Προτάσεις για το forum

Δυστυχώς όσο υπήρχε η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων χρησιμοποιούταν με μη αποτελεσματικό τρόπο και το μόνο που γινόταν ήταν να βρίσκουμε οι mods το μπελά μας, γιατί ως γνωστόν όταν κάτι “στραβώνει” σίγουρα φταίνε οι κακοί υπεύθυνοι. Για τον ίδιο λόγο μετά από κάποιο διάστημα από όταν έχει δημοσιευθεί ένα μήνυμα απενεργοποιείται και το edit.

μηπως θα ηταν καλο/χρησιμο να υπηρχε η επιλογη offtopic

Τι εννοείς εδώ; Δεν το 'πιασα :roll:

χμ. αυτο που εγω καταλαβα ειναι και καλα να εχεις κάποια ενδειξη του ότι θες να πεις κατι οφ τοπικ…

αν καταλαβα σωστα, ε μπορεις να χρησιμοποιήσεις κι αυτο το smiley—> :offtopic:

Αυτο ειναι αγριο.Να βαλετε ενα με χαρουμενη φατσα.

είναι άγριο γιατί πλακώνει στις γρήγορες όποιον συνεχίζει το offtopic ! Έτσι το θέλουμε, brutal !:lol:

Κατι τετοιο εννοω->

Eχω δει αρκετα forum να το χρησιμοποιουν και ισως μπορει να φανει χρησιμο αλλα μπορει και οχι.:-s

ε, το ιδιο ακριβως λεμε.:slight_smile: και καλα κάτι σαν quote το εννοεις εσυ. νταξ, η γνωμη μου σαν user ειναι πως δεν ειναι κατι απαραιτητο, για τον απλο λογο ότι οι περισσότεροι δε θα το χρησιμοποιουν

και καλα να ειναι χαλαστρας και να χαιρεται που βγαζει οφ τοπικ την κουβέντα; κουλ!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ο ανχόλης έχει δίκιο… Έχει παραγίνει αυτό μα τα χρόνια πολλά και τα καλώς σας βρήκα!:wink:

Τι πάει να πει έχει παραγίνει;
Ο καθένας αραδιάζει από μια σειρά “έχει παραγίνει” λες και είναι κανείς υποχρεωμένος να εύχεται χρόνια πολλά ή να τα διαβάζει. Κάναμε την κατηγορία “introduce yourself” ώστε τα νέα μέλη που πρωτομπαίνουν και δε γνωρίζονται με τους πάλιουρες να έχουν την ευκαιρία να το κάνουν και γενικά να πάρουν τον αέρα του φόρουμ.

Για τα γενέθλια τα είπαμε και σε άλλο thread και το θέμα προσωρινά και μέχρι να βρεθεί λύση έληξε. Γιατί το συνεχίζουμε; Θα απαγορεύσουμε στον κόσμο να εύχεται χρόνια πολλά ή θα τον τιμωρούμε όταν το κάνει;

Με τα γενέθλια και τα καλωσορίσματα έχει παραγίνει το κακό, αλλά με το σπαμάρισμα άνευ προηγουμένου όχι; Γιατί μην μου πεις ότι σε 3 μήνες τα 2.500 ποστ είναι φυσιολογικό νούμερο. Και φυσικά δεν είσαι ο μόνος, δεν το λέω αποκλειστικά σε σένα…

Καλή η κριτική και οι παρατηρήσεις αλλά ρε σεις… μήπως χάνετε την ουσία;

Φιλικά.

Ρε, δικιο εχει ο kourou… Το introduce yourself πχ δεν το διαβαζω σχεδον καθολου, αλλα δεν με ενοχλει κι ολας…

Ωραία πατάω new posts και μου βγάζει τρεις σελίδες, εκ των οποίων τα 14 threads είναι ή χρόνια πολλά ή welcome threads (ειδικά τώρα που η oxiolga αποφάσισε να χαιρετίσει όσους μπήκαν τον τελευταίο μήνα)
Δε λέω ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, αλλά αφού είναι τόσο απλό να φτιαχτεί ένα thread για χρόνια πολλά και ένα για welcome, τότε why not?

Να κατηγορήσεις τότε αυτούς που ξεθάβουν τα “χρόνια πολλά” threads για να βγούμε εμείς λάθος.
Στο χέρι το δικό σας είναι το πως θα χειριστείτε το φόρουμ. Κάποιος άλλος μπορεί να σπάζεται που στα new posts βλέπει ό,τι άκυρο (κυριολεκτικά άκυρο) κατεβαίνει στο μυαλό του καθενός και το κάνει thread στο off-topic, τι να κάνουμε γι’ αυτό;

Χμμ αν δεν κάνω λάθος η δουλειά των mods δεν είναι η εύρυθμη λειτουργία του forum? ¶ρα, ακόμα και αν θέλουν οι περισσότεροι να κάνουν άνω-κάτω το thread δε θα τους αφήσετε σωστά?:wink:
Anyway, ok μην απαντήσεις σ’ αυτό…
Εγώ απλά από τη μεριά μου προτείνω τουλάχιστον για τα χρόνια πολλά ένα thread… Αν συμφωνούν και οι άλλοι και το κρίνετε και εσείς χρήσιμ κάντε το, αλλιώς ok δεν είναι και μεγάλο το πρόβλημα.

Οι mods ό,τι και να κάνουν εάν δεν υπάρχει θέληση, δύσκολα τα πράγματα. Το φόρουμ αυτό πήγε μπροστά (όσο μπροστά πήγε) γιατί καθ’ολη τη διάρκεια της ζωής του υπήρχαν χρήστες που καταλάβαιναν τη σημασία του και το χρησιμοποιούσαν “σωστά”. Όντως ο ρόλος τους είναι να αποτρέπουν άσχημες ενέργειες, οι οποίες έχουν επιπτώσεις στη σωστή λειτουργία του φόρουμ. Γι’ αυτό το λόγο πιστεύ ότι το ζήτημα με τα χρόνια πολλά και τα καλωσορίσματα δεν είναι τόσο σημαντικό ώστε να το μεταφέρουμε από το ένα τόπικ στο άλλο. Δεν είναι κάτι που χαλάει το κλίμα ή οτιδήποτε άλλο. Δεσμευτήκαμε να βρούμε μία λύση και θα το κάνουμε. Ήδη υπάρχουν ιδέες.

Απλά θεωρώ πως όταν έχουμε μια τόσο καυτή μουσική επικαιρότητα λόγω των ημερών και ασχολούμαστε κυριολεκτικά με ασήμαντα πράγματα (τα οποία τουλάχιστον δεν έχουν αρνητικά αποτελέσματα -προς το παρόν-) είναι αυτό που είπα πως χάνουμε την ουσία.

Δεν παύει αυτό που συζητάμε τώρα να είναι μικροπρόβλημα και για μικροπρόβλημα πιστεύω ότι του δώσαμε αρκετή αξία 8).

Οι μοντς ειναι για αυτους που μπαινουνε σκοπιμα να διαλυσουνε το φορουμ… Για εμας τους υπολοιπους δεν χρειαζονται οι μοντς, μπορουνε να κρατησουμε την ταξη και μονοι μας…

Γιεπ.

χμ… είσαι βέβαιος? :roll:

:lol: :lol: :lol:

Προσπαθουμε τουλαχιστον…:smiley:

Μ με όλη την ταπεινότητα, τι θα ελέγατε για κάνα τόπικ που να ζητάμε δίσκους και όποιος τους βρίσκει/έχει να δίνει λινκ; Ίου.

Έντιτ: Βζουτ, μόλις ενημερώθηκα ότι δεν παίζει και είμαι μαζί σας. Τσιρζ.

Λινκ σε επίσημες κυκλοφορίες δεν δίνουμε ανοιχτά φίλος. Απαγορεύεται !:wink: