Formula 1

Ενδιαφέρον θα έχει η χρονιά από άποψη συναγωνισμού και ελπίζω να μη δούμε πάλι McLaren dominance.
Σάββατο 07:00 οι πρώτες κατατακτήριες και οι πρώτες εντυπώσεις.

Η κυριαρχία της McLaren κάμφθηκε σημαντικά μετά το καλοκαίρι, κι είχαμε πολύ ωραία εξέλιξη! Θα δούμε, όμως. Δια στόματος Ζακ Μπράουν, πάντως, μάλλον Ferrari - Mercedes πάνε για φαβορί.

Αχ, τέτοια λέω και με πιάνει το hopium.

1 Like

Γνώμες για Miami GP; Ο Ιταλός Antonelli αναδεικνύεται σε θαυμάσιο οδηγό. Έχει προφανώς και το αυτοκίνητο, αλλά ο ομόσταβλός του Russel ούτε που τον είδε. Ferrari πάει πάλι για 3η, είτε επειδή κάτι κάνουν λάθος, είτε επειδή απλά τώρα ανέβηκε η McLaren.

Απ’ τον αγώνα, κρατάω τους διπλούς πόντους σε Weeyums, τον ψυχωμένο αγώνα του Λεκλέρκ (κρίμα το παιδί, το φάγανε), μία τρομερή ανάκτηση από Verstappen, την τούμπα του Gasly (θα μπορούσε να είναι μοιραία κάποτε), και φυσικά τον Antonelli.

Συγκινητικά, ο Antonelli είναι συμπολίτης του Zanardi, του εμβληματικού αυτού αθλητή που παρά τον ακρωτηριασμό και των δύο ποδιών του από τράκα σε cart racing, επέστρεψε και διέπρεψε στον αθλητισμό με χειρήλατο, ο οποίος πέθανε την πρωτομαγιά σε ηλικία 59 ετών. R.I.P.

1 Like

Aυτό.

Δε θα υπήρχε μεγαλύτερη επιτυχία γι’ αυτό το παιδί να πάρει έναν τίτλο με την Ferrari. Παίζει να έκλαιγα ξέρω γω, χωρίς να είμαι καν οπαδός του. Αλλά φοβάμαι πως παλεύοντας γι’ αυτό, ρισκάρει να μην καταφέρει να κατακτήσει ποτέ τον τίτλο.

Καλά, δεν θα μιλούσαμε για δικαίωση, θα μιλούσαμε για ΘΕΩΣΗ. Του χρωστάει η Ferrari που παραμένει εκεί, δεν της χρωστάει. Όπως και να το κάνουμε, όμως, ισχύει εδώ και δεκαετίες παρά τον κατήφορο:

Πρωτάθλημα με Ferrari >>>>> Πρωτάθλημα με οποιαδήποτε άλλη ομάδα

2 Likes

Απόλαυση να βλέπω Rusell να τρώει σκόνη από Antonelli.
Εν τω μεταξύ ο Sulayem πιέζει για V8 από 2030 ή είναι ράδιο αρβύλα; Μακάρι να γινόταν.

Αν ο Russel κέρδιζε πρωτάθλημα, πιστεύω θα ξενέρωναν κι οι μηχανικοί της Mercedes. Δεν έχει τίποτα ταυτίσιμο ο τύπος αυτός.

Το άκουσα κι εγώ για V8, δεν ξέρω τι φάση.

Να πω κι εγώ την αποψούλα μου: δεν περίμενα με τίποτα αυτόν τον κατήφορο για την αγαπημένη μου Williams. Είχα την ελπίδα ότι μπορεί να κάνει μεγαλύτερη πρόοδο από πέρσι και να πάει ακόμη ψηλότερα στους κατασκευαστές. Νωρίς είναι ακόμη, βέβαια, αλλά δεν φαίνονται καθόλου ευοίωνα τα πράγματα.

Η φαση με Αντονελλι-Ρασελ αρχιζει να θυμιζει εντονα την Χρονια Χαμιλτον-Αλονσο στην Μακλαρεν.

Κριμα πολυ για τον Λεκρλερ αλλα ρεαλιστικα, σε ποιες ομαδες θα μπορουσε να παει? Θελω να πω, δεν ειναι ποδοσφαιρο, εχεις 1-2 ομαδες που εινια καλυτερες απο την Φερραρι και αυτες οι ομαδες συνηθως εχουν πολυ μακροχρονιο συμβολαιο, δεν ανοιγει η θεση του πρωτου οδηγου ετσι ευκολα. Η τιμωρια στο τελος μου φανηκε πολυ ακυρη, αλλα τεσπα.

Μαξ συγκρουομενα ως συνηθως, χαδια τιμωριες και γκρινια απο πανω. Εχει αρχισει να με κουραζει αφανταστα.

Είναι πολύ χαοτική η φετινή χρονιά με τις αλλαγές στους κανονισμούς και το πώς οδηγούνται τα φετινά μονοθέσια. Δες σε τι φάση βρίσκεται ο Max και η Red Bull που δεν τους λες και διεκδικητές τίτλου αλλά και την Aston Martin - Honda.

Bonsoir depuis Gilles Villeneuve

3 Likes

Αντονελι σαγαπαμε ρε φίλε

2 Likes

Μπροστά μας του έφυγε του Ράσελ! Εδώ μόλις μπήκε να ξενερώσει τη ζωή του

3 Likes

Μόλις είδα τον αγώνα και μπορώ να κοιτάζω ξανά ήρεμος τα so/me.

Επικό αγώνα είδατε!!

1 Like

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

Μήπως να πέσει ένα μπαν να τελειώνουμε?

5 sec penalty

Έχουμε ξεπεράσει αυτό το στάδιο με τον συγκεκριμένο.

1 Like