Ευχαριστώ, τα αφιερώματα τα έχω ξεκοκκαλίσει (είναι όλα πολύ καλά, όπως ξαναέγραψα, και αυτό για τους Queen είναι κορυφαίο!!!). Απλώς είχα στο μυαλό μου κάτι με χρονική συνέχεια (κάτι σαν timeline…) και με συγκριτικές αναφορές μεταξύ συγκροτημάτων…Αυτό μάλλον ξεφεύγει από τα πλαίσια ενός αφιερώματος…νομίζω…
σε συμπάθησα ήδη για τα καλά λόγια στο αφιέρωμα των Queen
Σε στηρίζω σε ό,τι ζητήσεις!!!:lol:
Παρακαλώ! Το σωστό πρέπει ΠΑΝΤΑ να λέγεται! Και ευχαριστω για την υποστήριξη!
P.S. Queen 4 ever!
Χμμμμ.Μου ηρθε μια ιδεα να γινεται τρελο τζερτζελο.
Καθε μηνα να ανοιγουμε ενα τοπικ που θα λεει πχ “Χρηστης του μηνα Νοεμβριου”.
Τις δεκα επιλογες θα τις κανουν οι μοντερατορες και γενικως να ψηφιζουμε με βαση τι μας αρεσει σε καποιον χρηστη τι δε μας αρεσει και ιστοριες για αγριους
Καθε μηνα δηλαδη θα ανοιγουμε κι απο ενα θρεντ και θα ψηφιζουμε τον χρηστη του συγκεκριμενου μηνα.
O Led θα κανει 200 ακαουντς για να αυτοψηφιζεται.
Κατα τ’αλλα καλη ιδεα.
θα πεσει πολυ γελιο! :lol:
συμφωναω κι εγω…
me t00
Καλο μου ακουγεται…
Αν και καθε μηνα νικητης θα βγαινει το Parasol και θα χαθει το ενδιαφερον,ωστοσο ψηφιζω υπερ!
Yπέρ και εγώ…Θα έχει πλάκα…
Πφ, αυτο μπορει να γινει και σ’ενα τοπικ.
E αντε κανε τα κουμαντα σου.
Ωρα σου ειναι αλλωστε
Μπα, ετσι κι αλλιως διαφωνω με την ιδεα του τοπικ.
Αυτο δεν σημαινει οτι θα σας επιτρεψω ν’ανοιξετε μεταμεσονυκτιο τοπικ α.
Τελικα ισχυει η φημη οτι εχεις φλωρεψει αγαπουλη
Απλα ετοιμαζω κατι το πραγματικα καμενο.
Αναμενουμε στο ακουστικο μας τοτενες γιατι ο Ανχολης παει να σε φαει και το θεωρω ντροπιουλεν
αυτό το topic εξυπηρετεί την καλύτερη λειτουργία του foroum και την επικοινωνία με τους mods.
παρακαλώ μη σπαμάρετε.
έχουν και δουλειές τα παιδιά,τρέχουν και με τα blogs.
ευχαριστώ.
:-s
+100000000000
Βασικα προτεινω να μπαινει και ολοσωμη φωτο του/της χρηστη του μηνα ως rockingmate of the month γιατι μερικοι χρηστες ειναι και σωματαρες και θα ωφελησει στην καταπολεμηση της υπογεννητικοτητας.