Προτάσεις για το forum

Justice is lost
Justice is raped
Justice is gone
Pulling your strings
Justice is done
Seeking no truth
Winning is all
Find it so grim
So true
So Real

γιατι μου κλειδωσατε το τοπικ για τον χριστοδουλο???
στο off topic το ειχα ανοιξει ,δηλαδη τοσα αλλα ακυρα τοπικ υπαρχουν αυτο σας πειραξε???
ελεος…

Εγω το κλειδωσα, τρεχει τιποτα? Ακουω μπλακ μεταλ και ειμαι σατανιστης. Και δε γουσταρω τετοια τοπικς.

κ εγω ακουω black metal κ φανατικα μαλιστα, δεν χανω συναυλια, κ το μηνυμα δεν απευθηνοταν σε σενα

Οχι. Εισαι emo. Τα emo δεν ακουν black metal. Τα emo ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την black metal. Ακους chemical romance και κανεις cuts.

:har: :har: :har:
αν με ξαναπεις εμο την εβαψες
:lightsabre:

Το topic κλειδώθηκε λόγω προσβλητικού τίτλου.
Διάβασε τους κανόνες πριν αρχίσεις να ανοίγεις topic.

ποιος ηταν ο προσβλητικος τιτλος???
περαστικα χριστοδουλε???
ε,ελεος
τι αλλο να πω???

Το “Ψοφα Χριστοδουλε” ισως?

Πάμε πάλι…

Σπαμ τόπικ υπάρχει στο οφφτόπικ και είναι το “βαριέμαι”. Εκεί γράφετε ότι άκυρότητα θέλετε κ σας αφήνουμε και όλα καλά…

όταν άνοιξες το τόπικ (μιας κ εγώ το κλείδωσα) τόσο εσύ όσο κ οι άλλοι το χειριστήκατε ως ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΠΑΜ ΤΟΠΙΚ χωρίς λόγο ύπαρξης…

οπότε τζων λοκ

το “ψόφα χριστοδουλε” επειδή καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούσε να μείνει ως έχει, σε βάζει κ εσένα στην λίστα των αγαπημένων μας χρηστών

καλή συνέχεια

το “ψοφα” ηταν η αντιδραση μου επειδη το κλειδωσατε
εγω το ξεκινησα με καλο σκοπο κ οι αλλοι ποσταραν οτι βρισια ηθελαν
τεσπα ,δεν το συνεχιζω…
σορυ για την ταλαιπωρια

Το να αντιδράς σε κανόνες που δέχεσαι από τη στιγμή που ποστάρεις στο forum δεν πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα ή να “φέρει πίσω” ένα topic του οποίου τα ψωμιά ούτως ή άλλως ήταν λίγα…

Σχετικά με τις νέες υποκατηγορίες που προτείνονται, σκεφτόμουν ότι τα Video Games που σκέφτεστε να βάλετε θα ταίριαζαν περισσότερο μαζί στα Αθλητικά (κάτι σαν Αθλητικά & Video Games παρά Λογοτεχνία & Video Games).

Απλά μια σκέψη-ιδέα βασικά.

Βασικα ουτε στα αθλητικα κολανε, εκτος αν εννοειτε προ κλπ… Αλλα το ρεντ αλερτ πχ, δεν κολαει εκει περα…

Κολλάει αρκετά γτ απευθύνεται στις ασχολίες του αντρικού κοινού κυρίως.

Παιδιά το θέμα συζητείται εσωτερικά. Σίγουρα θα κάνουμε μια αναδιάρθωση στο φόρουμ (ειδικά τώρα κ με το ράδιο) αλλά θέλει κάποια σκέψη.

Συνεχίστε να προτείνετε αν σας έρθει κάτι καλό. Μην νομίζετε πως επειδή δεν απαντάμε, σας γράφουμε. Απλά υπάρχουν κ οργανωτικά θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψην…

Εγώ θα επιμείνω να υπάρχει στη δισκοκριτική μια βαθμολογία… Και αν σας είναι τόσο δύσκολο να βάλετε νούμερα, βάλτε απλά ένα thumbup, ένα thumbdown ή μια παύλα, να ξέρουμε απλά αν πρόκειται για θετική κριτική, αρνητική κ.ο.κ. Αν και η βαθμολογία θα βοηθούσε περισσότερο…
Επίσης καλό θα ήταν να είχε κάποια συγκεκριμένη δομή η δισκοκριτική, δλδ για παράδειγμα στο τέλος να υπάρχει σε όλα ένα Highlights, όπου θα γράφονται τα 2-3 καλύτερα τραγόυδια του δίσκου.

To δεύτερο είναι καλή ιδέα - αλλά ενέχει προβλήματα

το πρώτο θα συμβεί μόλις ο nihillist αρχίσει να ακούει aor

Για τις βαθμολογίες διαφωνώ κάθετα. Μου φαίνεται μία πολύ ψυχρή αντιμετώπιση της μουσικής. Έτσι κι αλλιώς ο τρόπος πού γίνονται οι κριτικές στο site μου αρέσει και βγάζω εύκολα συμπεράσματα όσο αφορά την άποψη ενός συντάκτη για ένα άλμπουμ. Η βαθμολογία είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει σε μία κριτική. Κι αυτό κατά την άποψη μου είναι ένα μεγάλο + του rocking απέναντι στα διάφορα site & περιοδικά.

Σε ένα συγκρότημα που σου αρέσει θα κάτσεις οπωσδήποτε να διαβάσεις ολόκληρη την κριτική… Τώρα σε ένα συγκρότημα του οποίου το όνομα το ακούς πρώτη φορά, αν δεις ότι ο άλλος του βάζει 9,5 θα κάτσεις να το διαβάσεις…

Όσο για τη συγκεκριμένη δομή, εκτός από τα highlights θα μπορούσε να μπει στην αρχή πχ. Genre:Symphonic Power Metal… Ναι καταλαβαίνω, δε θέλετε ταμπέλες, δε θέλετε βαθμολογίες αλλά όλα αυτά δεν είναι για να κάνουμε τους έξυπνους αλλά για να μας βοηθήσουν να δούμε τι θα κάτσουμε να διαβάσουμε και τι όχι… Πρακτικοί είναι οι λόγοι :wink: