Προτάσεις για το forum

Όταν σε ένα πολλ ο δημιουργός έχει επιλέξει να εμφανίζονται οι ψήφοι , αν δεν ψηφίσεις μπορείς να δεις τι ψήφισε ο άλλος.
Αν ψηφίσεις , δεν μπορείς να δεις.

μπορείς αν κάνεις κλικ πάνω στον αριθμό

Οκ , ευχαριστώ , δεν το ξερα.

Να κάνετε κάτι ώστε κι εμείς με τον ΕΞΠΛΟΡΕΡ, ναι ΕΞΠΛΟΡΕΡ καλά ακούσατε, να βλέπουμε κανονικά τα προφαιλς των χρηστών.

¶ντε τώρα [-X

να βάλετε φαηρφοξ

κ μέγκαν φοξ

Οι Ναυπηγοί τρέχουν ακόμα σε Windows 311…

Aυτο. Τωρα.

Ξουτ! Παλιο-copycat! :stuck_out_tongue:

Εξάλλου το ξέρουν όλοι:

Windows Explorer is God’s favourite browser. Foxes are queer. Megan Fox included…

Ό,τι κι αν λέτε, εγώ firefox δε βάζω

Ούτε εγώ τον βάζω :!: Μαζί σου…

Πάω στοίχημα ότι αν η γιαγιά μου είχε internet δε θα χρησιμοποιούσε IE. :stuck_out_tongue:
Anyway, το ξανακοιτώ αλλά δε μπορώ να εγγυηθώ τίποτα αυτή τη στιγμή. Άλλωστε όταν με το καλό ξαναλλάξει το design όλου του site (που δε θα αργήσει… πολύ) θα επανασχεδιαστεί και το φόγουμ.

Αν πάντως έχετε πρόβλημα με τον Firefox βάλτε Opera, Chrome, Safari, οτιδήποτε…

Γιατί δεν μπορούμε να βάλουμε πολλ σε ξένα θρεντ???

γιατί δεν είναι “δικά σας”…

να το ζητάτε από τους mods. εκείνοι μπορούν

Διότι απλώς δε γίνεται να βάλεις πολλ σε θρεντ άλλου. Όπως και να κάνεις εντιτ, κλπ κλπ…

Αμα θες να μπει πολλ σε κάποιο θρεντ, στείλε το λινκ και βλέπουμε…:slight_smile:

Κοίτα συντονισμό τα μοδς.
Ούτε στο στρατό να σαστε καλέ.

Που να δεις και όταν κάνουμε ταυτόχρονα deletes τι γίνεται:!:
Ο ένας από τους 2 αναρωτιέται τι έγινε και δεν μπορεί να το κάνει

Πρέπει νάναι μαγική εμπειρία. :vibrate:

Ε τράβα κουρέψου ε:!:

Μη κανετε δελετες τα καλα τα θρεντια. Ποναει.

Προτείνω να μπει μια κατηγορία self-promotion όπου ο καθένας θα μπορεί προβάλει/προωθεί την μπάντα του και τα νέα της(πχ βιογραφικό, live τότε, δίσκος τότε) ή αν ασχολείται με κάτι μουσικά γενικότερα (όπως έβαλα σε άλλο θρεντ εγώ πληροφορίες για κάποιο mailorder) ή και όχι μόνο μουσικά, τις δουλειές του (αν πχ είναι φωτογράφος, λέω εγώ τώρα) κτλ κτλ

What do you think people?