Παράπονο τους υπεύθνους του forum:δεν βρήκα πουθενά κριτική για οποιαδήποτε κυκλοφορία Fear Factory.Γιατί δεν κάνετε ας πούμε που και πού και κριτικές σε παλιότερους δίσκους,που επιρεάσανε την εποχή τους?Νομίζω αρκετοί θα το γουστάρανε αυτό.
Εξακολουθείτε να κάνετε ερωτήσεις για το site σε thread που αφορά προτάσεις για το forum;
Πότε θα καταλάβετε ότι άλλο το forum και άλλο το υπόλοιπο site; Πρέπει να αλλάξουμε διεύθυνση για να γίνει αυτό;
ω ρε στο topic για σινεμά κλπ,υπάρχει το τόπικ “τι ταινία είδατε σήμερα” και αυτό “τι dvd είδατε σήμερα”.αλλά στο 1ο γράφονται θέματα του 2ου…κι επειδή στο πρώτο,υπάρχει μόνο η έννοια της κινηματογραφικής προβολής (νομίζω),δε θα ήταν καλύτερο αν άλλαζε λίγο ο τίτλος του στο “ποια ταινία είδατε στο σινεμά σήμερα?” πχ?
για να διαβάζουμε εντυπώσεις από φρέσκες ταινίες στο ένα και εντυπώσεις από τις υπόλοιπες στο άλλο…
α?
βασικα ναι ετσι επρεπε να ειναι
Οκ, Λουκ, απορια δικια μου τωρα ομως…
Αν δουμε ταινια στην τηλεοραση, σε ποιο θρεντ κολλαει?:-k
Στο “τι DVD ειδατε σημερα” ετσι?
thanks καλλιτέχνη
η θα μπορουσε να γινει απλα τι ταινια ειδατε σημερα και το αλλο τι τι ταινια ειδατε (κινηματογραφος)
Δημιουργία shoutbox
Ενα πραγμα που υπαρχει στα περισσοτερα φορουμ ειναι τα διαφορετικα
titles.Θα ηταν καλη ιδεα να υπηρχαν διαφορετικα titles τωρα τι 200,τι 2000 παλι ιδιο
ειναι.Αν ηταν και με μουσικο θεμα ακομα καλυτερα.
τι εννοείς με τον όρο τitles?
member/senior member.
Η μηπως πιστευεις οτι θα κανει το φορουμ λιγοτερο σοβαρο ?
χα χα. περίμενε λίγο να ξεθάψω το τόπικ κ συνεχίζουμε.
δεν είμαι σιβαρός. σοβαροφανής είμαι, το λένε όλοι
Οχι δεν το διατυπωσα σωστα.Αυτο που με κερδισε στο forum γιατι πριν γραφτω το
παρακολουθουσα κανα 10ημερο ηταν οτι ενω ειχε παρεειστικο στυλακι δεν ηταν
3 λαλουν και 2 χορευουν.Ουτε τωρα ειναι.
οκ πόιντ τέικεν.
πρότεινε τώρα στο άλλο να βάλεις κ εσύ ένα χέρι πλζ
yep…
Το έγραψα πριν λίγο και στα Βιβλία… Πιστεύω πως θα ήταν καλό να τακτοποιηθεί κάπως το off topic, και κάποια θέματα να διαχωριστούν απο τα άλλα.
Εντάξει, δεν έγινε ξεχωριστή κατηγορία “βιβλία κλπ” που λέγαμε. Αλλά και πάλι είναι άδικο το ΕΝΑ θέμα για βιβλία στο φόρουμ και το ΕΝΑ θέμα για κόμικς να θάβονται κάθε φορά στο off topic. Στο οποίο ξεπροβάλλουν κάθε μέρα (ή μάλλον, νύχτα), καινούργια topics, του στυλ “Κοτόκο vs Κόκοτας”, “Όχι άλλα τόπικς του Λεντ Ζέπελιν”, “Αγαπημένη χυλόπιτα”, κλπ. Και όσο φάση και αν έχουν αυτά, προκύπτουν διαρκώς καινούργια, σε καθημερινή βάση, και θάβουν τελικά κάποια άλλα που διαφέρουν εντελώς και είναι μόνα τους.
Όσο αφορά τα κόμικς, για δεύτερη φορά μας ρώτησαν “υπάρχει τέτοιο thread εδώ ρε παιδιά? που είναι?”. Πιστεύω πως θα ήταν καλό λοιπόν κάποια θέματα ή να μπουν σε ξεχωριστή κατηγορία, ή απλά να χωριστεί το off topic σε 2 μέρη.
Νομίζω πως θα έπρεπε να έχουμε ξεχωριστό Φόρουμ για λογοτεχνία (όπου θα υπάγονται και τα κόμιξ, βιογραφίες, κλπ). έχουμε δηλαδή αθλητικά και κινηματογράφος/τηλεόραση και δεν έχουμε λογοτεχνία. Ακόμη θα ήταν καλό να ξεχωρίσουμε Κινηματογράφο από τηλεόραση.
Ευχαριστώ
το ξαναλέω
θα γίνει ξεχωριστή κατηγορία. λέμε να την πούμε “Λογοτεχνία/κόμιξ/Τέχνη” ως υποκατηγορία μάλλον στην τηλεόραση.
Κατά τα άλλα δεν μπορούμε να φτιάξουμε 1000 κατηγορίες γιατί το moderation θα γίνει πολύ πολύ δύσκολο. τα έχουμε πει 1000 φορές ρε παιδιά, λίγη κατανόηση.
Δίκιο… σορρυ… πάω να φάω ριζόγαλο.
Tι λέει ο άλλος ρε? Οι μοδερέιτορς δεν είναι για να τους δείχνουμε κατανόηση, αλλά για να τους κράζουμε! Που ζεις ρε?
Σοβαρά τώρα, ναι καλά κάνετε και φτιάχνετε ξεχωριστή ενότητα