ρε θα σας παρει ο διάολας λέμε…
σταματήστε να γκρινιάζετε ! θα σας φτιάξουμε - το είπαμε κ το εννοούμε !
ρε θα σας παρει ο διάολας λέμε…
σταματήστε να γκρινιάζετε ! θα σας φτιάξουμε - το είπαμε κ το εννοούμε !
¶ντε τι κάθεσαι
θα τη φτιάξουμε, αλλά αν κλείσει μήνας δίχως νέο ποστ εκεί μέσα, εγώ θα προτείνω να καταργηθεί παλί. Οπότε προσέξτε… Αποδείξτε μας ότι όντως έχει νόημα ξεχωριστή κατηγορία στο φόρουμ μας. Γιατί και εγώ μπορεί να θέλω ξεχωριστή κατηγορία για τα εικαστικά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνει… Το ότι τα τόπικς αυτά θάβονται, είναι για μένα απολύτως λογικό, όταν θα κάνουμε την κατηγορία, περιμένω από ΟΛΟΥΣ σας να τα στηρίξετε με προτάσεις για βιβλία και κίνηση εκεί μέσα…
Σε λίγο θα διαβάσω το “Ηλιακά συστήματα” του Αντωνόπουλου εκδόσεις ΕΜΠ. Μεθαύριο θα σας πω αν αξίζει αν θέλετε…
¶ντε και κανά μπλογκ επίσης επίσης.
Δεν αντέχω να διαβάζω τόσο καιρό την so called “Karvoutopia”… Θα μου αφήσει κανά μόνιμο κουσούρι
++1
επίσης θα γίνει ξεχωριστή κατηγορία για την ΑΕΚ, τον Αρκά, τον Groucho Marx και τα κρασία της Νότιας Γαλλίας…
εγώ είμαι καλός user και έχω υπομονή γιατί σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό και θα αξίζει.8)
Καλά εσύ είσαι πιο politically correct (translation: νερόβραστος) και από τους στίχους του humanity
τάχαμου έχεις ακούσει και το humanity τρομάρα σου
Βρε άμπαλε, εκτός ότι το έχω ακούσει, ήμουν και στο Καραισκάκη ωρέ
Μιλα του καλυτερα ρε αλητη.
φχαριστώ σόφι κάπα:wink:
ε,πως να μην έχει 25.000 όταν έρχονται και spambot…
Γι’ αυτό μια κατηγορία με όλα αυτά μαζί είναι η καλύτερη λύση πιστεύω (προτείνω να μπουν εκεί και οι φωτογραφίες)! Είχα την εντύπωση οτι είχε εγκαταλειφθεί το σχέδιο, χαίρομαι που πέφτω έξω! Ναι, πιστεύω θα έχει περισσότερη κίνηση απο τα αντίστοιχα τόπικς και θα αξίζει τον κόπο. Αν πάλι πια δεν έχει καμία συμμετοχή, τι να πω, διαγράψτε τη, καλύτερα θα ναι, τουλάχιστον θα έχουμε διαπιστώσει με σιγουριά πια πως δεν έχει νόημα εδώ η ύπαρξη μιας τέτοιας κατηγορίας! ~
Γιατί είναι κάφροι οι ροκάδες;
Που ακριβως κανεις προταση για το φορουμ φιλτατε ?
Δεν κατάλαβα.
παιδιά μην συνεχίσετε το spam το τόπικ είναι κ σοβαρό κ χρηστικό
Δίκιο έχει ο μόντες! Λοιπόν, με τα τάγκς θα γίνει τελικά τίποτα?
Ένα ένα τα θέματα… Τώρα κοιτάζουμε τις κατηγορίες… Σε εμάς τους δεντρογένηδες, το να πεις και το πιο απλό πράγμα θέλει χρόνο :bleh:
Υπομονή για όλα. Έχουμε και εξεταστική σκεφτείτε :oops:
Η δική μου πρόταση αφορά περισσότερο το ίδιο to site θα έλεγα και στη συνέχεια το forum. Νομίζω ότι θα ήταν ωραία μια στήλη που να αφορά την ιστορία της rock και των συγκροτημάτων (School of Rock!) για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι…(απίστευτο κλισέ!)… Εννοώ ότι όσο κι αν έχουμε ασχοληθεί με κάποια συγκροτήματα (άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο) πάντα υπάρχουν πράγματα που μας διαφεύγουν και πράγματα που δεν έτυχε να μάθουμε. Μια σταθερή στήλη θα είχε, πιστεύω, περισσότερη αναγνωσιμότητα από τα εκάστοτε αφιερώματα (που αν και εξαιρετικά σε δομή αφορούν ένα συγκρότημα κάθε φορά) και θα γινόταν η αφορμή για νέες συζητήσεις στο forum…
Ένας άλλος λόγος είναι ότι πολλοί που θέλουν να βρουν…το φώς τους (χε,χε!), δηλαδή άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την rock για πρώτη φορά (μόνο πιτσιρίκια ελπίζω!) δεν έχουν έναν…οδηγό, μιά αναφορά για το από που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν και ποιοι δίσκοι / καλλιτέχνες αποτέλεσαν ορόσημα στον τομέα αυτό κατά το παρελθόν. Έχω παραπέμψει αρκετά άτομα στο rocking.gr και μου έχουν αναφέρει ακριβώς αυτό.
Δεν είμαι συντάκτης, αλλά σου προτείνω να κοιτάξεις το ιστορικό των άρθρων της ενότητας “Αφιερώματα”
Έχει αφιερώματα για πάρα πολλά συγκροτήματα της ροκ σκηνής με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για αυτά. Επίσης εκεί μέσα θα βρεις ένα συνταρακτικά ενδιαφέρον και απίστευτα υψηλής ποιότητας αφιέρωμα για τους Queen