Για ποιο λόγο μπαίνετε στο forum του rocking

Γιατί τα σπάει.:slight_smile:

για τον Cozάκο:hippy: :hippy: :hippy:

Και μετα λεγαμε για τον Rychead…

Δεν το περιμενα απο σενα αυτο…[-X

Για την πλάκα μου.

Η κρυφή γοητεία της εξουσίας το χρήμα πολλοί εμισησαν την δόξαν του moderar ουδείς εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο cozy και άλλα πολλά εμπριμέ
και συμμαζέφτε μας αλλά και συγχωρέστέ μας ένεκα η ζέστη και οι διακοπές που αργούν

εντάξει, τώρα κάνουμε χαβαλέ (μη μας παρεξηγήσουν κιόλας). Είμαι από τους πιο παλιούς χρήστες εδώ μέσα και είμαι εδώ κυρίως για το χαβαλέ, για τον Cozy & monte που είναι πολύ καλοί φίλοι (ΚΑΙ για τον kourou τη λατρεία μου!! τον άνθρωπο είδωλο!!! το πρότυπο μου για τη ζωή) και για τους νέους φίλους που φτιάχνω μέσα από το φόρουμ!!!

(τόσο καλά, ούτε ο Αβραμόπουλος δε τα λέει!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

Αβραμό,θεός8)

Και ποιός σου είπε οτι ο Αβραμόπουλος είναι καλυτέρος σου?

Σε πληροφορώ ότι απέχει παρασάγγας -καλά το γράψα? είμουν το πρακτικού συγχωρέστε με- απο το να σε φτάσει ούτε στο μικρό σου το δακτυλάκι δεν σε ακουμπάει και σοβαρολογώ και δεν υπερβάλλω

εννοείται ρε μεγάλε οτι κάνουμε χαβαλέ διότι έτσι και μας πάρει κανείς στα σοβαρά πρέπει να ανησυχήσουμε για την ψυχική του υγεία :stuck_out_tongue:

μα για αυτο άλλωστε μπαίνουμε στο φόρουμ για να κάνουμε τον χαβαλέ μας να ενημερωθούμε για το όσα διαδραματίζονται στην ροκ εγχώρια και αλλοδαπή σκηνή να καταθέσουμε την όποια άποψή μας την οποία καλό θα ειναι να φροντίζουμε να την τεκμηριώνουμε και βέβαια γιατί εγώ προσωπικά που ασχολούμαι χρόνια με αυτά τα φορά ντε δηλώνω κατηγοριματικά το εξής απλό

Το υψηλότερο επίπεδο συμφορουμιτών που έχω συναντήσει ποτέ παρά και το τονίζω το νεαρό της ηλικίας σας
εύγε σας και εύγε στους μοδεράτορες οπερέιτορς εντιτορ κλπ κλπ κλπ απλά όλους σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας

:bow2: :bow2: :bow2:

Eγώ…

:lol: :wink: (Είναι αυτονόητο…:stuck_out_tongue: )

Για να μιλαω με τα φιλαρακια που εχω αποκτησει μεσα απ το φορουμ…οι φιλοι που χω κανει στο φορουμ αξιζουν πολυ περισσοτερο απο παρεες που χω εκτος φορουμ:wink: :wink: :wink:

+1000000

Αυτό είναι ύβρις. Ο Αβραμόπουλος είναι η μαντάμ Ρεκαμιέ του 21ου αιώνα (δεν είναι δικός μου παραλληλισμός δυστυχώς, αλλά είναι άκρως πετυχημένος). Τον βλέπεις έτσι όμορφο, αγέρωχο να σε κοιτάζει με ένα μυστήριο ύφος και κρέμεσαι από τα χείλη του για να δεις τι σοφό πράγμα θα σου πει όταν ανοίξει το στόμα του. Ε, όταν το ανοίγει καταλαβαίνεις ότι τόσο καιρό δεν έλεγε τίποτα γιατί απλούστατα δεν έχει ιδέα του τι να πει. Αυτή είναι η φάτσα του. Δε φταίει αυτός που το περιτύλιγμα είναι παραπλανητικό :stuck_out_tongue:

Εγώ χρόνια προσπαθώ να πετύχω αυτό το βλέμμα, αλλά ακόμα τίποτα… :frowning:

:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Για όσους δε ξέρουν η μαντάμ Ρεκαμιέ ήταν μία Γαλλίδα αριστοκράτης, φημισμένη για την ομορφιά της, που απαγχονίστηκε από τους Γάλλους επαναστάτες κατά τη Γαλλική Επανάσταση. Φήμες της εποχής κάνουν λόγο για μεγάλο στόκο!!!

/Εγω δεν φταιω οι αλλοι με παρασυρουν… :frowning: /

Τελευταια επειδη εχω αυπνιες.

etc

.

είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία!!!:stuck_out_tongue:

μαθαίνω νέα , διευρύνω τους μουσικούς ορίζοντες μου με νέα ακούσματα , μαθαίνω για συναυλίες και ανταλλάσω απόψεις με ενδιαφέροντα άτομα και κατα συνέπεια καλές προσωπικότητες…αυτά!!

Περα απο την σοβαρη ενημερωση, τα παιδια ειναι ολα τα λεφτα εδω μεσα και πεφτει τρελο :lol: !!!

γιατί έχω σταμπάρει 5-6 άτομα από τα οποία μπορώ να κλέψω μουσικές γνώσεις =ρ

για να βρω πρωταγωνίστριες για τις παραγωγές που ετοιμάζω