10 δευτερόλεπτα είναι ΟΚ!
Στο Myphone ομως δεν υπαρχει η δυνατοτητα για avatar(μονο by default μπαινουν, και μονο κινητα),οποτε ειναι λιγο λογικο να σου επιτρεπουν φωτο στην υπογραφη εστω.
Και πάλι είναι μεγαλύτερο μέγεθος η υπογραφή.
Ας το λήξουμε εδώ, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε άλλο.
Ναι ρε, το φορουμ ειναι μια χαρα τωρα…
Έχω και εγώ μία πρόταση να κάνω… Τι λέτε να γίνω moderator παντού?
Μα τι λέω? Εδώ και λίγες μέρες, είμαι moderator παντού!!!:har: :har: :lol2: :lol2: =D> =D> :dance: :dance:
Και εγώ έχω μια πρόταση!!! Στον Κarvou αντί για senior member τι θα λέγατε να γράφει moderator???
(όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρουν να προσέχουν τι του λένε οι καινούριοι στο foroum :naughty:)
Μην του δίνετε πολύ αέρα, σε λίγο θα κυκλοφορεί και με λίμο.
:lol: :lol: 8) :lol: :lol:
Και εισ ανωτερα!!! Αντε και συντακτης!!!
Μην κοροϊδευετε τον Karvou!!! Ξέρετε πόσους ανθρώπους έχει ποδοπατήσει/συκοφαντίσει/σκοτώσει για να καταφέρει να φτάσει εκεί που είναι?? Δεν είναι απλά ένας καρεκλοκένταυρος! Είναι καρεκλοκένταυρος καριέρας!!!
Καλα ρε καρβου πατησες επι πτωματων μονο και μονο για να γινεις Mod ???
Επόμενος στόχος, η καρέκλα του Kourou… Η ομοιότητα των nicks Kourou-Karvou είναι προφανής και μόνο ένας αφελής θα νόμιζε ότι είναι τυχαία8O
πρωτα θα φαει τηις θεσεις των Cozy και Monte και μετα θα παει φουλ για την καρεκλα του Kourou!!
Φοβού τον karvou!!! #-o :lol:
Εσείς οι 3…
[SIZE=“7”]ΒΑΝ!![/SIZE]
Ξέρετε πολλά και πρέπει να φύγετε από τη μέση!!!
:lol: :lol: :lol:
λιμο λενε κ τα αχρηστα τραπουλοχαρτα σε μια παρτιδα…:lol: :lol:
Προτεινω να μετονομαστουν οι Cozy και Montecristo σε Cozou και Montecristou για να υπαρχει ομοιομορφια πλεον στους mods. :lol:
Tρελός!!!
:lol3:
Η πρόταση σου είναι πάρα πολύ καλή και με τον kourou λέμε να την επεκτείνουμε κιόλας… Εύγε Hokamou!!!:lol: :lol:
Μερικά εικονίδια όπως αυτάO:) =D> =P~ [-o< \:D/ :-({|= έχουν πολύπλοκα σύμβολα… Εγώ ας πούμε που βαριέμαι να ανοίγω το παράθυρο, δεν τα χρησιμοποιώ συχνά… Ας πουμε πχ, το τελευταίο δε θα μπορούσε να είναι ?