νομίζω υπάρχει ήδη ένα που πόσταρε όποιος ήθελε στίχους που έχει γράψει. Ας βρει κάποιος το λινκ
Αυτο το τοπικ αναφερεται σε στιχους που προοριζονται για τραγουδια…εγω προτεινω ενα τοπικ αποκλειστικα για ποιηματα…ε???
Εγω διαφωνω.
Γιατι καλε??
Γιατι δεν γραφω ποιηματα.
ανοίξτε τόπικ μόνο για ποιήματα αν είναι. Δεν απαγορεύεται
Άνοιξε το αν είναι στην κατηγορία των τεχνών.
Και μενα τι με νοιαζει??? εγω γραφω!!
Και μενα τι με νοιαζει??Εγω δε γραφω.
Συνεχιζεις???(τι σου θυμιζει αυτο??:lol: ολο κοντρα μου πας!θα ανοιξω τοπικ για να μαθεις!)
στοπ spamming στις Προτάσεις & Εντυπώσεις…
…ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται εδώ αναμεσα στο θεριό και τη λίδα… :roll: :-# sign-:oops:
αχ, καρβού, αυτό το αυστηρό σου… αχ
ορίστε! άντε μετά να σε πάρουν σοβαρά οι χρήστες! Για αυτό όλοι γράφουν με greeklish και δε βγαίνω παμψηφεί ο πιο αντιπαθητικός mod :bleh:
Mods and users STOP spamming please!
:roll: :roll: :roll:
απλα να αποφασισουν οι μοντς μην λεει ο ενας κατι και ο αλλος κατι αλλο
εγω ανοιξα τοπικ με αδεια υψηλοβαθμου στελεχους του ροκιν και μετα ενα αλλο στελεχος το κλειδωσε
αποφασιστε επειδη οι χαζοι μπερδευομστε
φιλια
αμα θελήσεις και γραπτή αναφορά να μας πεις.
οκ θελω γραπτη αναφορα επειδη σε 100 χρονια θα βλεπει καποιος τα κλειδωμενα τοπικ και θα λεει μα αυτος δεν εκανε ενα σερτς ενω δεν φταιω εγω
μην αμαυριζετε το ονομα μου
Προταση προς τους χρηστες του φορουμ:
Παιδια, το να ανοιγουμε ενα θρεντ για καθε αγνωστο καλλιτεχνη/συγκροτημα η για καθε κυκλοφορια ξεχωριστα ειναι μαλλον προβληματικο.
Οποτε αν ας πουμε ανακαλυψουμε κατι που μας αρεσε, υπαρχoυν οι αντιστοιχες κατηγοριες στις κυκλοφοριες (doom, death, prog κτλ).
Σωστός.
Α και μιας και το σκεφτόμουν πρόσφατα, κατέληξα ότι αυτά τα περίπου 10-12 θρεντς δε θα ήταν άσχημο να υπήρχαν σε ένα sub forum που λέγαμε.
Μπαίνει ο άλλος, βλέπει τι κατηγορίες υπάρχουν και μπάινει στην αντίστοιχη/πιο ταιριαστή για να μιλήσει πχ για Artension.