Αυτό από το user profile είναι το default.
Μπορείς και σε κάθε μήνυμα που ποστάρεις σε κάποιο thread να επιλέγεις (κάτω από εκεί που γράφεις το μήνυμα) να κάνεις subscribe στο thread αυτό.
Αυτό από το user profile είναι το default.
Μπορείς και σε κάθε μήνυμα που ποστάρεις σε κάποιο thread να επιλέγεις (κάτω από εκεί που γράφεις το μήνυμα) να κάνεις subscribe στο thread αυτό.
@καρβου: παιζει σοβαρα να ειναι αυτο που λες αλλα με τον τροπο που ειπε ο ντεντμεμορις…
Πάλι έχω δίκιο :roll::roll::roll: Μα είμαι πολύ μάγκας 8)
Γενικά υπάρχει μία μικρή σύγχηση στο τι θρεντ βάζουμε στα δημοψηφίσματα. Θρεντς που αναφέρονται σε μια μπάντα και απλά περιλαμβάνουν μια ψηφοφορία σχετικά με το καλύτερο άλμπουμ ανήκουν στο group n artists. Επομένως το θρεντ για τους razor του αλεχ1992 πάει σούμπιτο εκεί.
edit: done!
Eσυ καλα τα λες.Επισης ηταν ωραια κινηση του Illuvatar που εκανε bump το thread
των Yes και ζητησε να μπει poll.
Τα μισά και βάλε θρεντ στα δημοψηφίσματα δεν θα έπρεπε να είναι εκεί.
Ο όρος “δημοψήφισμα” προϋποθέτει ψήφο άρα και poll με επιλογές.
Όλα θα γίνουν, λίγη υπομονή μόνο! 8)
Σωστός. Εγώ προτείνω σε ότι βλέπουμε και δε μας αρέσει να κάνουμε report για να διορθωθεί.
Γιατί δεν μεταφέρεται το θέμα progressive rock από τα διάφορα στο rockipedia;Το θρεντ
ενώ στην αρχή είχε ως σκοπό να εκθειάσει το είδος αυτό,τώρα έχει μετατραπεί σε θρεντ με προτάσεις δίσκων.Επίσης κάποιοι δίσκοι που βγαίνουν σήμερα δεν αντιστοιχούν σε κάποια από τις υπάρχουσες κατηγορίες των ειδών που υπάρχουν στο rockipedia ,όπως oι φετινές κυκλοφορίες των van der graaf generator και των beardfish.
^ Είχα ρωτήσει κι εγώ κάτι αντίστοιχο εδώ —> http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1060777&postcount=47
Δες την απάντηση από κάτω για να καταλάβεις…
Ναι καλά όλα αυτά αλλά στο prog rock συνεχίζουν ακόμα να βγαίνουν νέα πράγματα,οπότε αν πχ. θέλω να μιλήσω για το νέο δίσκο των van der graaf generator θα γράψω στο progressive metal; :?
Όχι, θα μιλήσεις στο ήδη υπάρχον θρετν για το progressive rock, που όσοι το παρακολουθούν πιστά ξέρουν ότι είναι στα διάφορα. Ή, θα ανοίξεις θρετν για το νέο δίσκο των Van der Graaf Generator στις κυκλοφορίες. Δεν είναι πυρηνική φυσική.
Ρε φίλε τα ξέρω αυτά.Έχω ανοίξει ήδη τέτοιο θρεντ (παρόλο που δεν απάντησε σχεδόν κανείς ) . Αλλά αυτό δεν είναι το νόημα του rockipedia; Οι προτάσεις νέων δίσκων;
Mε τη λογική σου γιατί να μην προτείνουμε νέες black metal κυκλοφορίες στο αντίστοιχο θρεντ στα διάφορα;
Ποιό αντίστοιχο θρεντ στα διάφορα
Υπάρχει θρεντ που λέγεται black metal.Εκεί βρίσκεται και γίνεται συζήτηση για το είδος. Το παρακολουθώ καιρό το φόρουμ.
edit:http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=1943&highlight=black+metal
Το χα ξεχάσει αυτό.
Ε, υποθέτω ότι οι blackmetallers έχουν δύο θρετνς επειδή μπορούν. Επειδή “σας έχουν” (εσάς τους progsters εννοώ).
Μετρημένοι στα δάχτυλα είμαστε εμείς οι progsters ,αλλά τέλος πάντων.
Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αυτό που γράφεις δεν είναι σοβαρό επιχείρημα.
Δεν θυμάμαι αν έχει αναφερθεί στο παρελθόν το εξής: Η πλειοψηφία των περισσότερων θρεντς στις κυκλοφορίες μετά από λίγο καιρό μένει τελείως ανενεργή. Αφ’ ότου τελειώσει η συζήτηση για το άλμπουμ, αυτά τα θρεντς να ενσωματώνονται στο αντίστοιχο του groups and artists (αν υπάρχει). Αυτό θα βολεύει από την σκοπιά συμμαζέματος πολλών θρεντς που τζάμπα πιάνουν χώρο εκεί στις κυκλοφορίες και από την άλλη θα είναι πιο καλό να είναι μαζεμένη όλη η συζήτηση για το γκρουπ σε ένα θρεντ. Στην περίπτωση που μια κυκλοφορία δεν έχει αντίστοιχο θρεντ στο groups and artists τότε μένει ως έχει ξέρω γω ή να μεταφέρεται αυτούσιο στο group and artists. Με άλλα λόγια στις Κυκλοφορίες να μένουν όσες “τρέχουν” ακόμη.
δε θα φανταζει πολυ ξεμπαρκο;
προσωπικα γω θαθελα κατι σαν σαμπθρεντ σε καθε μπαντα με τους δισκους τους, αλλα προφανως αυτο δε γινεται, αλλα ειναι το ocd πουχω.