ε ναι για την τρεχουσα μιλαω κ εγω. αν ο σχεδιαστης ηταν μελος του φορουμ θα μπορουσε να διορθωσει τετοια λαθη…
αδερ γουορντς του λοβ…
Deadmeat έχεις ασχοληθεί με προγραμματισμό ποτέ;
εμεσως πλην σαφως απαντησα. οχι…
- Mπαμπά γιατί το αμάξι μας δεν έχει αεροτομή?
- Γιατί είναι το GTI και τα GTI δε βγαίνουν με αεροτομή.
- Είδες για να μη φτιάχνεις μόνος σου το αμάξι σου απ’το μηδέν?
όλο επί 3 σελίδες.
Το ρόκιν που αγαπάμε. :!:
Πάντως deadmeat, ακόμη κι αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα σε αυτό το φόρουμ, εγώ δε θα ήμουν υπέρ. Τα τόπικ δεν είναι chat room για να γίνεται διάλογος ανάμεσα σε 2 μέλη. Ή το μέλος το ενδιαφέρει η συζήτηση, οπότε παρακολουθεί συχνά τις εξελίξεις στο τόπικ ή όχι.
Το να ήταν ενεργοποιημένο τέτοιο feature θα κατέληγε μακροπρόθεσμα στο να γίνονται διάλογοι ανάμεσα σε δυάδες αποκλειστικά και να απαντούν πολλοί που δεν έχουν τίποτα να πουν, αλλά δε θέλουν να αφήσουν αναπάντητο quote σε αυτούς. Μπορεί να κρίνω από εμένα, που θέλω πάντα την τελευταία κουβέντα, αλλά πολλοί εδώ μέσα απαντάνε σε quotes που τους γίνονται δίχως να λένε τίποτα καινούργιο. Αυτό δεν προσφέρει τίποτα σε ένα τόπικ και σε ένα φόρουμ. Κι ας νιώσει άσχημα ο χρήστης αν ανακαλύψει μετά από καιρό πως άφησε αναπάντητο κάποιο quote. Αν τον ενδιέφερε πραγματικά το θέμα θα το είχε ανακαλύψει και δίχως την αυτόματη ενημέρωση.
Κατά τα άλλα, η ταχύτητα των συζητήσεων δεν είναι πάντα καλό να αυξάνεται. Σε πολλά είδη συζητήσεων η υψηλή ταχύτητα απαντήσεων είναι αυτή που τα σκοτώνει.
@καρβου: αν πχ εχεις μιλησει σε 4 θεματα και την κανεις απο το σπιτι σου και ξαναμπεις μετα απο 5 ωρες και εχεις 4 quotes και εχεις ξεχασει πχ οτι υπηρχε ενα θεμα στο οποιο ειχες μιλησει? παει… μπορει μερικες φορες να συμβαινει αυτο που λες αλλα εγω θα σ πω οτι παρα πολλες φορες θα μπεις σε ενα καινουριο αλμπουμ, θα πεις μια γνωμη και μετα απο 3 μερες θα σε κουοταρει καποιος και μπορει να σου πει κατι που μπορει να ξεκινησει μια πολυ καλη κουβεντα. (και στην κουβεντα μπορει να μπουν και αλλοι-δεν ειναι απαραιτητο να γινεται μεταξυ 2). εννοω οτι ειναι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολυ συχνο το φαινομενο οι συζητησεις να ξεκινανε με κουοταρισματα ποστ που δεν εγιναν ΑΜΕΣΑ. αρα με αυτο το κολπο (να σ ερχεται ειδοποιηση) επιταχυνεται-διευκολυνεται και το να αρχισει και το να συνεχιστει η συζητηση. και δεν νομιζω να ειναι αρνητικο για ενα φορουμ αυτο, το αντιθετο…
Πατώντας το user cp επάνω αριστερά, βλέπεις όλα τα τόπικ στα οποία έχεις ποστάρει και υπάρχει νέο ποστ που δεν έχεις διαβάσει τις τελευταίες μέρες. Το λέω γιατί πιθανόν να μη το γνωρίζεις.
οχι δεν το ξερω. εννοεις το control panel? και που ακριβως?
τι θα λέγατε για ενα δημοψήφισμα των 100( ή και λιγοτερο)λμπουν ολων των εποχων? και να μπούν λίστες με τα τοπ 20 του καθε χρήστη ?
ή επειδη το αποτελεσμα δείχνει γνωστο στο παραπάνω…κατι αντίστοιχο με το τοπ 10 του καθε χρήστη ?
οποιος μπορει ας βοηθήσει
Ας το συζητήσουν οι χρήστες το πάνω.
Απλά να πω εδώ, για εκείνο που είχε πει ο bleedin, σχετικά με τις μεγάλες φωτός στα θρεντ. Πρόσθετος κανόνας δεν νομίζω πως χρειάζεται να γίνει, κάνετε όμως ένα [B]resize[/B] πριν τις ανεβάσετε στα θρεντ ρε παιδιά, απλό είναι.
Πριν λίγο αναγκάστηκα να διαγράψω μία τέτοια και να ζητήσω απο τον χρήστη να την ανεβάσει πάλι σε μικρότερο μέγεθος, και γενικά στο εξής προτείνω να τηρούμε τέτοια στάση σ’αυτό το θέμα.
Εγώ λέω, ειδικά για το τί ακούτε τώρα, να σβήνονται τέτοια ποστ χωρίς προειδοποίηση. Δηλαδή οκ, ειδικά στον razor έχουν γίνει 500 παρατηρήσεις κι αυτός εκεί, το βιολί του. Νομίζω μάλιστα ότι μόνο μία φορά απάντησε και έγραψε κάτι σαν “ε, πάντα, χεχε”, γαμάτος κι έτσι ναούμ.
Ή αν δε θέλετε να γίνει κανόνας, ας γίνει έστω στίκυ ποστ σε μερικά θρετνς που επιβαρύνονται πολύ από τις εικόνες, τύπου “ποστάρετε εικόνες μεγέθους έως τόσο (π.χ. 600Χ600, ενδεικτικά τώρα), ή κάντε resize σε όσες είναι μεγαλύτερες”.
Πώς υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των εικόνων για άβαταρ;
ή μπορείτε να κάνετε κ ρηπορτ γράκχε, αντί να τα λέτε μόνο εδώ…
Θα βρεις επάνω αριστερά στη σελίδα να λέει “User CP”. Πίστεψε με βγάζει μάτι!
Ορίστε. Υπάρχει το feature μόνο για μοντερέητορς και στο λαουτζίκο εμφανίζει μόνο τα subscribed που έχουν νέα ποστ. [-X
ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ. ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ QUOTES ΣΟΥ!
:lol::lol: :lol:
αλλά νομίζω ότι αυτό ήθελε να του πει. Απλά όπου ποστάρει θα πρέπει να κάνε subscribe
Δε σας έχω πιάσει ακόμη :oops: Δε νομίζω πως μόνο οι μοντς έχουμε το user CP. Με έχετε μπερδέψει όπως όταν έπρεπε να βάζω το “210” μπροστά από το τηλέφωνο
Από το user profile κάπου θα βρει και την επιλογή να γίνεται αυτόματα subscribed όπου έχει ποστάρει και ούτε βάρκα, ούτε ζημιά! 8)
http://www.rocking.gr/modules/forum/profile.php?do=editoptions
Default Thread Subscription Mode -> Instant Email Notification
και ναι έχεις δίκιο. Τελικά υπάρχει δυνατότητα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει.
Πας εκεί που λέει edit options και μετά Default Thread Subscription Mode και αν βάλεις no email notification φαντάζομαι ότι θα κάνει απλά αυτόματα subscribe στα θέματα που ποστάρεις