Προτάσεις για το forum

Moυ θυμίζει την άλλη περίπτωση πριν κατι χρόνια, όπου ένας ποδοσφαιριστής Α εθνικής είπε Καραγκιόζη τον επόπτη, και όταν κλήθηκε να απολογηθεί είπε “Μα ο Καραγκιόζης είναι ένα συμπαθητικότητατο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης, δεν καταλαβαίνω γιατί με τιμωρείτε” :lol:

Καλά το καραγκιόζης, αλλά επειδή βλέπω να προστίθονται στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς λέξεις όπως γραφικός και κομπλεξικός αρχίζω να αναρωτιέμαι ποιες άλλες μπορεί να είναι.

το κομπλεξικός είναι. μπορείς να το κοιτάξεις κ στο λεξικό.

κατά τα άλλα απάντησε ο Μάνος.

αν έγινε κακώς θα έγινε. Εκτός αν υπήρξε διαγραφή για άλλο λόγο. Στείλε μου πμ ή ΜΣΝ για να το τσεκάρω αν είναι :wink:

Εντιτ: για το γραφικός μιλάω…

Yo! Πρόταση!

Αφού πατήσουμε στο 517 που είναι ο αριθμός των ποστ που έχει τι συγκεκριμένο θρεντ και φαίνεται στην αποπάνω εικόνα, πετάγεται το εξής παράθυρο:

Δε θα ήταν ωραίο να πατάμε πχ και στον αριθμό των ποστς του κάθε χρήστη και να βλέπουμε ποιά είναι αυτά τα ποστς?
Πχ στην αποπάνω εικόνα, πατάμε στο 44 (που έχω κυκλώσει) και βλέπουμε τα 44 ποστς του Παναγιώτη στο θρεντ.

Δε ξέρω αν είναι εφικτό, πάντως το έχω δει σε άλλα fora και είναι χρησιμότατο!

Wow! Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί πληθυντικό στα λατινικά!!! Κάντε ό,τι λέει, τώρα! :slight_smile:

Δε με ειρωνεύεσαι α?

όχι είναι πωρωμένος με τα λατινικά - σοβαρολογεί

Alea jacta est!

Haud! :wink:

Τι λογισμικό χρησιμοποιούν τα άλλα forum; Αν είναι το ίδιο (vBulletin) πιθανόν να γίνεται, αλλιώς χλωμό. Άλλωστε γίνεται να κάνεις search σε κάποιο thread για μηνύματα κάποιου συγκεκριμένου χρήστη, απλά απαιτεί 2-3 κλικς παραπάνω :wink:

Σίγουρα vBulletin είναι.

Μα αφού αυτό γίνεται ήδη. Γιατί να το προσθέσουμε; :stuck_out_tongue:

Ωραία, πες και πώς γίνεται γιατί εγώ δε ξέρω :stuck_out_tongue:

Εννοεί ότι φτιάχτηκε αυτό που είπες :roll:

A. E? Tόσο γρήγορα? Θενκς! Άγαλμα στον κουρου.

και γιατί rolleyes ρε μάνος, που να το καταλάβω.

Εκεί που το καταλαβα κι εγώ :stuck_out_tongue:

Δεν καταλάβατε… Δε φτιάχτηκε τίποτα. Λειτουργούσε και από πριν!

Όχι, αφού το είχα δοκιμάσει πριν λίγο καιρό και όταν είδα ότι δεν υπήρχε απογοητεύτηκα.

Εγώ όταν το είπε ο shaman το δοκίμασα και δε λειτουργούσε. Και σημερα που το ξαναέκανα λειτουργούσε κανονικά :-k