Forrest Gump

σημερα ειδα για πρωτη φορα αυτην την υπεροχη ταινια,που ισως να ειναι και απο τις καλυτερες που εχω παρακολουθησει.πειτε γνωμες για την ταινια.

διορθωστε οι μοντς το λαθος στον τιτλο του θρεντ.

Ε τι να πούμε, το έχω δει δύο φορές και το θεωρώ εύκολα μέσα στις 10 αγαπημένες μου ταινίες. Απλώς: Αριστούργημα και ερμηνεία ζωής από τον Tom Hanks!

ειναι Η καλυτερη ταινια που εχω παρακολουθησει…η ερμηνεια του Χανκσ δειχνει οτι αυτος ο ανθρωπος δεν υπαρχει ρολος που να μην μπορει να υποδηθει…

Πραγματικα ωραια ταινια, με πολυ ομορφο σεναριο.
Πραγματι,για τον Χανκς δεν υπαρχει ρολος χαζου/διανοητικα “καθυστερημενου” που να μην μπορει να κανει!:stuck_out_tongue:
ακομη και οταν δεν ειναι στο ρολο!

Άριστος ο Τομ όπως πάντα δηλαδή, υπέροχη ταινία. Πρώτη φορά την είχα δει ακρετά μικρός και με μαγνήτισε και τις θεωρώ και εγώ από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει.
Επίσης πάντα μου άρεσε και ο ρόλος του Bubba αν και ελάχιστος μέσα στην ταινία.
Είχα λιώσει στο σημείο που άρχιζε και έλεγε συνταγές με γαρίδες:lol::lol::lol:

Run Forest, Run!!!

Now playing: Gamma Ray - Changes
via FoxyTunes

8O8O

Aπό το 1994 που βγήκε μέχρι σήμερα μόνο δύο φορές; Εγώ που δεν το έχω καν στο τοπ 20 μου το έχω δει καμιά 10ριά.

ΟΝ ΤΟΠΙΚ:

Ωραία ταινία είναι, αριστούργημα δεν την λες πάντως. Κλασσική αμερικάνικη συνταγή για συγκίνηση αλλά όχι και αριστούργημα. Όμορφη ταινία πάντως, πολύ καλύτερη από την φτηνή αντιγραφή της με τον Μπέντζαμιν Μπάτον που βγήκε πέρυσι και με έναν πολύ καλό Τομ Χανκς.

Πολυ ομορφη ταινια και μ αρεσε πολυ αυτο το feeling που ακολουθησε ολη τη ζωη του φορεστ, ταξιδιαρικη και σαν παραμυθι…με το που την ειδα δυο ταινιες μου ρθαν στο μυαλο , το benjamin button και το big fish

+1000,και γω το εχω δει καμια 10αρα και βαλε…και σε σινεμα οταν ειχε βγει,πιτσιρικι…βσκ ειναι αυτο το παραπανω,δεν ειναι αριστουργημα,ουτε καν,απλα ειναι μια ομορφη ταινια(απλοικη και με μεγαλες δοσεις αφελειας σε πολλα σημεια),ευκολη στη παρακολουθηση,ακρως διασκεδαστικη,που ακολουθει μια κλασσικη αμερικανικη συνταγη επιτυχιας μεσω του στορυ της,με εναν καλο Τομ Χανκς,που απεκτησε παραλληλα και ενα τρελο hype,οσο περασανε τα χρονια(μαζι με το ενα καρο οσκαρ που μαζεψε)…

λολ:lol:,θυμαμε σχολιο φιλου μου,μια φορα που το ειχαμε δει:’‘μια ταινια που δειχνει πως στην αμερικη,ακομα και ενας πανιληθιος μπορει να γινει Προεδρος’’…νταξ,δεν την ψαχνω και πολυ θεματικα γτ θα καταντησω να μην τη γουσταρω…αλλα το βλεπω ακομα,αμα το πετυχω πουθενα…:stuck_out_tongue:

NAI ρε. Και η θεότητα ο Σινίζ που τον δούλευε για το τεράστιο χείλος του.
Γαμάτη ταινιούλα, αγαπάμε Τομ Χανκς
(και Ρόμπιν Ράιτ)

Είμαι κι εγώ άλλος ένας από αυτούς που τη λατρεύουν τη ταινία αυτή και είναι μια από τις αγαπημένες μου κωμωδίες ever. Δεν είναι το επαναστατικό αριστούργημα της έβδομης τέχνης, αλλά πιστεύω πως για τον κινηματογράφο είναι ό,τι είναι και οι AC/DC για το ροκ ή ο Αρκάς για την ελληνική λογοτεχνία. Είναι μια ταινία που θα σου φτιάξει τη διάθεση (όσο χάλια κι αν είναι αυτή), πολύ καλό χιούμορ, πολύ προσεγμένη και καλοφτιαγμένη δίχως να κουράζει όσους χέστηκαν για τις εξελίξεις στην έβδομη τέχνη, αλλά και δίχως να ενοχλεί τους ψαγμένους σινεφίλ το ότι απευθύνεται σε τόσο ευρύ κοινό.

Και όπως οι AC/DC δεν έχουν το βάθος των Pink Floyd αλλά σε πορώνουν και καταδιασκεδάζεις μαζί τους, έτσι και το Forrest Gump σε πορώνει και σε καταδιασκεδάζει κι ας μην έχει το βάθος αντίστοιχων ταινιών, που αποπειράθηκαν να κάνουν μια αναδρομή στην ιστορία της σύγχρονης Αμερικής. Από τις λίγες ταινίες που καταφέρνουν να πετύχουν 100% το στόχο τους για ελαφριά (αλλα όχι ελαφρόμυαλη) διασκέδαση των πολλών.

Eρμηνεια ζωής από τον Tom Hanks,ταινία υμνος στην ανθρωπινη θεληση και προσπάθεια…ανετα στις 10 καλυτερες ταινιες ολων των εποχών…