Επιτέλους ρε μαλακα επιτέλους.
41 βαθμούς η διαφορά Ε. Και με το pace που έχουμε μετά τα upgrades ίσως, λέω ίσως

Επιτέλους ρε μαλακα επιτέλους.
41 βαθμούς η διαφορά Ε. Και με το pace που έχουμε μετά τα upgrades ίσως, λέω ίσως

Κρίμα για Antonelli που θα έριχνε τον Γιώργη στην 3η θέση με αυξημένη διαφορά ενώ τώρα μειώθηκε.
Κι όμως πανηγυρίζουμε νίκες Hamilton όταν είναι να χάσει ο Γιώργης και ο Toto.
Εντάξει όχι φανατικά όλα αυτά, νομίζω στη F1 μπορώ να υποστηρίξω τον οποιοδήποτε.
Εκτός από τον κλέφτη τον Φερστάπεν ![]()
Πέτυχες διάνα γιατί υποστηρίζω τον καλύτερο οδηγό του grid ![]()
Ας μην παρασυρθούμε
Πρώτα θα ανέβει στο βάθρο να παραλάβει το 9ο 8ο, και μετά θα το πιστέψουμε
Αναφέρεσαι στις black & white?
Εκτός του Στρολ.
Ακόμα σας πονάει ο Μάσι.
Αυτό ναι. Άντε και λίγο Ocon και Lawson.
Nα σου πω, Όκον ποτέ δε συμπάθησα ιδιαίτερα. Lawson δεν με ενοχλεί πολύ. Φέτος είναι και πολύ σοβαρός και γρήγορος. Βέβαια εγώ είμαι και φιλοαμερικανός. ![]()
Ναι, αλλά και στον αγώνα του Καναδά που παραλίγο να στουκάρουνε στις στροφές
Εγώ δεν ήθελα να σπάσει το ρεκόρ του Μιχάλη, οπότε είμαι με τον Μασι.
ΑΛΛΑ άμα είναι να το σπάσει σε Φερράρι, χαλάλι, θα το επιτρέψω.
Δεν τολμώ να ελπίσω όμως. My hope the destroyer που λένε και οι Bride
Ε ας βγει σχετικός κανονισμός, να μην εκνευριζόμαστε κιόλας ![]()
Ο Χάμιλτον πάντως πιστεύω ότι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που αγωνίζεται ακόμα. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι του πήρανε αυτό το ρεκόρ μέσα από τα χέρια με τέτοιον τρόπο.
Ασχολίαστο.
Μία παρατήρηση που είπε η σύντροφός μου εχθές, συγκριτικά με άλλους, ο Schumacher συζητιέται πια ελάχιστα στην F1. Είχαμε κάποιες ιδέες για το τι μπορεί να το εξηγεί αυτό, αλλά αν έχετε παρατηρήσει κι εσείς κάτι, πείτε.
Εννοείς σαν οδηγός, η για την κατάσταση της υγείας του; Γιατί για το πρώτο, το φάντασμα του δεν έχει φύγει και ούτε βλέπω να φεύγει ποτέ από το γκαράζ της Φερράρι.
Ισχύει, από την άλλη αφού είναι ακόμα σε τόσο υψηλό επίπεδο γιατί να σταματήσει; Δεν είναι πιο χαλαρός σαν τον Ρόσμπεργκ, αυτός ζει και αναπνέει για αυτό το πράμα, σαν τον Αλόνσο, απλά δεν νομίζω ότι θα έφτανε να πάει σε μικρή ομάδα απλά για να τρέχει, όταν έβλεπε ότι δεν το έχει πλέον για να κάνει πρωταθλητισμό θα σταματούσε.
Διαφωνώ αρκετά από διάφορες απόψεις.
Πρώτον, αυτή η οδήγηση στο όριο δίνει καταπληκτικούς αγώνες. Που κυρίως αυτό μετράει για μένα.
Δεύτερον, αντίστοιχες στιγμές νομίζω είχε και ο Ράσελ στον Καναδά. Αλλά ως τώρα είναι απλά hard racing όλα αυτά.
Θα φανεί στην πορεία αν όντως ήταν ανυπομονησία. Πχ. σήμερα, έδειξε υπομονή και όταν εμφανίστηκε η πραγματική ευκαιρία, ο Ράσελ ήταν αυτός που εκβίασε καταστάσεις.
Στα μάτια μου, ο Κίμι απλά είναι εξαιρετικός, έχει φανταστικό ρυθμό στον αγώνα, φοβερή διαχείριση ελαστικών, απλά τυχαίνει να έχει ένα υπερόπλο στα χέρια του και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό της ηλικίας, το αδιαμφισβήτηο ταλέντο, ή έστω μόνο το καλό φεγγάρι αν θες, τα δίνει όλα για νίκες αυτόν τον καιρό.
Στην τελική, και τα λέω και για τον Μαξ συχνά, όλοι οι μεγάλοι οδηγούσαν έτσι, στο όριο (συχνά και εκτός αυτού). Έμπειροι, με πολλούς τίτλους… κι όμως γι’ αυτούς το να παραχωρήσουν μια θέση ήταν λες και κρίνεται η ζωή τους από αυτό.
Θα φανεί αν ανήκει εκεί ο μικρός τα επόμενα χρόνια φυσικά. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα κι αν κατακτήσει έναν τίτλο φέτος, δεν θα μπει στους μεγάλους.
Φυσικά, αν στη συνέχεια της χρονιάς διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία και αποδείξει πως όντως αποτελεί διεκδικητή του τίτλου, η έλλειψη εμπειρίας και η ψυχολογία του σε καμιά στραβή, πιθανόν να οδηγήσουν σε λάθη, εγκαταλείψεις, κτλ. Μένει να το δούμε και να απολαύσουμε.
Με έχει ψήσει τελικά πάντως και το φετινό πρωτάθλημα!
Εννοώ σαν οδηγός. Ακούμε για πολλά άλλα ονόματα να συζητιούνται, αλλά όχι τόσο του Σουμάχερ. Κι εκτός Φεράρι.
Καταλαβαίνω τις ενστάσεις @hopeto, δεν είμαι ακόμη σε επίπεδο να πω ότι μπορώ να διαβάσω έναν οδηγό. Όμως έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο τυχερός ως τώρα, και αυτή η απότομη επιτυχία, αν αρχίσει και παίρνει την κάτω βόλτα (για λόγους που μπορεί να μην ευθύνεται καν ο ίδιος, ε, όπως π.χ. έγινε εχθές), δεν ξέρω αυτό πώς μπορεί να επηρεάσει τον εγωισμό του και την απόδοσή του. Δεν έχει φανεί ακόμη πώς είναι ως οδηγός σε περιόδους ξηρασίας, κι αν καλομάθει με την επιτυχία (φέτος ας πούμε), δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί από του χρόνου.
Το φετινό πρωτάθλημα δίνει πολύ content, ισχύει. Στενοχωριέμαι που δεν έχουμε δει παραπάνω Bottas και Perez, θα είχε ενδιαφέρον αν η Cadillac δεν ήταν τόσο noob και πάλευαν έστω για να μην είναι τελευταίοι. Τώρα με κακή Cadillac και κακή Aston Martin, τα backends δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα.
Μεγάλο κλάμα και για Williams, άλλα μας έταξε ο Vowles πέρυσι, και γευτήκαμε το όνειρο για μια στιγμή. Α ρε Sainz έπρεπε να μείνεις Ferrari, όπου πας τους ανεβάζεις γμτ.
Ισχύει, με την εξαίρεση των 7 πρώτων (δλδ των 4 κατασκευαστών και με μικρό ερωτηματικό σε Χάτζαρ) η δυναμική των υπόλοιπων είναι αισθητά χαμηλότερη. Ευτυχώς έχουμε τις Alpine κ Racing Bulls να ξεχωρίζουν λίγο από τον συρφετό. Θέλω να πιστεύω πως Cadillac και Williams κυρίως θα βρουν τον δρόμο τους. Τι να πει και η Aston που κάποιοι ονειρεύονταν τίτλους και είναι από τα χειρότερα μονοθέσια των πολλών τελευταίων ετών? ![]()
και Audi δεν πάνε άσχημα. Bortoleto στο πουθενά, βέβαια, δεν τον θυμάμαι σε κανένα στιγμιότυπο ως τώρα.
Καντηλια για Μαξ, FIA, γκαντεμια…
Αν δεν τον βαζανε τον Λιουις θα γινοταν το 1-2 αλλα που να φανταστεις ουτι θα κανουν 5 γυρους να βγαλουν ενα αμαξι απο το χωμα, δεν ειχε καν συντριμμια στην πιστα, οποτε που να παρεις το ρισκο να μπει ο Ρασελ και να σου επιτεθει με φρεσκα, απο της φορες που δεν φταιει καθολου η ομαδα.
Με την μαλακια του Μαξ εκει που θα επαιρνε +6 ο Λιουις απο τον Ρασελ πηρε -3. 9 βαθμουλακια διαφορα…