Ποιον αντιπαθείτε περισσότερο στο forum

Ναι αλλα με μια συνεντευξη ο κοσμος θα ενδιαφερθει να μαθει ποιοι ειναι τελος παντων αυτοι οι τι παρτι με το ηλιθιο ονομα και ποσο θεοι ειναι που παιζουν 30τοσα οργανα και ποσο φωναρα και μουσικαρα ειναι ο Τζεφ Μαρτιν και ποσο ομορφος ειναι αυτος ο led_zeppelin που του πηρε συνεντευξη και τι ωραιες ερωτησεις του εκανε και θα γινουν φιρμα και θα καθιερωθουν ως αγαπημενο γκρουπ του σαϊτ και θα ξαναρθει στην Ελλαδα γιατι θα εχει κοινο και θα ξαναπαμε και θα ξαναγουσταρουμε και θα ξαναβριζω εγω απο την πορωση και θα με ξαναπρηζει η αγαπημενη witch και ολα θα ειναι οπως παλια.

τωρα αυτα τα λες για να με πεισεις; :roll:

εγω απο αυτα που είπες τα “τονισμένα” κρατησα. ουστ! δρομο! :stuck_out_tongue:

Κοπέλα μου έλα όποτε θες να της αλλάξεις τα φώτα…και μαζί μου δεν έχω πρόβλημα χαχαχαχαχαχαχα[/quote]

ρε. μη λετε τέτοια. θα μας πρίξει πάλι ο bluezlick για χίππικους έρωτες. :stuck_out_tongue: ακου να της αλλάξει τα φώτα…μάλλον τις χορδές το κόβω…[/quote]

ελατε ολοι μαζι να αγαπηθουμε! με τις κιθαρες μας με τα βιολια ακομα κ κοντραμπασο!
με οτι θελει ο καθενας κ οπως το θελει!

αυτο ειναι χιππικος ερωτας! :stuck_out_tongue:

γκουχ γκουχ…σε περίπτωση που δεν το είδες, ο τίτλος του τοπικ ειναι

Ποιον αντιπαθείτε περισσότερο στο forum

:roll: :roll: :roll: :roll:

έχεις μετατρέψει το φορουμ σε ομάδα κατασκηνωτων του woodstock!αμα πια!σιχτιρ! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ξεθαβω…

Εγω αντιπαθω τον παλιο-ΑΕΚτζη Μοντε, αλλα ολοι λενε οτι τα μεγαλα μιση κρυβουν μεγαλους ερωτες…

Εντιτ: Ασε που μας τα χει πρηξει με τους κανονες του φορουμ!

Ο χρήστης SoFi λέει:
eisai poly sympathitikos

Καποιος φασκει κι αντιφασκει.

Εγω δεν ειπα τιποτα. Εκανα κουοτ μια στιγμη αυτογνωσιας σου.

Ε, για μαλακας εισαι πολυ συμπαθητικος. Αυτο.

Εγώ αντιπαθώ τον λεδ γιατί βρίζει το ΑΕΚ
Αντιπαθώ το Λαρόκα γιατί πειράζει το αγόρι μου
Αντιπαθώ τον δατς γουάη κ έχω τα δίκια μου
Αντιπαθώ όσους δεν ακολουθούν τους κανόνες του φόρουμ
Αντιπαθώ τα διπλά του Ολυμπαικού στην Ευρώπη κ όσους τα συμπαθούν
Αντιπαθώ τον Κρισπ γιατί όταν τον γνώρισα από κοντά μου φάνηκε πολύ φοβιστικός
Αντιπαθώ όλα τα κορίτσια που έχουν βάλει 10000 φωτογραφίες του Ντέπ για Ντεπ κ μας “βαραίνουν” το φόρουμ
Αντιπαθώ όσους βρίζουν την Σκάρλετ Γιόχανσον
Αντιπαθώ τον Παναγιώτη γιατί δεν διάβασε τα κατεβατά που έγραφα για τον Αρκά κ κουράστηκα τσάμπα
Κ αντιπαθώ όσους δεν ξέρουν τον Groucho Marx

Τους υπόλοιπους απλά τους ανέχομαι

:cry: :cry: :cry:

Ποιος είναι το αγόρι σου?
Ο cozy? Εντάξει, τον θέλω… δεν τον πείραξα!
Εγώ φταίω που υπερασπίζομαι τα αντιολυμπιακά σου συναισθήματα στο ChrisP…
:cry: :cry: :cry:

Τέλος! Αγαπάω τον Karvou πιο πολύ από εσένα τώρα…
Έτσι έπρεπε από την αρχή :wink:

Ανακοινωση:

Ποστ του τυπου “εγω τους συμπαθω/αγαπω ολους” θα διαγραφονται παραυτα.

Νομιζα οτι με συμπαθουσες. Κριμα.:stuck_out_tongue:

Τους συμπαθώ όλους :har: :har: :har:

(δεν είσαι μοντ, ΧΟΧΟΧΟ)

εγώ όμως είμαι κ συμφωνώ με κρισπ

δέχτερ που χάθηκες τόσο καιρό?

ΑΧΑ! Να μωρέ, έλειψα και σε κάποιον :oops: :yahoo:

Ε ήμουν 5 μέρες Αθήνα με τον shortsman για να δούμε MUSEEE, όπου έκανα την επιλογή να φιλοξενηθώ από τον i-tunes που με κόλλησε ίωση και είμαι στο κρεβάτι. Σνιφ σνιφ.

δεν έχεις nod32? ήρθες μιούζ κ δεν ήρθες στο φορουμομύτιν ? Α κ έμαθα πως σε είδαν κιόλας…

ban σε dexter, icall k shortsman. petition ξεκινάει τώρα

ΑΧΑΧΑΧΑΧ ναι γνωρίσαμε το ¶νγκμαρ σε κακόφημο στέκι των Εξαρχείων (κρεπερί :stuck_out_tongue: ).

Όχι μπαν μωρέ, θα σου γνωρίσω κλώνο της Σκάρλετ.

Όσο για το μύτην, μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξερα πόσο καιρό θα καθόμασταν Αθήνα… Οπότε ήταν αργά όταν το έμαθα :stuck_out_tongue: Είχατε και αυστηρό deadline :smiley: :stuck_out_tongue:

(ps τι είναι το nod32? :-s :lol: )

Αντιιωικό για το Pc.

Έχω να πω πως το δέχτερ είναι πανάθλιο.
Σηκωνόταν την νύχτα, έπινε νερό απ’ το ποτήρι και μου έλεγε “θες νεράκι;”
Ε οπότε πίναμε απ’ το ίδιο ποτήρι, φυσικό να κολλήσει. Το ζώον. Και ήξερε πως η αρρώστια υπήρχε μέσα στο σπίτι ήδη ε. Τώρα γυρνά παντού και με δικάζει. (λέει πως ήμουν ένοχος εγώ. Πες ό,τι θες καρδιά μου δε πειράζει, ακόμα μια φορά σε συγχωρώ)