ή μάλλον, ξέρεις τι λέω soul thorn? Θα φάνε και θα τους παρατήσουμε για να πάμε στην Boum Boum και να ζηλέψουν ακόμα περισσότεροι!!! Τι λες εσύ?
EΠΙΚΟ ΕΠΟΣ
Μεσα!Αλλα θα χορεψουμε… δεν θα καθομαστε σαν τα ξενερωτα!Θα παρουμε και κρασα!
(Με ηρεμια ομως γιατι δεν ειμαι συνηθισμενη στο ποτο και ζαλιζομαι ευκολα) Θα παρουμε και τα φρουτακια μας και ζηλιες ψωρες ολοι!
xa
xaxa
xaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxa
Αν αντέχεις περισσότερο χορό από εμένα, σε κερνάω μπουκάλι κρασί!!!
Θα χορεύουμε ασταμάτητα!!!
ΥΓ. Λουκ μη γλύφεις… Εσένα έτσι κι αλλιώς θα σε έπαιρνα μαζί!!
Τρυφερέ καρβουνιάρη έχουμε αρκετές κοπέλες να χορέψομε, ή θα καταντήσουμε emo ?
emo στην Boum Boum? Δεν υπάρχει αυτό που λες!!!
Κοπέλες πάντα υπάρχουν (ήδη η Soul Thorn που είναι έξω καρδιά είπε ότι είναι μέσα και ότι θα χορεύει!) και αν δεν υπάρχουν πάντα βρίσκονται!!!
Βασικα το τοπικ εχει φτασει τις 23 σελιδες. Αν καποιος θελησει να ερθει, δεν υπαρχει περιπτωση να καθισει να διαβασει 23 σελιδες εκ των οποιων οι 20 τουλαχιστον ειναι γεματες με ανουσιας ποστς προκειμενου να μαθει ποιοι θα ερθουν, που θα γινει, ποτε θα γινει και λοιπες λεπτομερειες. Εγω τουλαχιστον αν δεν το ειχα δει απ’την αρχη, δεν θα καθομουν να κοιταξω και ν’ασχοληθω. Κοψτε το το γαμημενο το σπαμ πια, δεν παει αλλο, το βλεπετε.
τα τελευταία δεν είναι σπαμ… απλά είσαι Θεσσαλονικιός και δε τα καταλαβαίνεις…
Boum Boum είναι 80ς ντίσκο στην Καλλιθέα με τρελό κέφι και χορό. Αλλά μιλάμε για πολύ γέλιο…
Οτι κι αν ειναι εγω δεν ξερω ουτε ποτε θα παμε, ουτε που, ουτε ποιοι θα ειναι, ουτε τιποτα και δεν εχω καμια διαθεση να τα διαβασω. Το ιδιο φανταζομαι και καποιος που πρωτοβλεπει το τοπικ.
Ψηνωμαι κι εγώ να έρθω …
τώρα αν έχει υποθει τίποτα σημαντικο (20 σελ ΔΕΝ διαβάζω) ασ μπει στον κόπο κάποιο να μου το πει …
θα μαζευτούν οι απαντήσεις παιδιά στο τέλος. Εκτός αν θέλετε να πάρει κάποιος μόνος του την απόφαση για το που, πότε, πώς και ποιοι… Εξάλλου ακόμα είναι νωρίς για να κλείσεις οπουδήποτε.
Τα πάντα θα μαζευτούν στο τέλος. Αρκεί όμως εδώ μέσα να γίνεται όντως κουβέντα για το τι θέλουμε να κάνουμε εκείνο το βράδυ…
Μέσα μάλλον και γω, αρκεί να μην είναι σκυλάδικο.
Μια χαρά είναι η Παρασκευή
Αντε να ανεβάσω και τον μέσο όρο ηλικίας.
ΥΓ.: Φρίκαρα μέχρι να διαβάσω και τις 24 σελίδες
εγώ ως μήτηρ μπορώ να φιλήσω μέτωπο???
του cozy δε λεώ να φιλήσω το γκλέφαρο:lol: :lol: :lol:
ωραία να θυμιθώ και τα νιάτα μου
ροκάδες όλων των χωρών ενωθείτε ο πόλεμος με τους καρεκλάδες ειναι και πάλι προ των πυλών
πίσω ρε που θα ανεβάσεις τον μέσο ορο ηλικίας θα πάρω πέτρα ΄
εγώ τι θα κάνω δηλαδις???πάλι οδηγίες προς ναυτιλομένους θα δίνω???
Αμα ειναι για Μπουμ Μπουμ πειτε να σκασω με ασημι σακακι ε!
Το “πότε” νομίζω έχει απαντηθεί και συν τις άλλοις βρίσκεται και στον τίτλο του θέματος. Επομένως δε χρειάζεται να ψάξει κανείς 24 σελίδες για να το μάθει. Το “ποιοι θα έρθουν” και “που” (ταβέρνα, μεζεδοπωλείο, ρεμπετάδικο κλπ - αναφέρεται και στο πρώτο ποστ) θα γίνει δε νομίζω να είναι τόσο σημαντικά ώστε να καθορίσουν το αν κάποιος θα 'ρθει ή όχι.
Αν κάποιος έχει (επιπλέον) συγκεκριμένες προτάσεις για μαγαζί της φάσης που ψάχνουμε ας τις κάνει.
λοιπόν, εγώ προτείνω να κλείσουμε τη ταβέρνα που θα φάμε και από εκεί και πέρα όσοι μείνουμε το συνεχίζουμε για όπου θέλουμε στο φλου.
Υποθέτω η ταβέρνα που ψάχνουμε πρέπει να είναι κάπου που να βολεύει κόσμο (δηλαδή όχι στη Δροσιά και στο Διόνυσο), να μην είναι για τουρίστες (δηλαδή τζατζίκι = 10€) και να έχει καλό φαγητό και καλό κρασάκι…Ήδη έγιναν κάποιες προτάσεις πιο πριν. Υπάρχουν άλλες ιδέες?
Για ποια περιοχη μιλαμε, κεντρο παντα?
Κέντρο… Δεν είναι ανάγκη να είναι στην Πλάκα. Ας είναι και κάπου που βολεύουν οι συγκοινωνίες και είναι σχετικά στο κέντρο (δηλαδή όχι στα 2 άκρα του ηλεκτρικού… Μη τρέχω εγώ Πειραιά ή οι Πειραιώτες Κηφισιά…)