Λεει καλα ανεκδοτα??
πήγαινε στο σχετικό topic,δε σχολιάζω εγώ γιατί γίνομαι κακό,σπαστικό,βλαμμένο,ζαβό κλπ
Πέρασα τυχαία χθες αργά το βράδυ απο τον Εύριπο, η ώρα ήταν γύρω στις 1.30 περίπου… Πραγματικά μου έκανε εντύπωση, κοίταξα 2 και 3 φορές την πινακίδα να σιγουρευτώ οτι έλεγε “ΕΥΡΙΠΟΣ” και όχι κάτι άλλο. Ρε παιδιά, είχε μεν ζωντανή μουσική αλλά ήταν… πολύ σκυλέ βρε παιδί μου. Και ήταν και αρκετά δυνατά, μας φαντάστηκα εκεί σε λίγες μέρες και παραξενεύτηκα. Πως θα μιλάμε μεταξύ μας?
Βέβαια, είναι γεγονός πως είχε και πάνω όροφο απ’ ότι πρόσεξα, ο οποίος μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικός. Εξάλλου, άλλο 9.30 που θα βρεθούμε, άλλο 1.30 το βράδυ. Θα είμαστε και τόσα άτομα, με τραπέζια κλεισμένα… Και φυσικά, απο τη στιγμή που σερβίρουν φαγητό, υποθέτω πως το κλίμα θα είναι πολύ διαφορετικό, δε θα έχουμε τη μουσική τόσο πια δυνατή απο πάνω μας… οι ίδιες οι διαφημίσεις του στο ιντερνετ σε προδιαθέτουν για κάτι ωραίο. Επομένως πιστεύω πως μάλλον καλά θα είναι τελικά και πως απλά έτυχε να πέσω σε “κακή” (για τα δικά μου γούστα) στιγμή…
What?
Μονη της τα σκεφτεται, αυτο μονο…
Χμ, ο Μανος δεν ανεφερε κατι κακο. Ισως χτες ηταν καποια “συγκεντρωση”, κατι, και η μουσικη ηταν καπως πιο εντονη επειδη το ζητησαν ξερω γω.:-s
Εγώ είμαι τρέντης, μη με παίρνετε στα σοβαρά
Ειλικρινά ελπίζω να είσαι λάθος και να υπάρχει 2ος Εύριπος:p γιατί υποτίθεται ότι βγαίνουμε για τη παρέα,αν δεν ακουγόμαστε λόγω της μουσικής τότε χάνετε μεγάλο μέρος της φάσης.:-k
Καλα.Αν εχει ζωντανη μουσικη δε το κοβω να παιζουν εκεινη τη μερα.Μας βλεπω να παιρνουμε τα οργανα και να αρχισουμε να βαραμε
Να δώ τον ellanor να τζαμάρει με μπουζούκι και άλλο τίποτα:p :lol:
Εχεις ακουσει μπουζουκι με τσιτα gain?
Ανυπομονώ:D Μπουζουκο-death λοιπόν.
Ψηφίζω OxiOlga για τα death φωνιτικά:lol: :lol:
Να δω τον ρεντ πυραμιντ να έχει αρπάξει απο τη μέση 2-3 κοπέλες και να χορεύουν πάνω στα τραπέζια, ενώ τους ραίνουμε με λουλούδια, και άλλο τίποτα
Αυτό αποκαλώ εφιάλτη:wacko: :wacko: :wacko:
Tις 2-3 κοπελες?Αν σε χαλαει πες μου να κανονισω να φερω μαζι μου το Σχορτσιανιτη :lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραία, τέλεια… σκυλέ καταστάσεις, τραπέζια, γαρύφαλλα, ο Σχορτσιανίτης, μια χαρά θα περάσουμε!
:? Τώρα τα άκουσα όλα.Τον Σόφο φέρτον έτσι κι αλλιώς,θα τον έχουμε για τα ντράμς και για μπόντιγκάρντ.
Βασικα αν η μουσικη ειναι δυνατα, επειδη ειμαστε μανγκες και θα ειμαστε το 70% του μαγαζου ξερω γω, θα κανουν οτι τους λεμε.
Αλλιώς?
Αλλιως θα τα ζμπασουμε.