Προτάσεις για το forum

Ax νυστάζω κι όλας τώρα…

Για τα καλά cds έχουμε την πρόταση του μήνα. Βαθμοί δεν μπαίνουν - αυτή είναι η θέση μας χρόνια τώρα. Η κατηγοριοποίηση που λες είναι κάτι που είναι πολύ δύσκολο να γίνει γιατί τότε αυξάνεται ο όγκος της δουλειάς μας εκθετικά κ τουλάχιστον σε αυτήν την χρονική στιγμή οι προτερεότητες είναι άλλες…

ΟΚ, όπως το βλέπει ο καθένας. Από τη στιγμή όμως πού οι συντάκτες του rocking εφαρμόζουν αυτή τη τακτική και δεν έχει υπάρξει ίδια πρόταση με τη δική σου κι από άλλους χρήστες, μάλλον δεν θα το θεωρούν τόσο σημαντικό.

Βρε άνθρωπε εδώ με αναγκάζεις να συμφωνήσω με τον Eagleheart. Δεν διορθώνουμε γραπτά για να βάλουμε βαθμούς και στην τελική ακόμα και οι κριτικές που γράφουμε είναι εντελώς υποκειμενικές. Αλλιώς θα βαθμολογήσω εγώ ένα alternative δίσκο και αλλιώς ο montecristo. Γιατί να οδηγήσουμε σε λάθος συμπεράσματα τον αναγνώστη? Άλλωστε αν διαβάσεις στα πεταχτά τον πρόλογο και τον επίλογο μιας κριτικής βγάζεις εύκολα συμπέρασμα αν σ ενδιαφέρει το κείμενο. Αν θες βαθμολογίες διάβασε το Hammer, βάζει και νεκροκεφαλή δίπλα στο βαθμό…:stuck_out_tongue:

Mα γι’ αυτό το λέω, βαριέμαι να διαβάζω προλόγους κι επιλόγους από ένα σωρό δίσκους… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εξάλλου μια δισκοκριτική είναι ή θετική ή αρνητική ή κάπου στη μέση… Όπως και να το κάνουμε, θα είναι ένα από τα 3, δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο… Συνεπώς δε θα ήταν αντιδεοντολογικό να υπήρχαν τα “:thumbup:” “-” “:thumbdown:” στο τέλος…

Καταλαβαίνω ότι με τις βαθμολογίες θα είναι πολύ πιο έυκολο να φάτε πολύ περισσότερο κράξιμο αν βάλετε 6 στο καινούριο maiden ή 3 στο καινούριο scorpions, αλλά δε νομίζω να είναι κάτι που φοβάται το rocking, σωστά?

Ναι αλλιώς θα βαθμολογήσεις έναν alternative δίσκο εσύ και αλλιώς ο monte… Όπως επίσης και αλλιώς θα γράψεις εσύ για έναν alternative δίσκο και αλλιώς ο monte. Εσύ μπορεί να τον θάψεις και ο Monte να τον εκθειάσει. Τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν πρέπει κανείς να κάνει τη δισκοκριτική?

ότι πρέπει να την κάνει μόνο ο μόντε

#-o :lol: :lol: :lol:

Δωστε νεα tags στο λαο. Αν γινοταν να τα επιλεγουμε κι εμεις ακομα καλυτερα.

Λεπόν. Τώρα που τελείωσε το disturbia θα απαντήσω…

Γιατι δεν θέλω ΕΓΩ τους βαθμούς…

Το κείμενο είναι σαν το καλό φαγητό. Το ετοιμάζεις σιγά-σιγά, με αγάπη κ φροντίδα. Βάζεις όλη σου την τέχνη, το ταλέντο. Το γαρνίρεις ωραία. Το προσέχεις στις δόσεις. Το δοκιμάζεις… ωωωωω… είναι τόσο νόστιμο !

Και μετά έρχεται ο γραφικός ο Μάνοςμποτ κ διαβάζει μόνο τον βαθμό ! Στο διάλο το κείμενο κ η δουλειά σου ! Ε ΟΧΙ ! Ε ΟΧΙ ! δεν θα μου βγαίνει εμένα η ψυχή για να κάνεις εσύ στατιστική ανάλυση. όχι ! ν πας στο χάμερ να διαβάζεις νεκροκεφαλές. εδώ είμαστε καλλιτέχνες - δημιουργοί ! όχι στατιστικολόγοι !

άσε πάλι που αν έρθει κανένα μέυδεν κ του βάλω 5 εγώ πχ (λέμε τώρα…:lol: :lol: ) δεν θα σταματήσω να απαντάω σε μέηλ μέχρι να έρθει το chinese democracy… τώρα με τα κείμενα λες και ένα “δεν το κατάλαβες καλά, δεν ήθελα να το πω έτσι…” κ ξεμπερδεύεις. φαντάσου τι μπάχαλο έχει να γίνει με τους βαθμούς.

είμαι κατά ιδεολογικά. ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

άσε που τα καλύτερα κείμενα είναι αυτά για τους τραγικούς δίσκους, δεν αξίζει να μην πέφτουν στην αντίληψη μας εξαιτίας κακού βαθμού… Υπενθυμίζω την κριτική για την Great Kat!!! Όσοι δε την έχετε διαβάσει, σπεύσατε!!!:lol:

Δωσε λινκ στο λαο,δεν τo βρισκω. :-s

http://www.rocking.gr/review511.php

:lol: :lol: :lol: :lol:
Θεικο
:lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδιά, η κάθε πρόταση στην κατηγορία και το thread της. Σε λίγο θα αρχίσουμε να κάνουμε εδώ προτάσεις και για το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ…

Λεμονής? :roll:

Όσο για το θέμα για το να μπαίνουν ταμπέλες στο τι παίζει το κάθε συγκρότημα, το θεωρώ και εγώ (που δεν είμαι editor, αλλά απλός αναγνώστης) ως κάτι αχρείαστο. Πρώτον γιατί δε τις ξέρω καν τις ταμπέλες και δεύτερον γιατί αν βλέπει κάποιος ποιος συντάκτης γράφει κάθε κριτική μετά από λίγο καιρό ξέρει και πόσο ταιριάζουν τα γούστα του με κάθε συντάκτη και τι περίπου είναι ο δίσκος που κάνει κριτική.

Π.χ. Στο όνομα Φίλιππος Αλέκου, θα έχει μουσικά εκτρώματα (ούτε για ζόμπι δεν είναι :p) που άντε να άρεσαν στον Nihilist!!!:stuck_out_tongue: Σε κανέναν άλλο!!!:stuck_out_tongue:

Ε όχι δα. Έχει κάνει μερικές αξιόλογες κριτικές κλασικού thrash & death. :roll:

http://www.rocking.gr/review1434.php

για τα trash σίγουρα… :stuck_out_tongue:

ΥΓ. Εκδικούμαι τώρα για όσα έχει πει για τους Pink Floyd!!!:stuck_out_tongue:

Γραφικέ mod λίγα τα λόγια για τις υπερσουπερντουπερουαοτέλειες κριτικές μου γιατί θα γράψω κανά flashback για κανά δίσκο των ποπ/νανουρισματικών Ροζ Φλώρων και δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς! :stuck_out_tongue:

θα αποκάλυπτα τώρα από που έχεις πραγματικά πάρει το nickanme σου, αλλά το youtube δε συνεργάζεται :frowning: Μόλις σου έσωσε την αξιοπρέπεια…:stuck_out_tongue:

Εδω ειχε παει στην Avril…:stuck_out_tongue:

Ασύστολα ψεύδη! :roll: