Formula 1

Λογικό είναι να μην αποκλειστεί η μακλάρεν για το λόγο που είπες. ¶λλωστε η f1 έχει κορεστεί πάρα πολύ, οπότε αποκλεισμός της μακλάρεν είναι κάτι αστείο.
Τώρα, όσο γι αυτό με τους κανονισμούς, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, καθώς δεν ξέρω τεχνικά στοιχεία…

Φερραρι ανετα σημερα 1-2 στις κατατακτηριες δοκιμες. Οι μακλαρεν αρκετα πιο αργες ενω πηραν με τον κοβαλαινεν κ τον χαμιλτον 3η-4η θεση αντιστοιχα τιμωρηθηκαν με ποινη 5 θεσεων διοτι παρεμποδισαν τον heidfeld κ καποιον αλλον δεν θυμαμαι να κανουν γρηγορο γυρο, τους καθυστερισαν δλδ.

Οποτε ο μασα αυριο στην πολ.:stuck_out_tongue:

όποιο ψυχάκι δει το γκραν πρι απευθείας,σε σπόηλερ ε:p

πολύ καλός αγώνας… δεν λέω αποτελέσματa για να μη με δείρει ο rudys…:stuck_out_tongue:

Απιστευτα πραγματα απο το αφεντικό της F1, Max Mosley!!:-s :stuck_out_tongue:
http://www.cosmo.gr/Lifestyle/193353.html

Μπραβο προεδρε,καλα ξηγηθηκες…:lol: :? Παντα τετοια… Ρε τι γινεται στον κοσμο…

Turkish GP result - 58 laps

1. MASSA Ferrari
  2. HAMILTON McLaren +3.7s
  3. RAIKKONEN Ferrari +4.2s
  4. KUBICA BMW +21.6s
  5. HEIDFELD BMW +38.7s
  6. ALONSO Renault +53.7s
  7. WEBBER Red Bull +64.2s
  8. ROSBERG Williams +71.4s
  9. COULTHARD Red Bull +75.2s
  10. TRULLI Toyota +76.3s
  11. BUTTON Honda +1 lap
  12. KOVALAINEN McLaren +1 lap
  13. GLOCK Toyota +1 lap
  14. BARRICHELLO Honda +1 lap
  15. PIQUET Renault +1 lap
  16. SUTIL Force India +1 lap
  17. VETTEL Toro Rosso +1 lap
    R. BOURDAIS Toro Rosso +34 laps
    R. NAKAJIMA Williams +57 laps
    R. FISICHELLA Force India +58 laps

Fastest lap: RAIKKONEN 1m26.506s

Eνδιαφερον αγωνας σημερα…Παλι η φερραρι βγηκε κερδισμενη 1-3…

Ελα μωρη κοκκινη αρμαδα ! Ο Μασσα βελτιωνεται συνεχως ε !

Συναρπαστικος αγωνας σημερα με τη βροχη στο μονακο.Μπραβο στον χαμιλτον.Απροβλεπτο γκραν πρι οπως παντα.

έχω αναθεωρήσει τελείως…

τσεκάρετε αυτό:

YΓ. Τελικά ο Αλόνσο θα οδηγάει το μονοθέσιο του Ολυμπιακού? :stuck_out_tongue:

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ

GP Ουγγαρίας: Ανέλπιστη νίκη για Κοβαλάινεν

Αγώνας θρίλερ στην Ουγγαρία με τον Φελίπε Μάσα να εγκαταλείπει από σπασμένο κινητήρα τρεις γύρους πριν το τέλος του αγώνα και ενώ βρισκόταν μια ανάσα από την τέταρτη φετινή του νίκη.

Την ατυχία του Βραζιλιάνου εκμεταλλεύτηκε ο Χάικι Κοβαλάινεν που πανηγύρισε την παρθενική νίκη της καριέρας του. Δεύτερος, μετά από εκπληκτικό αγώνα, τερμάτισε ο Τίμο Γκλοκ στην πρώτη του παρουσία στο βάθρο.

Τρίτος ήταν ο Κίμι Ράικονεν που ξύπνησε στο τέλος. Μάλιστα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε φτάσει στο σημείο να πιέζει τον Γκλοκ αλλά μετά τον σπασμένο κινητήρα του Μάσα, σήκωσε το πόδι από το γκάζι για ευνόητους λόγους.

Ένα κλαταρισμένο λάστιχο στον 42ο γύρο δεν επέτρεψε στον poleman Λιούις Χάμιλτον να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο. Μέχρι εκείνο το σημείο ο 23χρονος ¶γγλος πιλότος της McLaren Mercedes ήταν δεύτερος, γύρω στα τέσσερα δευτερόλεπτα πίσω από τον Μάσα.

Η πτώση της καρό σημαίας τον βρήκε στην πέμπτη θέση. Μικρό το κακό πάντως καθώς μετά την εγκατάλειψη του Μάσα διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κρίμα για τον Μάσα που έκανε την εκκίνηση της ζωής του καταφέρνοντας να στρίψει πρώτος περνώντας από την εξωτερική τον Χάμιλτον.

Οι δυο τους άρχισαν να χτίζουν διαφορά από τους υπόλοιπους με τον Βραζιλιάνο πιλότο της Ferrari να ελέγχει την κατάσταση, χωρίς να απειλείται άμεσα από τον ¶γγλο.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα γι’ αυτόν μετά το κλαταρισμένο λάστιχο που είχε ο Χάμιλτον. Η διαφορά του από τους υπόλοιπους ήταν αρκετά μεγάλη και πλέον έκανε μοναχικό αγώνα.

Δυστυχώς γι’ αυτόν και την ομάδα του η αρνητική παράδοση που έχει στη συγκεκριμένη πίστα συνεχίστηκε. Στον 67ο γύρο και μπαίνοντας στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού άσπροι καπνοί βγήκαν από το πίσω μέρος της F2008.

Ο V8 2,4 λίτρων της Ferrari παρέδωσε πνεύμα και ο 27χρονος Βραζιλιάνος έχασε μέσα από τα χέρια του την τέταρτη φετινή του νίκη η οποία σε συνδυασμό με το πρόβλημα του Χάμιλτον θα τον έφερνε στην κορυφή της βαθμολογίας.

http://new.e-go.gr/auto/article.asp?catid=6562&subid=2&pubid=1225620&tag=7861

Kαλος αγωνας για σημερα με τα καλυτερα στο τελος.:stuck_out_tongue:

Ότιναναι ο αγώνας. Στο bourdais το σύστημα πυρόσβεσης του κινητήρα χρειάστηκε να επέμβει 2 φορές, ενώ και στα πιτ άλλων 2 οδηγών, οι αντλίες πήραν φωτιά (η οποία όμως δεν επηρέασε τον αγώνα ευτυχώς). Ο massa γκαντεμόσκυλο, δεν υπάρχει κάτι να πεις γι αυτο…
Εξαιρετικός αγώνας πάντως για τον glock και μάλιστα μετά από το ατύχημα που είχε στον προηγούμενο αγώνα και την τροφική του δηλητηρίαση μέσα στην εβδομάδα.
Τέλος, μεγάλη απογοήτευση η bmw. Κάτι ξέρανε όταν δεν πανυγηρίζαν πολύ στα καλά αποτελέσματα… Ας ελπίσουμε να επανακάμψει.

Πωπω δεν ειδα τον αγωνα μονο για 2-3 λεπτα.Τι εκπληκτικο σιρκουι ηταν αυτο ρε !!!

Είδατε τον αγώνα στο SPA; Τι συναρπαστικό τέλος ήταν αυτό… εμένα σε μια στιγμή με έπιασαν τα γέλια! :stuck_out_tongue:
Τελικά δώσανε ποινή 25 δευτ. στον Hamilton, ο οποίος πήγε στην 3η θέση και πρώτος έτσι βγήκε ο Massa!

Αυτή είναι η χούντα της Ferrari! Κάθε χρόνο τα ίδια.[-X

Ας μην ξεχνάμε το περσινό κλέψιμο της McLaren…

ας μην εκανε αντικανονικο προσπερασμα ο hamilton και ολοι ξερουμε οτι οντως ηταν αντικανονικο!!

Ας γινόντουσαν προσπεράσματα στην f1 γενικότερα για να βλέπαμε και μεις θέαμα…
Επίσης, σε ποιον γύρο έκανε το προσπέρασμα ο χάμιλτον (δεν είδα καθόλου τον αγώνα). Απ ότι έχω καταλάβει πρέπει να είχε ακόμα λίγους γύρους ο αγώνας. Δεν μπορούσαν να βγάλουν την απόφαση της ποινής πριν τελειώσει? Έπρεπε να τον αφήσουν να πανηγυρίζει?

Ουτε εγω το ειδα αλλα πρεπει να ηταν καπου στη μεση και μετα.
Παντως το προσπερασμα ειναι αντικανονικοτατο!
Τελος παντων.Τα προσπερασματα εχουν χρονια που εχουν χαθει απο την Φορμουλα 1.
Πολλες οι αιτιες.

Καλά ρε παιδιά, κοντά στη μέση του αγώνα έγινε και δε δόθηκε τότε η ποινή? Καταντάει γελοίο… Κάθε 2 αγώνες στην f1 πια γίνεται κάτι γραφικό για να υπάρχει θέμα συζήτησης…

Μα δεν υπαρχει ενδιαφερον πλεον.Εγω εχω σταματησει να βλεπω πλεον.Εχει γινει πολυ hi-tech για
τα γουστα μου.