Προτάσεις για το forum

Yep. Το κοιτάω.

Προστέθηκε και το quick reply.
Επειδή όμως υπάρχει μια έντονη υποψία ότι αυτό ίσως αποτελέσει αιτία/αφορμή για (περισσότερο) σπαμ, εάν παρατηρηθεί κάτι τέτοιο θα αφαιρεθεί αμέσως (και χωρίς να χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις :p).

Για να ενεργοποιηθεί το quick reply κάνετε κλικ στο κουμπάκι κάτω δεξιά (το τέταρτο στη σειρά) από το μήνυμα στο οποίο θέλετε να αναφερθείτε (αν θέλετε να κάνετε quote σε αυτό το μήνυμα απλά επιλέξτε το “quote message in reply?” κάτω από τον χώρο που γράφετε το μήνυμα στο quick reply).

Ωραία!

Θα βάλετε και smilies ή ζητάω πολλά;

Δεν ξέρω αν γίνεται, άσε με να το δω κι αυτό.
Αν και το νόημα του είναι να μην είναι υπερφορτωμένο γιατί εμφανίζεται (φορτώνεται) σε κάθε σελίδα και δεν πρέπει να “τρώει” πολύ.

Nαι το φαντάστηκα ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Take your time!

Βασικα, αν ειναι να μπουν και smileys, γιατι να μην πηγαινεις post reply? Αυτη δεν ειναι η διαφορα απο το quick reply??:-k

Όχι ακριβώς, θα καταλάβεις με τον καιρό τη χρηστικότητά του.

Τα smilies, μπορείτε να τα βάζετε και μόνοι σας εάν ξέρετε το string με το οποίο εισάγωνται. Για παράδειγμα, εγώ ξέρω το αγαπημένα μου :oops:, :lock:, :stuck_out_tongue:

#-o

:lol:

Kατι με downloads παιζει να γινει;;;;;

Επισης διαφημιστε πιο πολυ το φορουμ στην αρχικη σελιδα γιατι δν ειναι ευκολο να το δει καποιος.Εγω μετα απο δυο χρονια το συνειδητοποιησα οτι εχει και φορουμ το σαιτ.

Τι downloads εννοείς; Με τι περιεχόμενο;

Τώρα για τη διαφήμιση του forum… Πως γίνεται ένα από τα πέντε βασικά κουμπιά πλοήγησης να είναι το Forum και να μην το έχεις δει;:stuck_out_tongue: Είναι και σε κομβικό σημείο, αυτό μου κάνει εντύπωση.8)

Δν κοιταζα εκει πανω.Εβλεπα εκει που λεει dvd reviews,album reviews κλπ.

downloads εννοω καποια αρχεια ανεβασμενα απο μελη του φορουμ παντα νομιμα οπως αρχεια απο συναυλιες που εχουν παει,τραγουδια δικων τους συγκροτηματων κλπ.

αν ψάξεις μέσα στο φόρουμ θα βρεις πολλά τέτοια :wink:

Εννοεις μεσα σε θεματα;;;

Επισης το να βγαινουν περισσοτερα ποστ ανα σελιδα ρυθμιζεται απο το χρηστη;;;

Ναι και ναι.

Μηπως γινεται να συγκεντροθουν λιγο;;

Ποια;

Αν γινεται να συγκεντροθουν καπου τα downloads ρωτησα.

Καλο θα ηταν να ανοιξει ενα τοπικ οπου να ποσταρονται διαφορα downloads που αφορουμ τη μουσικη.

επειδή και εμένα, αρκετά συγκεντρωμένα μου φαίνονται ήδη, οφείλω να την κάνω την ερώτηση γιατί μου έχεις κινήσει την περιέργεια.

Το έχεις ψάξει εξονυχιστικά το φόρουμ? Δεν εννοώ να έχεις διαβάσει τα ποστς των τελευταίων 5 χρόνων, αλλά έχεις μπει στην κατηγορία Computer&Music? Επίσης, στο groups & artists, όποιος θέλει μπορεί να προτείνει το συγκρότημα του και ήδη πολλοί χρήστες έχουν δώσει κατά καιρούς λινκς για κομμάτια τους που τα σχολιάσαμε εμείς. Όλα υπάρχουν και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. :wink:

Δν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ για να γραψω αυτο που θελω αλλα…

Ρε στο τοπικ ξερετε οτι δν ηταν ενα τοπικ για το Μανσον.Ειναι τοπικ οπου θα γραφουμε πραγματα που ξερουμε για συγκροτηματα και ειναι και καπως περιεργα.Δν ειναι τοπικ μονο για αυτο που ειπα για το Μανσον απλως εκανα την αρχη.Αν το εχετε καταλαβει οτι ειναι ετσι γιατι το κλειδωσατε;;