Προτάσεις για το forum

Προτείνω να ξεκλειδωθεί το ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΗ ειναι μακράν το πιο ωραίο τοπικ εδω μέσα.Οποιος θέλει να ρίξει μπιχτές μπορει να το κάνει απο άλλα τοπικς δεν περιμένει το συγκεκριμενο.Άρα καταθέτω προταση λευτεριάς του τοπικ σου φιλε χρηστη.

Μια που δε πρόλαβα να πω τη γνώμη μου στο τόπικ που ανοίχτηκε, τη λέω εδώ. Οκ, είχε τη φάση του το τόπικ σου φίλε χρήστη, αλλά όσο λιγότερα περιθώρια δίνουμε στο φόρουμ για κατινιές τόσο το καλύτερο πιστεύω…

Και η λογική “άνοιχτε το και θα είμαστε υπέυθυνοι” μου θυμίζει το παιδάκι που κλαίγεται στη μαμά και λέει “δε θα το ξανακάνω, θα μαι καλοοοοος”, ενώ όλοι ξέρουμε πως τα παιδιά είναι παιδιά…

συμφωνω με τον ellanor

1. Βαθμολογία στα CD.
  2. Sub - Forum για τα παιχνίδια.

Το πρώτο έχουμε πει απορρίπτεται.

ορθώς:wink:

Γιατί?:-k

γιατί ένας δίσκος παραείναι πολυ-διάστατος για να τον ταξινομείς σε μία μονοδιάστατη κλίμακα :wink:

Γιατί ένα γραπτό κείμενο είναι πολύ πιο όμορφο απο ένα ξερό νούμερο

Γιατί ο συντάκτης κουράζεται να ακούσει/μελετήσει/σκεφτεί το κάθε δίσκο και για να κάνει το review. Βάζοντας ένα ξερο βαθμό είμαι σίγουρος κανείς δε θα διάβαζε το κείμενο, παρα θα κοιτούσαν όλοι το βαθμό.

Και επιμένω, ένα γραπτό κείμενο με το προσωπικό ύφος του κάθε συντάκτη είναι πολύ πιο όμορφο απο ένα νούμερο.

Για αυτό…

“Το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων.”

Νομίζω πως είναι πρόταση, διαψεύστε με αν δεν.

είναι πρόταση

:expressionless: Παρακαλώ;

Aκριβώς

Είναι μία από τις πιό ευχάριστες διαφορές μεταξύ του rocking και κάποιων “καθιερωμένων” μουσικών περιοδικών που όλοι έχουμε μπουχτίσει…

Άψογο. Η πλάκα είναι πως ένας φίλος μου (εκδότης στο επάγγελμα) εξακολουθεί 18 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας να διαφωνεί μαζί μο και να την θεωρεί απαράδεκτη εξ’ αιτίας αυτής της σκηνής, με το επιχείρημα πως κανείς (πόσο μάλλον ένας εκπαιδευτικός) δεν πρέπει να καταστρέφει βιβλία ότι και αν γράφουν…:roll:

ρε παιδια καμια στηλη να ψωνιζονται αγορακια με κοριτσακια δεν παιζει?Γνωριμιες βρε αδερφε.Να δινουμε ελευθερα μουσουνου.Αντε ρε παιδια να βρω καμια νυφη.Μην τρεχω στην αννιτα κριμα ειναι:lol: :lol:

Χαχ. :expressionless:

λοιπον λοιπον λοιπον

1. Εχετε σκεφτει να βγαλουμε περιοδικο?
    2)μεταλ και θρησκεια thread η κατι παρομοιο
    3)culties thread
    αν σκεφτω και κατι αλλο θα το στειλω

Φτάνει τόση έμπνευση γι αυτόν τον μήνα.

δηλαδη υπαρχει θρεντ μεταλ και θρησκεια η καλτιες να παω να γραψω για ostrogoth?:lol: