Συνάντηση του forum στις 5 Οκτ., στον Εύριπο (Ψυρρή)

Παίρνω την πρωτοβουλία, όπως και πριν αρκετό καιρό, για την επόμενη “οργανωμένη” συνάντηση / meeting του forum μας στις αρχές Οκτώβρη με αφορμή τη συναυλία των Muse, μιας και αρκετοί Θεσσαλονικείς θα κατέβουν ( ; ) Αθήνα και, γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, θα 'μαι κι εγώ (καημό το 'χω να σας γνωρίσω μπαγάσες) :stuck_out_tongue:

Με τον όρο “οργανωμένη” εννοώ με κράτηση σε κάποιο μαγαζί, είτε ταβέρνα, είτε ρεμπετάδικο / τσιπουράδικο κλπ. Θα έλεγα και μπουζούκια αλλά εκεί σίγουρα δε θα μπορούμε να μιλήσουμε.

Είδα σε άλλο thread ότι ψήνεται και αγώνας εκείνες τις μέρες και γι’ αυτό θα έπρεπε οι ποδοσφαιράκηδες να αποφασίσετε πότε θα τον κάνετε για να ξέρουμε κι εμείς, νι; 5 του μηνός πάντως πέφτει Παρασκευή και είναι ό,τι πρέπει.

Ας αρχίσουμε να μαζευόμαστε σιγά - σιγά 8)

Οι αρκετοι Θεσσαλονικεις ειμαι εγω?
Οτι μερα και να παμε για μπαλα μπορουμε να βρεθουμε μετα. θα φροντισουμε να παμε μεσημεροαπογευμα ωστε να βολεψει εξοδος μετα.
Ολα αυτα βεβαια εκ του ασφαλους μιας και υπαρχουν δυο ενδεχομενα ικανα να αποκλεισουν την παρουσια μου στο μυτηνγκ σας.

Παρασκευή είναι πάντως πολή καλή ημέρα!!! Για μεσοβδόμαδα εγω δεν το κόβω

Υπαρχει μια πιθανοτητα να παρω το μπουγατσαμαξο μου και να σκασω μυτηνγκ.Μικρη μεν η πιθανοτητα αλλα υπαρκτη.

θα γίνει χαμός ω ρε

δε χρειάζεται να πω πώς είμαι μέσα και πώς ψηφίζω φανατικά υπέρ για ρεμπετάδικο (όπου όμως θα χορέψουν ΟΛΟΙ και θα σκάσουμε μύτη με ροκάδικε μπλούζες!!!:p)

Γενικά, είμαι μέσα σε ότι κανονιστεί σε όποια μέρα επιλέξετε

Καντην λιγο πιο μεγαλη την πιθανοτητα. Θελουμε anekdota-made-by-hokam και τα θελουμε live!!

μια χαρά θα είναι. συμφωνώ και εγώ με ρεμπετάδικο πάντως.

Ρε συ θελω πολυ να κατεβω,αλλα πεφτει καθημερινη και δυσκολευει το πραγμα.Αν ηταν Σ-Κ θα ερχομουν στανταρ!Ιδωμεν…

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έρθω κι εγώ Muse (ελπίζω να μπορέσω τελικά) και πιστεύω ότι η Παρασκευή 5/10, μετά την συναυλία, είναι η καλύτερη ημέρα. :slight_smile:

Παιδια,θελετε καλυτερα να ερθετε Βερολινο να σας κερασω μπυρες?
Γαματο?Ε?Ε?

βαλε εσυ τα εισιτηρια και βαζουμε εμεις τις μπυρες…:stuck_out_tongue:

Λογικα θα ερθω και εγω.

+1

Κι εγω το είχα προτείνει αυτό!!!

Στο θέτω απλά:

Έτσι και δεν έρθεις, σε γάμησα!

Έχω πάθει hokam-ίαση!!! :lol:

Άμα παίξει ρεμπετάδικο θα βάλουμε το freedom να χορέψει χορό της κοιλιάς???

Eπιτελους κρασα και φαγια για να μην μας την λενε κι οι Βορειοι. :slight_smile:

παιδες, εννοειται ρεμπεταδικο. αν δε παιζει περπινιαδη δε λεει!:smiley:

το θεμα ειναι οτι αθηνα δε ξερω κανα καλο. για ποτε εχει ειπωθει γενικα το μιτινγκ;

Μετα τη μπαλα να παμε, μεσα στην ιδρωτιλα!!!

Γιεα!

ρε και φαγητό και ποτό?τι λέτε τώρα?παράδεισος,πείτε που θα πάμε να πάω από βδομάδα:D