Formula 1

Τοσο πολυ τους πειραξε αυτο που εγινε περυσι με τον χαμιλτον? :lol::lol::lol:

Εχουν κανει την f1 σαν τα μουτρα τους,αλλαγες επι αλλαγων καθε χρονο με σκοπο και καλα να γινει η f1 πιο ενδιαφερον,ειναι σαν μια ομαδα να αλλαζει καθε χρονο 10 παικτες,μπορει ετσι να φτιαξει ομαδα? φυσικα κ οχι.

Δεν ξέρω.Με χάλασε αρκετά αυτή η αλλαγή.Σήμερα το διάβασα στην εφημερίδα.Είναι πιστεύω άδικο αρχικά, αλλά θα μου πείτε δεν είναι και σωστό στο τέλος να μην τρέχεις κανονικά για να μην συμβεί τίποτα.
Μακάρι να είναι προς το καλό η αλλαγή αυτή.Θα δούμε φέτος!ΑΑ και FERRARI πάντα!!!

Now playing: Iced Earth - Pure Evil
via FoxyTunes

φεραρι λογω σουμαχερ.τωρα πια δεν ασχολουμαι.btw ο ραικονεν δεν ειναι καπως σπαστικος;

Επειδή ήταν Φιλανδός δεν ξέρει αλλά είναι ο αγαπημένος μου οδηγός μακράν.Μου άρεσε το ψυχρό στην φάτσα του.

η σημαντική αλλαγή όμως είναι αυτή που επιτρέπει στις ομάδες να επιλέξουν είτε περιορισμένο μπάτζετ και περισσότερη ελευθερία στο μηχανολογικό σκέλος, είτε απεριόριστο μπάτζετ, αλλά με τις προδιαγραφές της FIA. Άντε μπας και επιτραπεί και σε άλλες εταιρείες να εκμεταλλευτούν το τεράστιο know how τους σε τομείς που μέχρι τώρα δε τους επιτρεπόταν…

Nαι οσο ηταν στα ασημενια βελη ειχε αυτο το ψυχρο υφος,οταν πηγε στην φερραρι επαναπαυτηκε θα ελεγα καπως.Μου αρεσε πολυ περισσοτερο ο ραικονεν με την μακλαρεν.:stuck_out_tongue:

αν και δεν μου αρέσει πιστεύω και εγώ τέριαζε πιο πολύ εκεί και όχι στην ferrari…

Σε συνέχιση του ποστ μου:

Ο Μοντεζέμολο (φωτο), πρόεδρος της FOTA δήλωσε απογοητευμένος και ανήσυχος επειδή η FIA τους αγνόησε. Θεωρεί ότι οι χάνονται οι βασικές αρχές της F1 και θα κάνει τα πάντα ώστε να μην μπλέξουν κατασκευαστές αυτοκινήτων, ομάδες, κόσμος και χορηγοί. Εκτός Ferrari - McLaren, οι υπόλοιποι μάλλον καλοδέχθηκαν τις αποφάσεις.

:lol::lol::lol:

Τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα, τώρα που οι τεχνικοί περιορισμοί δε θα είναι ραμένοι και κομμένοι στα μέτρα τους! Μπορεί να γίνει ξανά ενδιαφέρον το σπορ… Ας δούμε

Πιστεύω ότι θα γίνει αρκετά ενδιαφέρον. Πραγματικά είχα βαρεθεί λίγο να βλέπω Ferrari ή McLaren να πέρνουν πάντα πρωταθλήματα.Μονότονο τελείως. Άντε να δούμε τι θα γίνει!

Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, γιατί με βλέπω να ξεκινώ να βλέπω πάλι, τώρα που έγινε η άρση των προδιαγραφών.

Καταρχάς, ετοιμαστείτε να δείτε πολύ δυνατές τις Γιαπωνέζικες ομάδες. Ήδη έχουν αλλάξει σημαντικά την αεροδυναμική των μονοθεσίων τους και χτυπάνε πολύ δυνατούς χρόνους στα πρώτα δοκιμαστικά και μικρή κατανάλωση. Φυσικά, Φεράρι και Ρενώ κλαίγονται που δεν ισχύουν πια οι αεροδυναμικές προδιαγραφές που είχε επιβάλλει η Φεράρι τόσα χρόνια, αλλά ρόδα είναι και γυρίζει…

Αν δεν υπάρχουν περιορισμοί και στις στροφές κινητήρων, τότε προβλέπω μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η Χόντα (με τη νέα της ομάδα) να το χτυπάει (πρώτη δύναμη παγκοσμίως κατ’ εμέ στους ταχύστροφους κινητήρες). Τελικά, ίσως η οικονομική κρίση να ευνοήσει το σπορ. Με το που ανακοίνωσε η Χόντα αποχώρηση και παρόμοιες σκέψεις όλες οι υπόλοιπες φιλόδοξες ομάδες που κάποτε ήθελαν να ρίξουν λεφτά, αλλά πλέον δε τα έχουν για πέταμα τα λεφτά, ώστε να κάνει το στημένο της μάρκετινγκ η Φεράρι, αμέσως έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα.

Άντε να δούμε! Άντε να δούμε!!!

Σωστός σε αυτά που λες.
Επίσης με το σύστημα KERS( αν και είμαι κατά), θα βλέπουμε πιο πολλά προσπεράσματα, οπότε θα γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

What’s that ?

Ωραιες μου φαινονται οι αλλαγες.Θα αλλαξουν τα τωρινα δεδομενα και αυτο μονο σε καλο θα ειναι.

Kinetic Energy Recovery Systems (KERS).
Είναι επιλογή αν θα το έχει μια ομάδα.Είναι κάτι σαν “νίτρο”.Το σύστημα αυτό αποθηκεύει με ένα μηχανισμό την κινητική ενέργεια που χάνετε, και ο οδηγός έχει την επιλογή σε κάθε γύρο να πατάει ένα κουμπάκι και να δίνει 80 ίππους παραπάνω για 7 δεύτερα, ικανά να τον βοηθήσουν να προσπεράσει το μπροστά μονοθέσιο.
Αν υπάρχει κανένας πιο γνωστικός ας με διορθώσει.:stuck_out_tongue:

ΠΟΛΕΜΟΣ δηλαδη ! Ωραια :twisted:
Ποτε αρχιζει το πρωταθλημα ?

28 με 29 Μαρτίου, δηλαδή την επόμενη βδομάδα.

οχι ρε η μακλαρεν παντα παλευε αλλα ειχε χρονια να το παρει.εγω ειμαι με μακλαρεν,αλλα γουσταρω πολυ και bmw.

Η καριέρα του Τζένσον Μπάτον στη F1 έκανε ένα σημαντικό βήμα στην σωστή κατεύθυνση καθώς ο Άγγλος πήρε την pole position στην Αυστραλία.

Η Brawn GP πανηγυρίζει την ιστορική πρώτη της εμφάνιση σε κατατακτήριες δοκιμές παίρνοντας και τις 2 θέσεις της πρώτης σειράς. Πίσω από τα λευκά μονοθέσια ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ της Red Bull, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Λιούις Χάμιλτον να αρχίζει τον αγώνα από την 15η θέση.

Αποτελέσματα κατατακτήριων δοκιμών:

Μπάτον (Brawn GP) 1?26??202
Μπαρικέλο (Brawn) 1?26??505
Φέτελ (Red Bull) 1?26??830
Κούμπιτσα (BMW) 1?26??914
Ρόζμπεργκ (Williams) 1?26??973
Γκλοκ (Toyota) 1?26??975
Μάσα (Ferrari) 1?27??033
Τρούλι (Toyota) 1?27??127
Ράικονεν (Ferrari) 1?27??163
Ουέμπερ (Red Bull) 1?27??246
Χάιντφελντ (BMW) 1?25??504
Αλόνσο (Renault) 1?25??605
Νακατζίμα (Williams) 1?25??607
Κοβαλάινεν (McLaren) 1?25??726
Χάμιλτον (McLaren) δεν χρονομετρήθηκε
Μπουεμί (Scuderia Toro Rosso) 1?26??503
Πικέ (Renault) 1?26??598
Φιζικέλα (Force India) 1?26??677
Σούτιλ (Force India) 1?26??742
Μπουρντέ (Scuderia Toro Rosso) 1?26??964

Ε ρε γλεντια…

Αρχίσαμε πάλι με Χάμιλτον#-o:-k[-X:!:

Αν κρίνω από τα αποτελέσματα θα έχουμε μια καλή χρονιά.Σαφώς είναι ακόμα η αρχή, αλλά μπορώ να πω χάρηκα που δεν είδα μια ferrari ή μια mclaren στις πρώτες θέσεις…:roll:

Now playing: Breaking Benjamin - Forget It
via FoxyTunes