Υπάρχει και η wikipedia:p
να κανω μια ερωτηση…εχετε σκεφτει να βαλετε Live chat μαζι με το forum???θα ταν καλη φαση να τα λεμε και live…
Η κάθε σελίδα έχει απελπιστικά λίγα ποστς (8!!! - πρώτη φορά το βλέπω σε φόρουμ!), θα έπρεπε νομίζω να έχει τουλάχιστον 10-15 ποστς…
Πίνακας Ελέγχου>Επεξεργασία Επιλογών>Αριθμός μηνυμάτων που θα εμφανίζονται ανα σελίδα
το εχουν ξαναπροτεινει αλλα δεν λεει γτ θα υποβαθμιστει το φορουμ αλλωστε εχουμε και μσν:p :roll:
μηπως επιβαρυνει πολυ τον server?:!:
Η επιλογή αυτή αφορά το πόσα ποστ θα δείχνει η κάθε σελίδα και είναι προσωπική επιλογή για τον κάθε χρήστη
Thanks!
Το ξεθάβω γιατί δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση…
πάτα quick links…
Oops sorry.
Έχω την εντύπωση πως αυτή η δυνατότητα δεν παρέχεται “έτοιμη” από το λογισμικό του φόρουμ, αλλά αν το σκεφτείς ίσως να μην έχει και ιδιαίτερο νόημα. Διαβάζεις όσα thread σε ενδιαφέρουν και μετά κάνεις mark as read όλη την κατηγορία
Ναι, οκ, απλά ήλπιζα να το γλιτώσω αυτό:p
Θενκς anyway!
Μήπως θα ήταν καλό να γίνει ένα thread στις συναυλίες “πχ “live dates”” που εκεί θα γράφουμε για διάφορες “μικρές” συναυλίες, ώστε να μην φτιάχνουμε ένα σωρό threads που μετά θαύονται; Το έχω δει και σε άλλο φόρουμ και νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο. :-k
Χμμ, δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αλλά προσωπικά προτιμώ ξεχωριστά θρεντς. Ακόμα και για τις μικρές συναυλίες.
Δεν έχει καμία διαφορά. Μετά από λίγες σελίδες ποστς, κανείς δε θα διαβάσει τις παλιότερες σελίδες για να ενημερώνεται… (εκτός αν δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείτε)
Μπορει καποιος να μου θυμισει τον λογο για τον οποιο δεν μπορουμε να ανεβαζουμε εικονες απευθειας απο το pc?:-s :-k Γιατι δλδ δεν εχει μπει σε εφαρμογη αυτη η επιλογη? Ειναι σπαστικο να θες να βαλεις μια εικονα κ να εισαι αναγκασμενος να την ανεβασεις πρωτα πχ στο imageshack κ μετα να κανεις copy/paste το link etc etc.:-s
εε ισως να μην αντεχει ο σερβορας ολες τις Pics…ειναι πολλα αλλωστε τα θρεντ με Pics
Αν τις ανεβαζαμε απευθειας απο το pc θα επρεπε να αποθηκευτουν καπου,δηλαδη θα επρεπε να φορτωθει χωρις λογο ο σερβερ του ροκινγκ.Ενω ανεβαζοντας τες σε imageshack και τα συναφη,αποθηκευονται εκει και εδω απλα υπαρχει ο συνδεσμος.
Είσαι τεράστιος επιστήμονας! :razz:
Ειμαι :razz: :razz: