Προτάσεις για το forum

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Το Ηοkam τα σπαει ολα μα ολα!!!Συμφωναω με τα χιλια (α ρε κραξιμο που εχει να πεσει!!:yahoo: =D> )

ειδικά με τα τελευταία ποστς, δεν πιστεύω να περιμένετε να την πάρουμε στα σοβαρά αυτή την πρόταση ε? :stuck_out_tongue:

κοιτα περα απο την πλακα θα ηταν καλη φαση να εβγαινε καλυτερος χρηστης του μηνα…θα ηταν πολυ διασκεδαστικο! Ισως αν αυτο συνεδουοταν και απο το καλυτερο ποστ του user αυτου μεσα στον μηνα να το εκανε ακομα καλυτερο!

ναι και να το συνδυασουμε με αυτο που λεγαμε για τα προνομια. εγω ειχα ριξει και ιδεα αλλα μου την σβησατε αλητες

Καταρχην δεν ξερω τιποτα απο moderating αλλα καπου εχω ακουσει αυτο που θα περιγραψω.
Γινεται αρκετα συχνα λογος για το οτι εχει γεμισει το φορουμ με παρα πολλα τοπικ και οτι δεν
θα τα αντεξει ο σερβερ και αλλα τετοια.
Σε ενα αλλο φορουμ που ημουν μελος ειχαν σβησει παλια threads και τα ειχα αποθηκευμενα με καποιο τροπο.
Δεν θα ηταν καλη ιδεα να σβηστουν τα παλια threads απο καποια ημερομηνια και πισω ?

Μπορούμε να ενώσουμε το hard rock/aor thread με το poser/glam/sleaze?:-s

Είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο και δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται σε ξεχωριστά thread,

άσε που πολλά άτομα μπευρδεύονται:wink:

Καλύτερα να μπουν όλα μαζί στο groups και artists.

Το ενα αφορα κυκλοφοριες ενω το αλλο καλλιτεχνες… :wink:

Πάντως δεν νομίζω ότι έχει νόημα, αφού αυτός που θα μπει για να τσεκάρει group θα θέλει να δει σίγουρα

κάποια δισκογραφική δουλειά του εκάστοτε group. Τουλάχιστον να αλλάξει το όνομα και να γίνει

hard rock/aor/glam/sleaze (στις κυκλοφορίες), γιατί δεν απέχουν και πολύ τα είδη:)

Το έχω προτείνει εδώ και μήνες στον karvou και μου έχει πει ότι εξετάζεται η περίπτωση!
Οπότε αναμένουμε! :dunno:

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να γίνει ενιαίο thread, γιατί υπάρχουν αρκετές διαφορές στα 2 ιδιώματα, αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να είναι στην ίδια υποκατηγορία! (Φυσικά στο Kυκλοφορίες και όχι στο Groups & Artists!)

Μπα… Και στα 2 threads προτείνονται κυκλοφορίες, παλιές και καινούργιες! :wink:

Το πιο σωστό ίσως ήταν να υπήρχε ένα thread μόνο για καινούργιες κυκλοφορίες και ένα άλλο για παλιά και κλασσικά albums! :-k

Και εγώ αυτό λέω, να λέγεται hard/aor/glam/sleaze (στις κυκλοφορίες) και όταν κάνεις παρουσίαση κάποιου δίσκου να λες τις μουσικές επιρροές που υπάρχουν:roll:

παιδιά επειδή το αίτημά σας είναι σωστό κ δίκαιο, κάντε από 1 πρόταση για το πως θέλετε να γίνει το συγκεκριμένο τόπικ κ θα το κάνουμε

Αυτό που είπε ο Maiden, τουλάχιστον να μπουν και τα δύο threads στις κυκλοφορίες.

Νομίζω αυτό είναι το καλύτερο! :-k
Γιατί οι προτάσεις για δίσκους όλων των άλλων ειδών υπάρχουν στις “Κυκλοφορίες” και αυτό είναι το μόνο που είναι στο “groups & artists”! :dunno:

done guys

Θα προτεινα την δημιουργία κατηγοριας για παλιοτερα album ετσι ωστε να μην συγχέονται με τις νεες κυκλοφορίες…Για να θυμόμαστε κιολας μερικες δισκαρες του παρελθόντος…:-s

Συμφωνω και οσο πιο γρηγορα γινει αυτο τοσο το καλυτερο. Φυσικα αυτο συναπαγεται τη δημιουργια thread για τα περισσοτερα συγκροτηματα που ειναι γνωστα ωστε ο καθενας να μπαινει στο συγκεκριμενο thread με το συγκροτημα που θελει.

Καλά ανασύρατε μήνυμα 4 χρόνων;
Αφού η κατηγορία που αναφέρεις έχει γίνει εδώ και καιρό, σε τι ακριβώς συμφωνείς; :stuck_out_tongue:

τιποτα μπερδευτικα μετα το ειδα

να απογορευτει η εισοδος του ρεδ πυραμιδ στο η πιο ομορφη ηθοποιος νομιζω οτι ειχε γινει πιο παλια με εναν χρηστη που δεν του επιτρεποταν η εισοδος σστο τοπικ για τους γιουροπ, και να δημιουργηθει ενα τοπικ που θα μπορουν να το βλεπουν μονο οι γιουζερς και οχι οι βιζιτορς

Ρε, αυτο σκεφτομουν και 'γω χθες! Να γινει σαν υποκατηγορια(sub-forum) στις κυκλοφοριες.:slight_smile: