Αυτο συν αυτο που λεει ο Νταβιντιαν.
Παιδιά δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα να κάνετε κάτι με τον κώδικα του γιούτιουμπ για να παίζουν τα βίντεο κατ’ ευθείαν από εδώ και να μη γράφουμε απλά το λινκ.
Εδώ και 2 χρόνια είμαι στο basketforum.gr και το είδα από εκεί που το έκαναν και είπα να το προτείνω.
Ορίστε ένα λινκ για να δείτε τι εννοώ: http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=1062&pid=158287&st=750&#entry158287
Η όλη φάση εκεί γίνεται με τον εξής απλό τρόπο. Κάνουμε copy μόνο τον κώδικα στο τέλος, πχ http://youtube.com/watch?v=UBs8taB0vWU, και το βάζουμε έτσι:
//youtu.be/UBs8taB0vWU
Αρκεί να μη φορτώνονται πολύ οι σελίδες
Χμ, καλή φάση αυτή με το youtube. Όντως, αν δε φορτώνονται οι σελίδες πολύ θα ήταν ωραία.
παιδιά λίγο δύσκολο ΚΑΙ γιουτουβ ΚΑΙ ελαφριά σελίδα…
Οχι βιντεο.
Οσοι δεν εχουν DSL ουσιαστικα αποκλειονται απο το να βλεπουν το φορουμ…
Όντως αυτό δεν γίνεται. Νομίζω όμως ότι δεν είναι και πολύ μεγάλο πρόβλημα να περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα παραπάνω. Η λειτουργικότητα άλλωστε έιναι πολύ μεγάλη και δεν αμαυρώνεται από αυτά τα μερικά δευτερόλεπτα. Αν μπείτε στο λινκ που παρέθεσα θα δείτε ότι δεν αργεί και πολύ να μπει στην εκάστοτε σελίδα (για το μπάσκετ φόρουμ μιλάω).
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και πριν αλλά σχεδόν όλα τα σύγχρονα sites έχουν από κάτω απο τα νέα-reviews τη δυνατότηα να σχολιάσουν οι Users ή και γενικότερα το κοινό τα διάφορα νέα-δίσκους…Πιστεύω ότι είναι μια απαραίτητη προσθήκη…
στο φόρουμ στο “σχολιασμός κειμένων” αυτό ακριβώς κάνουμε…
Δεν διαφωνώ σε αυτό απλά για παράδειγμα μπαίνει κάποιος μόνο στην κεντρική σελίδα και βλέπει για ένα δίσκο, κάποιος που δεν έχει ιδέα από forum. Με τα σχόλια των χρηστών από κάτω για τον συγκεκριμένο δίσκο μπορεί να έχει μια πιο σφαιρική άποψη βλέποντας και τι πιστεύει το κοινό για τον δίσκο. Πολλά sites (σχεδόν όλα δηλαδή) έχουν και forum αλλά και δυνατότητα για comments.
Εκτός αυτού αν έχετε παρατηρήσει μερικοί users του forum δεν κοιτάνε την αρχική σελίδα με αποτέλεσμα πολλές φορές να ναρωτιούνται που τα μαθαίνουμε… αυτό κατά την αποψή μου θα δώσει και παραπάνω views στην αρχική σελίδα αφού όλο και περισσότεροι θα μπαίνουν για να σχολιάσουν τις ειδήσεις. Αυτά…
Ααα και κάτι ακόμα θα ήταν να μπορούν να δίνουν οι users βαθμολογία στα albums οπότε να βλέπει κάποιος αν το album άρεσε στους άλλους η όχι…Βέβαια αυτό είναι ενάντια στην αρχή του rocking για να μην βάζει βαθμολογίες αλλά δεν πειράζει
ξ9 θα σου πω μια ιστορία…
τα αρχαία χρόνια το ρόκιν είχε ΚΑΙ βαθμολογία κειμένων ΚΑΙ σχολιασμό κάτω από αυτά. και τα δύο κόπηκαν καθώς παρατηρήθηκαν τα εξής σκηνικά :
α. Πολλοί βαθμολογούσαν τον δίσκο και όχι το κείμενο. Άλλοι το κείμενο κ όχι τον δίσκο. Κάποιοι έβαζαν επίτηδες 0 για να την σπάσουν σε άλλους κ άλλοι έβαζαν 10 επειδή ήταν η αγαπημένη τους μπάντα. τουτέστιν, κανένα συμπέρασμα δεν έβγαινε από τις βαθμολογίες.
β. ο σχολιασμός κάτω από τα κείμενα είχε όλα τα αρνητικά (γκρικλις, βρισίδια, σπαμ κτλ) που έχει κ το φόρουμ, αλλά χωρίς moderation. τουτέστιν ότι γινόταν ελεγμένα στο φόρουμ γινόταν χύμα κ χωρίς έλεγχο στα κείμενα.
ωραίο είναι το φόρουμ, αλλά υπάρχει κ ένα σάιτ,ε. καλό είναι να το διαβάζετε κ που κ που
για το πρώτο συμφωνώ γιατί όντως σε μερικά site δεν δουλεύει σωστά…αλλά για το δευτέρο θέλω να ρωτήσω γιατί είναι αδύνατο το moderation στα comments…νομιζώ σε όλα sites τα comments λειτουργούν με moderation αρά δεν βλέπω το πρόβλημα:roll:
γιατί οι moderators πρέπει κάποια στιγμή να ζουν κ μια κανονική ζωή
Κάτσε ρε. Οι mods δεν είναι υπολογιστές-ρομπότ ?? 8O 8O
σε άλλο θρεντ μας έλεγες ότι είναι οι “άλλοι”.
τώρα τα αλλάζεις…
εσύ έφαγες τον Φερερ? Πες !
Ψιτ, περιμένουμε Backstage Pass, πολυ καθυστερεί.
Θέλετε και προσωπικη ζωή.[-X
με 500? διαβάζεις backstage pass
με 1050? κάνεις και meet & greet με το συγγραφέα τους…
monte? μισά μισά με εμένα που το σκέφτηκα!
θεούλης… όντως έτσι είναι.
οι κοπέλες του φόρουμ μας γνωρίζουν κ τσάμπα όμως…
Δίνω 1200 και παρακολουθώ και το ανέβασμα στο σαιτ.
Deal?
θα γυρνάς κ την μανιβέλα όσο ανεβαίνει?