Συνάντηση του forum στις 5 Οκτ., στον Εύριπο (Ψυρρή)

Se zwntani antapokrisi apo Sweden! kai meta apo 28 selides diavasma ena exw na pw!
An eimai Grekland isws kai na erthw! Den einai sigouro omws!

Aν δεν έρθεις αγάπη μου, δε θα έχει νόημα. :frowning:

den tha xathei o kosmos!:wink:

Απο τη στιγμη που μιλατε για αριθμο post που υπερβαινει τα 1.000 (εστω και για πλακα) και αφου βλεπω οτι εχετε μαζευτει ηδη 35 περιπου ατομα ενα μηνα πριν τη συναντηση, θα ηταν αστειο να δηλωσω συμμετοχη (αν και θα ηθελα να σας γνωρισω) με κατω απο 20 posts.

(διπλωματικο ειναι λιγο…περιμενω απαντησεις οπως: ελα ρε μη μασας, πλακα κανουμε, ολοι ευπροσδεκτοι κτλ :lol: )

Τολμας να μας απευθυνεις το λογο με λιγοτερα απο 20 ποστς; Που εχει φτασει η νεολεα πια;

Rory26 ελα ρε μη μασας, πλακα κανουμε, ολοι ευπροσδεκτοι

Ωραια τον πετυχα τον στοχο μου ο ΑΤΙΜΟΣ.

πέρα από την πλάκα, έλα. Έλα για να βιώσεις την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, τον λόγο για τον οποίο γίνεται το μύτιν δηλαδή για να γνωρίσεις τον κοζυ

ο Cozy υπάρχει όντως? Δεν είναι σαν το Βέλγιο?

σημείωση. Το Αλόη λέει ότι έζησε κάποια χρόνια στο Βέλγιο. Αυτά τα χρόνια υπάρχουν? Μήπως είναι μικρότερη από ότι μας λέει?

σημείωση 2. Ο Maiden δεν έλεγε ότι είδε τόσες μπαντάρες στο Βέλγιο? ρε τον ψεύτη… :stuck_out_tongue:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 3: Για μπυραρία είμαι και εγώ μέσα και ας μη πίνω μπύρες φανατικά (πίνω όμως μηλίτη!!!). Ποιο καλό παιδάκι θέλει να προθυμοποιηθεί να κλείσει τραπέζι για 35 άτομα - 40 άτομα?

Με τιμάει που είμαι half-Canadian? (σοβαρά τώρα)
Ίσως γι’ αυτό λέτε ότι δεν υπάρχω :-s

Πολυ fight club, κοψτο…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πείτε και κάτι για τη μπυραρία ρε παιδιά… :stuck_out_tongue:

Μπορώ να έρθω ή είμαι πολύ τζούνιορ μέμπερ/Μικρός Νικόλας; :frowning:

:lol:

Στην παρέα εδώ όλοι/ες χωράνε! (στο μαγαζί που θα πάμε δεν ξέρω, αλλά δε πειράζει, πρόβλημα δικό τους αυτό :stuck_out_tongue:

:-k

Θέλεις να ποστάρω photos από τους Volbeat, που τους έβλεπα σε απόσταση αναπνοής, για να πειστείς ή θα σου προκαλέσω στενοχώρια στην καλύτερη και ζήλια στην χειρότερη; :roll: :wink:

O.K. To έπιασα το ύφος του post σου, πλάκα κάνω απλώς… :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

On topic: Σε λίγες μέρες θα ξέρω σίγουρα αν θα μπορέσω να έρθω στο meeting… :-k

Ασκω βετο για μπυραρια, η μπυρα ειναι σιχαμερη, η μπυρα ειναι του διαολου, οι ρολλινγκ στοουνς ειναι βρυκολακες.
Βεβαια οπως εχω πει σε ορισμενους (και το κρατουσα ως τωρα μυστικο μην εχουμε ομαδικες αυτοκτονιες και ακυρωσεις μυτηνγκ κλπ) υπαρχει ενα ενδεχομενο να σας γραψω και να μην ερθω, αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι ικανο απο το να με σταματησει να ποσταρω σ’αυτο εδω το τοπικ!

Με αυτο το αβαταρ επιβαλεται να ερθεις οπωσδηποτε!!!:slight_smile:

Καλά τότε. Αν έρθει και αυτός ο φίλος μου που με έχει κλ*σει από την ώρα που έκανα register (αν δεν με κράξει λίγο στο introduce, θα γίνω Η-ΕΜΟ), θα εμφανιστώ. Εκτός κι αν μας έχουν λιώσει στο pit των Μuse :-s

Είμαι 13 χρονών. Δεν τολμούσα να σας το πω. :frowning:

Τι άκυρος συνειρμός ήταν αυτός; :-k

Σοβαρά;;; 8O Δε θα σταματήσω να στο λέω τώρα! :lol: Την έβαψεεεεες μικρέ ναυπηγέ!

οφφ τοπικ τελος

Ποτε ειπα οτι θα ερθω? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: