Χοπ, σε έσκασα, πρόλαβα να εντιτάρω.
Τώρα μου ήρθε γαμάτη απάντηση: Αν ισχύουν όλα αυτά τότε για ποιο λόγο κλειδώθηκε το thread του AMOLAD??
Αυτο ητανε βλακεια πραγματι… Ανοιχτε το παλι ρε…
Να πειτε τι?
Γιατί είναι ηλίθιο να λέγονται τόσα πράγματα για ένα τόσο μέτριο album, γι’αυτό…
Ε τοτε να κλειδωνουμε ολα τα thread με κυκλοφοριες μετα απο καποιο χρονικο διαστημα…
Αν ειναι να συνανταμε τις ιδιες απαντησεις περιοδικα με περιοδο 2 σελιδων, ναι.
Βασικά σύμφωνα με τους νέους μας κανόνες περί σπάμινγκ θεωρώ πως δεν θα είναι πια πρόβλημα
Τουτέστιν αν το παρακάνετε θα το κλειδώνουμε
Αυτό εννοώ…Και στα thread με τα χρόνια πολλά το ίδιο συναντάμε… Δηλαδή, τι, αυτός που γιορτάζει κάνει λίστα με ποιους του ευχήθηκαν και ποιούς όχι?
Βασικά δε με νοιάζει στην ουσία τι θα γίνει με το συγκεκριμένο ζήτημα, απλά μου αρέσει να απαντάω:p
Ακολουθεί η κακία του moderator: αφού έτσι κ αλλιώς δεν κλειδώνετε εσείς τα τόπικ, τι αγχώνεστε ? 8)
Πέρα από τους προφανείς λόγους spamming βεβαίως
Τελικα του thread του AMOLAD θα παραμεινει κλειστο?:-k
Μιλάμε για προπέρσινο δίσκο πσηλέ, τσιλ άουτ.
Ειμαι η μονη που το βλεπει ανοιχτο;
Παρακαλώ freedom!!!
Το ανοιξανε πραγματι…
Ε, αυτο θα ελειπε κι ολας…
Έχει ανοίξει εδώ και λίγες μέρες. Το θέμα όμως είναι να γίνει κατανοητό ότι στα μουσικά θέματα καλό είναι να ποστάρουμε όταν έχουμε και κάτι να πούμε. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει ο άλλος μέσα και να σπαταλάει το χρόνο του διαβάζοντας ποστς που δε λένε τίποτα…
Αγόρια τους νέους κανόνες του φόρουμ τους διαβάσατε? Λέει κάτι για spamming σε σημαντικά θέματα… Αυτό ακριβώς σας λύνει τις απορίες νομίζω…
Τους διαβασα…
Ποια θεωρουνται σημαντικα θεματα ομως? Αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο νομιζω…:-k
Eίναι… Θα το δειτε εν καιρώ νομίζω. Βασικά είναι τα καθαρά μουσικά θέματα που έχουν μεγάλη αναγνωσιμότητα…
Κανα meet & greet με τους metallica θα κανετε???:-k