Formula 1

στους τελευταίους 2 γύρους έγινε το προπέρασμα του Χάμιλτον. Βέβαια θα έπρεπε να είχε πέσει το τσεκούρι από τον 1ο γύρο, όπου με την εκκίνηση οι μισοί οδηγοί (και ο Χάμιλτον μέσα από ότι θυμάμαι) έκαναν παράκαμψη με τέρμα τα γκάζια για να κερδίσουν χρόνο. Αλλά τέσπα

Με βάση τους κανονισμούς θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Χάμιλτον. Το θέμα είναι όμως τι σκατά είναι αυτοί οι κανονισμοί και ποιος τους ορίζει. Εκεί είναι η μεγάλη παράγκα της Φεράρι που έχει κάνει τη Φόρμουλα 1 τόσο βαρετή και προβλέψιμη…

Εντιτ: Deathster, μακάρι να ήταν high-tech η Φόρμουλα. Εδώ και μερικά χρόνια έχουν παγώσει τα πάντα και οι εταιρείες με πραγματικά καλό R&D έχουν εγκλωβιστεί στους κανονισμούς της Φεράρι

Γι αυτό βλέπουμε motogp που είναι κλάσεις ανώτερο (αν και ο stoner στους τελευταίους 2 αγώνες κατάφερε να θέσει εαυτόν εκτός διεκδίκησης του προταθλήματος…) :stuck_out_tongue:

Το moto-gp ειναι σιγουρα ενδιαφερον!

Καρβου εννοω οτι εβλεπα φορμουλα με σλικ ελαστικα και χωρις traction-control.
Καλα κανουν και βαζουν χερι ρε.Στο τελος θα οδηγανε αεροπλανα.

το traction φετος δεν υπαρχει απο την αρχη της χρονιας!!!και κατι λεγανε να ξαναβαλουν σλικ ελαστικα παλι στη formula 1

15η θέση σήμερα ο Χάμιλτον8O…κρίμα:(

Μπράβο στον Vettel! Πολύ χάρηκα που νίκησε τον αγώνα!

Ηταν εντος εδρας αρα δεν ηταν τιποτα το σπουδαίο!!!:lol:

Ο Μπουρντε πάλι μπουρντελο τα εκανε. Καμια συγγενεια με τον μητσοτακη μήπως?:-k:lol:
Τι γκαντεμης που είναι, προηγούμενο αγώνα 3 γύρους πριν το τέλος έπεσε από 3ος στην 7η θέση και τώρα έσβησε ο κινητήρας…:roll:

Ενα μεγαλο μπραβο στον Φεττελ που ξεκινησε και τερματισε πρωτος.

Έτσι ο τύπος. Big cojones.
Επίσης, ένα μεγάλο μπράβο και στο Χάμιλτον, για τον απίστευτο αγώνα που έκανε. Αν έβρεχε λίγο ακόμα και δεν αναγκαζόταν να αλλάξει λάστιχα, μέχρι και βάθρο έβλεπε.

Ακούς Κίμι?

Ποιος ειναι αυτός ο Φαιταλ ρε παιδιά που το πήρε?

Πφ, ο Iceman θα είναι νικητής στο τέλος :!:

Ο ΦΑΙΤΑΛ φίλος είναι οδηγάρα. Πριν 2 χρόνια ήταν δοκιμαστής στην ΜΠΕΜΒΕ και τους έκαμε σεκς στους άλλους οδηγούς στις ελεύθερες δοκιμές.
Όσο για τον άισμαν, 2 μπωλς θα πάρει…

το πρωταθλημα κουτσα κουτσα θα το παρει ο massa…

¶μα το πάρει ο Μάσσα, θα είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο και από το ότι τα μονοθέσια είναι αεροδυναμικά… :stuck_out_tongue:

πιο πολυ πιστευα και εγω στον raikonnen αλλα ο massa φετος εχει δειξει πολυ σταθερος γενικα…θα ελεγα αθορυβος

Fisichella μια ζωη…Από το 1997 που παρακολουθώ F1 είναι ο αγαπημενος μου πιλότος!
Για φετος ελπίζω να το παρει ο MASSA!!

massa γιατι φέτος απο ferrari μόνο αυτός το προσπαθεί περισσότερο και υποστηρίζω πάντα ferrari:p

Hamilton…πρώτη μούρη!!!

To πηρε ο Hamilton στην τελευταια στροφη!!!

γαμωτο, εκει που χαρηκα οτι θα το παρει ο μασα το πηρε ο χαμιλτον…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρρργγκκκκκ!

δεν πειραζει, τουλαχιστον πηραμε (παλι) τους κατασκευαστες

(ναι, και εγω βαμμενος κοκκινος ειμαι)

Αυτ’α που έγιναν στον τελευταίο γύρο απλά δεν γίνονται.
Μπράβο στον Χάμιλτον, αλλά των κατασκευαστών είναι σημαντικότερο.