Ποιον αντιπαθείτε περισσότερο στο forum

με γυρίσανε πίσω καμάρι μου… το καλοκαίρι πάλι, τώρα είμαι στην γειτονία σου… μισησέ με όμως … :lol:

χαχαχαχαχαχαχχα…καλο…με εκανες και γέλασα… :lol:

η μόνη σου ελπίδα ειναι ότι ειμαι σε ντεφορμε περίοδο ζαριου…θα παιξουμε ομως στην εδρα μου…το αντεργκραουντ. μπουαχαχαχαχα…λίγα ειναι τα ψωμια σου…
[/quote]

Θα παρω ανετα το Διπλο μες στην εδρα σου, εχω ριξει εξαρα εκει!!!

Πολλούς. Όλους. Δεν σας πάω.
Δεν πάω κανένα. Σας μισώ όλους.
Πάω στην σπηλιά μου… :roll:

χαχαχαχαχαχαχχα…καλο…με εκανες και γέλασα… :lol:

η μόνη σου ελπίδα ειναι ότι ειμαι σε ντεφορμε περίοδο ζαριου…θα παιξουμε ομως στην εδρα μου…το αντεργκραουντ. μπουαχαχαχαχα…λίγα ειναι τα ψωμια σου…
[/quote]

Θα παρω ανετα το Διπλο μες στην εδρα σου, εχω ριξει εξαρα εκει!!![/quote]

το “άνετα” μου αρέσει…ΛΟΛ…θα γονατίσεις όπως κάναν κι άλλοι…οι ώρες περνάνε και η στιγμή πλησιάζει…χαρ χαρ χαρ…

[size=2]πωωω…τι επικος που ειμαι ο ατιμος σημερα…[/size]

[size=6]ΧΙΠΠΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ [/size]

μην μαλωνετε ελατε να αγαπηθουμε ολοι μαζι! :stuck_out_tongue:

υπάρχουν άτομα που μου την δίνουν στα νέυρα εδω μέσα, αλλά δεν καταναλώνω και τόση ενέργεια ώστε να αντιπαθώ…

αν και υπάρχει κάποια που την αντιπάθω εδώ και μερικές μέρες… :twisted:

ΝΑ ΠΩ ??? ΝΑ ΠΩ ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΝΑ ΠΩ ??? ΝΑ ΠΩ ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

αν και δεν νομίζω οτι κατάλαβες, για πες…

ΝΑ ΠΩ ??? ΝΑ ΠΩ ???

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

αν και δεν νομίζω οτι κατάλαβες, για πες…[/quote]

Την Bloody_Angel !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[size=2](λόγο της κιθάρας … . . )[/size]

ναι ναι :cry: :cry: :cry:
και γιατι δεν με φωνάζει να κοιμηθώ κι εγώ αγκαλία με το κιθαρόνι… :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

άτιμη κοινωνία αλλούς τους ανεβάζεις στα ουράνια και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα… :evil: :cry:

Κοπέλα μου έλα όποτε θες να της αλλάξεις τα φώτα…και μαζί μου δεν έχω πρόβλημα χαχαχαχαχαχαχα

Δεν είσαι στα τάρταρα … αν ήσουν θα σε είχα πετύχει εδώ και μέρες :wink:

Κοπέλα μου έλα όποτε θες να της αλλάξεις τα φώτα…και μαζί μου δεν έχω πρόβλημα χαχαχαχαχαχαχα[/quote]

ρε. μη λετε τέτοια. θα μας πρίξει πάλι ο bluezlick για χίππικους έρωτες. :stuck_out_tongue: ακου να της αλλάξει τα φώτα…μάλλον τις χορδές το κόβω…

Δεν είμαστε χίπιδες εμείς…οπότε αποκλείουμε τον χίπικο και αγνό έρωτα και τα λιβάδεια …αν είναι για κάτι πιο brutal ή goth το ξανασυζητάμε χαχαχαχαχαχα

HELL YEAH \m/ :twisted: :twisted:

HELL YEAH \m/ :twisted: :twisted:[/quote]

:twisted: :twisted: \m/

Τον led_zeppelin. Ειναι πολυ μαλακας.

Σε πείραξε?? Θες να τον δείρω??? :x

Σε πείραξε?? Θες να τον δείρω??? :x[/quote]

α, τον αληταρα…καλα…δε θα ρθει αθήνα; δε θα του γνωρίσω τον Τζεφ Μαρτιν, για να μάθει. άμα πια! :stuck_out_tongue:

Σε πείραξε?? Θες να τον δείρω??? :x[/quote]

α, τον αληταρα…καλα…δε θα ρθει αθήνα; δε θα του γνωρίσω τον Τζεφ Μαρτιν, για να μάθει. άμα πια! :P[/quote]

Μπλαντι Εϊντζελ, γνωρισε του την αδερφη σου. Δεν υπαρχει χειροτερη τιμωρια.

Ανγκμαρ παπαρα αφου δεν παιζει να μου τον γνωρισεις, τι το συζηταμε τωρα. :stuck_out_tongue:
(Ψηνεσαι να του παρουμε απο κοινου συνεντευξη? :smiley: :stuck_out_tongue: )

σοβαρα τωρα, εισαι γκαντέμης. οι tea-party-κοι στο σαιτ ειναι δυο…και να υπήρχε όλη η καλή διάθεση…χλωμο…

για να επανορθώσω, θα σου κάνω παρέα απ’ εξω που θα τον περιμένουμε. ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω :smiley: