Εγώ αυτό είπα, όπου στοιχεία: Line up, τιμές, κλπ… Δεν είπα κάτι για τίτλο αρχικά
Anyway θα κάνω ριπόρτ από δω και πέρα
Σχετικά με το θρεντ επειδή τώρα κατάλαβα ότι γι’ αυτό μιλάς θέλω στο πρώτο ποστ να δω ποιες μπάντες παιζουν (ή στον τίτλο δεν με νοιαζει) αρκεί να μη ψάξω όλες τις σελίδες (μιλώ για το απ δε χαμερς)
Α σορρυ νόμιζα ότι έλεγες για τον τίτλο. χμμ in that case τα παιδιά του site μεριμνούν για να υπάρχουν όλες οι συναυλίες μαζί με τιμές, line-up, ώρες έναρξης, ώρες που ανοίγουν οι πόρτες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί κανείς στο αντίστοιχο μέρος του σαητ. Στο “συναυλίες” πάνω πάνω. Δε νομίζω ότι οι mods μπορούν να κάθονται κάθε φορά και να ψάχνουν τα δελτία τύπου και να τα κάνουν copy-paste ξεκάρφωτα στο πρώτο ποστ. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Δύσκολο να τσεκάρονται πριν δημοσιευτούν γιατί ακριβώς δεν είμαστε ebay. Τσεκάρουμε όποτε μια αγγελία είναι ελλειπής προχωρώντας στις απαραίτητες διορθώσεις/συστάσεις αλλά δε μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον να ποστάρει αγγελία κανα ένα συγκεκριμένο format. Αν και οι περισσότεροι χρήστες απ’ ότι έχω προσέξει αναφέρουν και τιμή και κατάσταση.
Είναι στο πρόγραμμα για να αλλάξει.
Παρ’ όλα αυτά, πάντα υπάρχει η λύση μιας βόλτας από την κεντρική σελίδα, εκεί υπάρχουν όλα (πέρα ενδεχομένως κάποιων livedates σε διάστημα μεγαλύτερο των 10 ημερών).
Υπαρχει περιπτωση να ανοιχτει κανα thread στο rockipedia για j-rock,j-pop;Αν υπαρχει κανεις που να γνωριζει και να βαζει προτασεις για οσους θελουν να ακουσουν(πχ εγω) ας δηλωσει ‘‘παρων’’.Σιγουρα δεν θα κατακλυστει απο posts αλλα θα ειναι χρησιμο οπως πχ το shoegaze thread.