Προτάσεις για το forum

Το ανοίγω τώρα στα groups και μπορείς να συνεχίσεις. :wink:

χαχ, κάνω επικό ξέθαμα, αλλά ΚΙ ΟΜΩΣ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9735
Σκουάλ πορώσου. :stuck_out_tongue:

Να απαγορεύονται κάτι περίεργα τύπου “δν”, “μν”, “κλ”, “πλ”, “γτ”, “π” κτλ που είναι ότι οτιδήποτε άλλο εκτός από κάποια ανθρώπινη γλώσσα. Γενικά, σκατά στα greeklish και τα υπολείμματά τους. Όποιος δεν μπορεί να γράφει κανονικά ας βρει άλλο τρόπο να περνάει την ώρα του.

Τi 8es n peis? Dn fantazomai tpt gia t Ellhnika poy paizn edw mesa! 8O:p

:bow2:

κλ!:stuck_out_tongue:

κλ!:stuck_out_tongue:

Μιας και πολλοί νέοι χρήστες πιθανόν να νομίζουν πως στο υπόλοιπο φόρουμ επικρατεί η νοοτροπία του οff topic, υπενθυμίζω πως το (υπέρ του δέοντος) σπαμάρισμα δεν επιτρέπεται στο φόρουμ. Ειδικά για τις κατηγορίες που αφορούν την επικοινωνία με τους ανθρώπους του site (συντάκτες & mods) παρακαλούμε ιδιαίτερα θερμά να σεβαστείτε αυτή την επιθυμία μας. Αλλιώς απλά μας δυσκολεύεται στο έργο μας για να δούμε τι θέλετε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε.

Κατά τα άλλα, στην πρόταση του ΚρισΠ θα συμφωνήσω με Βέγκα και ΚρισΠ πως είναι εκνευριστικό, αλλά δυστυχώς είναι και ανέφικτο να κάνουμε κάτι για αυτό το θέμα. Απλά ελπίζουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι χρήστες να καταλάβουν πως οι μη λέξεις παιδεύουν τον αναγνώστη πολύ περισσότερο από τις λέξεις.

πες τα. ειμαι ετοιμος να αρχισω να παταω ριπορτ.

dn ktlvainw g pn logo sas enoxlei autos o tropos grafis.
k an thes n matheis chrisp emeis dn s anagkazoume n grapseis opws grafoume

Μ γτ ν τ κνς αυτο?

Πλακα πλακα εχουν δικιο.Γραφτε κανονικα.

Προτείνω στα θρεντ των συναυλιών, μετά από κάποιο καιρό (ή και αμέσως) να γίνεται edit στο πρώτο ποστ με το πλήρες Line up και τα στοιχεία της συναυλίας.

Γιατί πχ εγώ θέλω να δω τι παίζει με το up the hammers και ψάχνω άπειρες σελίδες να δω τι γίνεται και δεν το χω καταφέρει ακόμη. (έχουμε και τενοντίτιδα και δεν μπορώ να πατάω ασταμάτητα κλικ :stuck_out_tongue: Εκτός αυτού το θεωρώ χρήσιμο)

Τι λέτε?

βασικά κάτι πρέπει να γίνει γενικότερα για τα θρεντς των συναυλιών. Ένα αυτό που λέει ο γουόρστ, και ένα ότι άμα θες να δεις εντυπώσεις από κάποιο παλιό λάιβ, πρέπει να ψάχνεις μέσα σε δεκάδες σελίδες να δεις πότε αρχίζουν τα σχόλια μετά το λάιβ… Δύσχρηστο. :-k:!:

ναι γιατί χάνεται η ουσία του τομέα των συναυλιών, που είναι η ενημέρωση και όσο το δυνατόν πλήρης…Εγω πχ στο προσωπικά παράδειγμα που είπα παραπάνω στο τέλος βαρεθηκα και πήγα σε άλλο site να δω τι παίζει…Και στην ενημέρωση ανήκουν φυσικά και οι εντυπώσεις :wink:

Kαι στο πρόγραμμα συναυλιών του site (όχι του φόρουμ) δεν υπάρχουν όλες (κατανοώ απόλυτα τους λόγους γι’ αυτό και δεν ζητώ εκεί να αλλάξει κάτι). Αλλα στο φόρουμ πρέπει κατι να γίνει

παιδιά αυτό γίνεται εδώ και καιρό με τον εξής τρόπο

κάνει ένας 1 ριπορτ κ γράφει μέσα τι αλλαγή πρέπει να γίνει - και εμείς το αλλάζουμε

Πρώτον, στο 95% των thread των συναυλιών στον τίτλο αναγράφονται αυτά που λέει ο worst enemy.
Σε ένα φεστιβάλ όπως το UTH, μην περιμένεις ο τίτλος να χωράει τα 15 ονόματα που θα συμμετέχουν. Με ένα απλό googlαρισμα τα βρίσκεις.
Αν σε κάποια είναι ελλιπής ο τίτλος, όπως είπε και ο μόντε, κάνετε ρηπόρτ και το διορθώνουμε μέσα σε λίγα λεπτά.

Όσον αφορά αυτό που λέει ο μπλήντιν, εμένα δε μου αρέσει καθόλου το φορμάτ να υπάρχουν 2 θρεντς για την κάθε συναυλία, ένα για πριν και ένα για μετά. Το θεωρώ άσχημο και αχρείαστο. Πας απλά τις σελίδες πίσω δυο-δυο και βλέπεις πότε φτάνεις στην ημερομηνία της συναυλίας. Είναι πολύ απλό. Εξάλλου, πάλι το 95% των θρεντ για συναυλίες δεν ξεπερνά τις 10 σελίδες οπότε δε θα είχε και νόημα, πιστεύω.

1)Τιμές, ώρες έναρξης κλπ δεν αναγράφονται…Επιπλέον δεν είναι κακό να γίνουν κάποιες αλλάγες ώστε να διευκολύνονται οι χρήστες, αντί να ψάχνονται στο νετ

2)Συμφωνω μαζί σου για τα 2 θρεντ, αλλά δνε ξέρω αν είχε στο μυαλό του αυτό ο μπλιντιν…

Και όχι υπάρχουν πολλά θρεντ με πάνω απο 10 σελίδες

Δε νομίζω ότι είναι χρηστικό να υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα στον τίτλο. Ο τίτλος πρέπει να είναι επιγραμματικός. Συγκροτήματα, άντε και venue και ημερομηνία… Αυτά.

Πάντως αν κοιτάξεις ψηλά στην οθόνη σου και πατήσεις εκεί που γράφει συναυλίες και μετά πατήσεις πάνω στη συναυλία που θες θα δεις ότι θα βρεις τα πάντα :wink:

Δεν είπα να αναγράφονται στον τίτλο αυτά. Ανεφερόμουν στο ότι πρέπει να γραφούν κάπου ώστε να τα βρίσκω εύκολα…

Αnywayζζ τελικά όπως λες όλα τα βρίσκεις…Παρ’ όλα αυτά θα γίνω σπαζαρχίδας. Αυτό στο thread του up the hammers Μπορεί να γίνει ή να κάνω ριπορτ στο πρώτο ποστ?

Τεσπα αστο… Δεν πειράζει

Δεν κατάλαβα τι θες να γράφει…Τιμές; Μέρος; Συγκροτήματα; Ο αριθμός των λέξεων που μπορεί να έχει ο τίτλος είναι περιορισμένος.

Anyway, εγώ θα του βάλω ημερομηνία πάντως.