Υπάρχει στα σχέδια η ‘αναβάθμιση’ αυτή, αλλά πρέπει πρώτα να διορθωθεί το πρόβλημα ταχύτητας του forum που παρουσιάζεται τακτικά και σίγουρα έστω και 50 pm παραπάνω σε κάθε user θα δυσχέραιναν.
Ωραία τα κάνατε τα προφιλ του κάθε χρήστη.
Έγινε καμία άλλη αλλαγή που δεν πρόσεξα?
Κυρίως λειτουργικές είναι οι αλλαγές, αν εξαιρέσουμε τα προφίλ και ίσως μερικά άλλα μικρά πραγματάκια (τα οποία κι εγώ προσπαθώ να εντοπίσω :p). Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα που δεν υπήρχε παλιότερα, let us know.
Ωραίες οι αλλαγές, θα κανουμε το δικό μας μικρό Rockspace εδώ περα!
Αλήθεια,γιατί κάποια emoticons άλλαξαν? Είναι μόνιμη η αλλαγή?
Ρε παιδες τι τα θελετε τα pm ? Εγω ενα εχω και αυτο γιατι βαριεμαι να το σβησω…
Ωραιο και το προφιλ του καθε γιουζερ.
Επανήλθαν τα default emoticons κατά το upgrade. Μένει να βρούμε τα προηγούμενα και να τα επαναφέρουμε
Update: Κάντε ένα refresh/reload και θα 'χετε τα παλιά emoticons
Μόλις το παρατήρησα, αλλά δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε μένα.
Εάν ανοίξετε το profile σας από Internet Explorer, εμφανίζονται τα tabs (Visitor Messages, About Me, Statistics, Friends κλπ);
Εννοώ τα tabs κάτω από το Last Activity.
:?::?::?:
Όχι:?
Ρε μήπως τα παίρνεται από το Mozilla???:lol:
Φαίνεται ότι σε κάποια εταιρεία χρησιμοποιούν Mozilla ή Opera όταν φτιάχνουν το λογισμικό τους :p:lol:
Ok, τέρμα οι δικαιολογίες…
Για κάποιο λόγο ο IE και μόνο ο IE τρώει τρελό σκάλωμα στα profile pages. Σκαλώματα τα οποία μας έχει συνηθίσει εδώ και καιρό, μόνο ο IE. Με Firefox, Opera και Safari, όλα καλά. Επειδή αυτή τη στιγμή έχω ένα κεφάλι καζάνι, παραδίδομαι μέχρι νεοτέρας. Γνωρίζοντας ότι ένα μεγάλο ποσοστό χρησιμοποιεί (ακόμα δυστυχώς) Internet Explorer, θα φροντίσω να διορθωθεί σύντομα, ωστόσο κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και εγκαταστήστε κάποιον άλλο browser… Είναι παράλογο ο IE να είναι ο μόνος browser που δεν ακολουθεί βασικά standards, για να μην πούμε τα περισσότερα… Ουφ!
Εγώ πάντως εξακολουθώ να χρησιμοποιώ IE και δεν το αλλάζω. :oops: Είναι περίεργα αυτά τα καινούρια πραματα.
Όμως δε μου εμφανίζει κανένα πρόβλημα στις profile pages :-k
Είναι που δεν τα έχεις δει με άλλο browser
κουρου γινεται να βαλεις emoticon και στις γρηγορες απαντησεις?
Το ξανακοίταξα και δεν.
Άλλωστε είναι και λογικό το quick reply να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται. Σκέψου ότι φορτώνεται σε κάθε σελίδα…
Να δημοσιευτεί λίστα απαγορευμένων λέξεων για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
δυστυχώς το πεπερασμένο του χρόνου μας δεν μας δίνει την δυνατότητα να γράψουμε ολόκληρο σύνταγμα για να διοικείται το φόρουμ.
δεν υπάρχουν απαγορευμένες λέξεις, παρά μόνο υβριστικοί χαρακτηρισμοί προς αλλήλους. οι mods δεν είναι “επαγγελματίες” δικαστές κ ως εκ τούτου λειτουργούν κατ’ένστικτο κ κατά βούληση. για να αποφευχθούν τυχόν παρατυπίες, τα θέματα (όπως έχουμε ξαναπεί) που προκύπτουν, συζητούνται από το σύνολο της ομάδας κ οι αποφάσεις παίρνονται από κοινού.
Μα ούτε το κανονικό συνταγμα/νομοθεσία δεν έχει λιστα για υβριστικούς χαρακτηρισμούς #-o Παρόλα αυτά διώκονται.
Δεν υπαρχουν κακες λέξεις…