianchi όμως αν θυμάμαι καλά απο gp3(:wink: θα γίνει οδηγάρα…

Τα πήρε ο άλφα τα δικαιώματα τελικά:D
μάλλον χωρίς κατατακτήριες για την κουάλα λουμπούρ και με πουρναράκη κ σειτανίδη για σχολιασμό -τι πρωτότυπο-…

έστω!τουλάχιστον θα έχουμε να βλέπουμε!
πότε ο επόμενος αγώνας?

Κυριακή του Πάσχα…ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ Κ Φ1 ΜΑΖΙ:lol:

Πουρναρακη μας ελειψες ρε μπαγασα…:lol::lol:

Κλασικα.Καθε κυριακη του Πασχα εχουμε φορμουλα 1.
Τουλαχιστον εχει τηλεοπτικη καλυψη παλι.

Kατατακτηριες Grand Prix Μαλαισιας

Ε ρε τι εχει να γινει σε περιπτωση που στον αγωνα εχει βροχη…:vibrate::vibrate:

8O8O
ούτε καν Hamilton, Alonso(μπλιαχ), Button στις πρώτες θέσεις???
εε δεν πρέπει να το χάσουμε τον αγώνα αύριο…

Η τελική κατάταξη:

Τελικως δεν εβρεξε παρολαυτα ο αγωνας ηταν καλος μπορω να πω,ευκολα το 1-2 οι red bull χωρις καποιο προβλημα αυτη τη φορα,ωραιος ο φετελ.

Ατυχος ο Σουμι εγκατελειψε με προβλημα σε καποιον απο τους πισω τροχους,χαμιλτον πολυ γρηγορος αν κ ξεκινησε απο τις τελευταιες θεσεις,εγκαταλειψη για αλονσο στον τελευταιο γυρο,αντμετωπιζε προβλημα με το κιβωτιο σε μεγαλο μερος του αγωνα.

Force india rulez.:stuck_out_tongue:

Πλάκα-πλάκα σε συγκεκριμένα σιρκουί στις ευθείες η force india είναι άπιαστη…τρομερή αεροδυναμική…αφού κ ο φέτελ δεν το ζόρισε πολύ με άνεση πήρε τη νίκη:p

Πρόλαβα τους 20 τελευταίους γύρους. Μου φαίνεται, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω, ότι με τους νέους κανονισμούς στη βαθμολογία, θα έχουμε κόντρες και καλό πρωτάθλημα. Ήδη οι 6 πρώτοι, αν δεν κάνω λάθος, έχουν τους ίδιους βαθμούς περίπου(35-37). Ο επόμενος πότε είναι?