Κοίτα τι γίνεται με αυτά: Όντως θα ήταν πιο βολικό να έχουν ευκολότερη ονομασία, αλλά σε αυτή την περίπτωση δε θα εμφανίζονταν στα παλιά μηνύματα (του προηγούμενου forum). Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Από το να έχουμε ένα κάρο μηνύματα με “=Ρ~” και τέτοια, καλύτερα τα δυσκολότερα ονόματα :p.
ok, πάσο τότε:roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Προυσκουνού τουπουνού.:bow2:
Να καταργηθει το σποϊλερ στις κατηγοριες εκτος κινηματογραφου γιατι το μισο φορουμ θα παει απο οβερντοουζ.
Να φαει μπαν ο Λεντ που θα μας πει να καταργησουμε το πιο ωραιο τρικακι του φορουμ!!!:lightsabre: :lightsabre:
Τo spoiler είναι χρήσιμο και για τα topics περί συναυλιών όταν κάποιος θέλει να ποστάρει setlist.
k μονο για εκει!
εχει παρα παει λιγο i think :-k
Αν γινεται να εμφανιζονται τα smileys που εχεις χρησιμοποιησει προσφατα, ωστε να μη πηγαινεις συνεχεια στην αλλη σελιδα…
καλη ιδεα!
εγω θελω να μπει το :hippy: στα βασικα! :lol: #-o (ενταξει πλακα κανω:p )
Εσενα θα ειναι σιγουρα στα πιο προσφατα αφου το χρησιμοποιεις ολη την ωρα:p
Αν και πολλοί θα διαφωνήσουν, θα μου άρεσε να βάζατε μια βαθμολογία στα review σας. Στα 10, στα 20, στα 100, με αστεράκια ή ό,τι άλλο θέλετε.:-k
Απορρίπτεται, γιατί αντί να έρθεις στο πάρτυ να μας τα πεις face to face ήσουν και ξυνόσουν στο ίντερνετ…[-X [-X [-X
:oops: :-s
Σωστός ο κάρβου… Τώρα θα πρέπει να περιμένεις μέχρι του χρόνου…
Ego pantos poli to fxaristi8ika to parti! Teleio! Mpravo paidia kai tou xronou! Oi Anorimoi skisane…
Εγώ λέω να βάλουμε greeklish blocker!!!
Να βαλετε γιατι ‘εν παλεύτ’ η κατασταση.
και να διώξετε και τον cozy
Δεν ξερω αν εχει ξαναγινει η προταση…
Δεν γινεται στα ποστς να ανεβαζουμε εικονες κατευθειαν απο τον σκληρο μας χωρις πρωτα να τις ανεβαζουμε στο Imageshack η σε αντισοιχα sites? Τρωει πολυ χρονο…
Εγω αυτο που θελω να κανω σαν παρατηρηση ειναι, μηπως θα ηταν καλο/χρησιμο να υπηρχε η επιλογη offtopic, και η επιλογη “διαγραφη” σε περιπτωση διπλου μηνυματος κατα λαθος στον επεξεργαστη κειμενου.(εκτος αν υπαρχουν και δεν το εχω προσεξει.):-s