υπάρχει υπό μια μορφή στο introduce yourself - απλά αν κάποιος θέλει να συστηθεί μόνο ως χρήστης, το αυτό κ κάνει…
θα συζητηθει πάντως γιατί είναι καλή ιδέα
υπάρχει υπό μια μορφή στο introduce yourself - απλά αν κάποιος θέλει να συστηθεί μόνο ως χρήστης, το αυτό κ κάνει…
θα συζητηθει πάντως γιατί είναι καλή ιδέα
Θα μπορούσαμε να έχουμε μια μίνι-κατηγορία τέτοια, όπου και θα μεταφέραμε και θρεντ όπως ορισμένα που έχουν ανοίξει οι θεσαλλονικείς για παράδειγμα όσο αφορά τις μπάντες τους… Ναι, είναι καλή ιδέα πιστεύω.
Εγώ θα έλεγα να φτιάξετε λιγάκι το θέμα με τα avatars.
Τι κουτσουλιές είναι αυτές ρε παιδιά, εσάς δεν σας ενοχλεί να καταστρέφετε μια όμορφη εικόνα που θέλετε να βάλετε;
Κι άμα το πρόβλημα είναι η χωρητικότητα, κάντε το να μπορούμε να έχουμε off-site avatars, π.χ. ανεβασμένα σε κάποιο image host, να δίνουμε απλά το link και να φαίνεται η εικόνα μας, τι λέτε κι εσείς;
250 είναι το προτεινόμενο ύψος που έχω να πω εγώ.
δεν μας αρέσουν οι μεγάλες φώτοζ - κάνουν το φόρουμ δυσχρηστο…
για τον ίδιο λόγο δεν επιτρέπουμε φώτοζ στις υπογραφές.
ξέρω πως σε άλλα fora γίνεται αυτό, αλλά εδώ δεν το προτιμούμε…
Ε εντάξει καταλαβαίνω τι λέτε, ειδικά π.χ. για banners σε signatures, αλλά 200px έστω ύψος για avatar δεν θεωρείται και HUGE photo…
Δεν είναι κακή ιδέα.
Έχει σχέση με κάτι που με είχε απασχολήσει και εμένα: Aν είναι σωστό το live του συγκροτήματος καθενός από εδώ μέσα να ανφέρεται στις “συναυλίες” μαζί με την περιοδεία των Queen π.χ.
Η αλήθεια είναι πως βαραίνει την συγκεκριμένη κατηγορία και κάνει την αναζήτηση των threads για τις μεγάλες συναυλίες/περιοδείες που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο κάπως δυσκολότερη.
Από την άλλη αν “εξορίσουμε” τa threads για τις συναυλίες των “δικών μας” συγκροτημάτων σε ξεχωριστή κατηγορία θα τους στερήσουμε την δυνατότητα να διαβαστούν έστω και “ξώφαλτσα” από κάποιον που αγνοεί το συγκρότημα και θα καταλήξουμε να τα διαβάζουμε και να ποστάρουμε σε αυτά μόνο όσοι ξέρουμε τα παιδιά που παίζουν στα συγκροτήματα. Που στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι και αλλιώς μιλάμε μαζί τους και εκτός φόρουμ.
Άρα μάλλον τείνω προς το να μείνουν τα πράγματα όπως είναι.
Και καλά κάνετε. Το Μule Army έχει βαρύνει απίστευτα πλέον γιατί ο καθένας έχει για signature από μία διαφορετική φωτογραφία του Warren Haynes! :lol:
Έλεος! 'Oλοι τον αγαπάμε τον Warren, μπορούμε να μην περιμένουμε και ένα λεπτό για να πάμε από την μία σελίδα στην άλλη; Eυχαριστώ!
Με φωτογραφίες του Haynes συγκεκριμένα πως να μη βαρύνει το site (απαράδεκτες κακιούλες…:-s)
:lol:
Ε, δεν του βγήκε τυχαία το nick “Big Daddy”
εχει δικο ο montecristo, το εχω δει σε αλλα φορουμ και ειναι τελειως αντιαισθητικο
Παίζει κανά σχέδιο για ριζική ανανέωση του φόρουμ?
όχι. γιατί τι έχει?
Τίποτα καλέ. Απλά έχω ακούσει ότι έχει γίνει στο παρελθόν και ρωτάω.
στο παρελθόν είχε γίνει γιατί χρειαζόταν. αφού συμφωνούμε ότι δεν χρειάζεται, γιατί να γίνει?
κουβέντα για την κουβέντα
Τέλος πάντων, δική σας απόφαση είναι.
Μπορεί να γίνει κάτι για να ξεχωρίζουν τα λινκς σε ένα κείμενο? Να είναι ξέρω γω υπογραμμισμένα ή να έχουν διαφορετικό χρώμα.
Έλεγα να το γράψω εδώ και καιρό αλλά βαριόμουνα :lol:.
Εγώ τα κάνω underline κάθε φορά για να ξεχωρίζουν.
O admin μπορεί να ενεργοποιήσει τη σχετική επιλογή ώστε να γίνεται αυτόματα underline.
Ε αυτά όμως είναι κάτι που μπορούν να κάνουν και οι ίδιοι οι χρήστες, υπογραμμίζοντας όπως είπες rib, ή βάζοντας χρώμα κλπ. Εκτός άμα βαριέστε:P
Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα απλά είναι θέμα διευκόλυνσης του χρήστη.
Τι γίνεται guys το δουλεύουμε το θεματάκι; :band:
we are working on that