με γυρίσανε πίσω καμάρι μου… το καλοκαίρι πάλι, τώρα είμαι στην γειτονία σου… μισησέ με όμως … :lol:
χαχαχαχαχαχαχχα…καλο…με εκανες και γέλασα… :lol:
η μόνη σου ελπίδα ειναι ότι ειμαι σε ντεφορμε περίοδο ζαριου…θα παιξουμε ομως στην εδρα μου…το αντεργκραουντ. μπουαχαχαχαχα…λίγα ειναι τα ψωμια σου…
[/quote]
Θα παρω ανετα το Διπλο μες στην εδρα σου, εχω ριξει εξαρα εκει!!!
Πολλούς. Όλους. Δεν σας πάω.
Δεν πάω κανένα. Σας μισώ όλους.
Πάω στην σπηλιά μου… :roll:
χαχαχαχαχαχαχχα…καλο…με εκανες και γέλασα… :lol:
η μόνη σου ελπίδα ειναι ότι ειμαι σε ντεφορμε περίοδο ζαριου…θα παιξουμε ομως στην εδρα μου…το αντεργκραουντ. μπουαχαχαχαχα…λίγα ειναι τα ψωμια σου…
[/quote]
Θα παρω ανετα το Διπλο μες στην εδρα σου, εχω ριξει εξαρα εκει!!![/quote]
το “άνετα” μου αρέσει…ΛΟΛ…θα γονατίσεις όπως κάναν κι άλλοι…οι ώρες περνάνε και η στιγμή πλησιάζει…χαρ χαρ χαρ…
[size=2]πωωω…τι επικος που ειμαι ο ατιμος σημερα…[/size]
[size=6]ΧΙΠΠΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ [/size]
μην μαλωνετε ελατε να αγαπηθουμε ολοι μαζι!
υπάρχουν άτομα που μου την δίνουν στα νέυρα εδω μέσα, αλλά δεν καταναλώνω και τόση ενέργεια ώστε να αντιπαθώ…
αν και υπάρχει κάποια που την αντιπάθω εδώ και μερικές μέρες… :twisted:
ΝΑ ΠΩ ??? ΝΑ ΠΩ ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΝΑ ΠΩ ??? ΝΑ ΠΩ ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
αν και δεν νομίζω οτι κατάλαβες, για πες…
ΝΑ ΠΩ ??? ΝΑ ΠΩ ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
αν και δεν νομίζω οτι κατάλαβες, για πες…[/quote]
Την Bloody_Angel !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[size=2](λόγο της κιθάρας … . . )[/size]
ναι ναι
και γιατι δεν με φωνάζει να κοιμηθώ κι εγώ αγκαλία με το κιθαρόνι…
άτιμη κοινωνία αλλούς τους ανεβάζεις στα ουράνια και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα… :evil:
Κοπέλα μου έλα όποτε θες να της αλλάξεις τα φώτα…και μαζί μου δεν έχω πρόβλημα χαχαχαχαχαχαχα
Δεν είσαι στα τάρταρα … αν ήσουν θα σε είχα πετύχει εδώ και μέρες
Κοπέλα μου έλα όποτε θες να της αλλάξεις τα φώτα…και μαζί μου δεν έχω πρόβλημα χαχαχαχαχαχαχα[/quote]
ρε. μη λετε τέτοια. θα μας πρίξει πάλι ο bluezlick για χίππικους έρωτες. ακου να της αλλάξει τα φώτα…μάλλον τις χορδές το κόβω…
Δεν είμαστε χίπιδες εμείς…οπότε αποκλείουμε τον χίπικο και αγνό έρωτα και τα λιβάδεια …αν είναι για κάτι πιο brutal ή goth το ξανασυζητάμε χαχαχαχαχαχα
HELL YEAH \m/ :twisted: :twisted:
HELL YEAH \m/ :twisted: :twisted:[/quote]
:twisted: :twisted: \m/
Τον led_zeppelin. Ειναι πολυ μαλακας.
Σε πείραξε?? Θες να τον δείρω??? :x
Σε πείραξε?? Θες να τον δείρω??? :x[/quote]
α, τον αληταρα…καλα…δε θα ρθει αθήνα; δε θα του γνωρίσω τον Τζεφ Μαρτιν, για να μάθει. άμα πια!
Σε πείραξε?? Θες να τον δείρω??? :x[/quote]
α, τον αληταρα…καλα…δε θα ρθει αθήνα; δε θα του γνωρίσω τον Τζεφ Μαρτιν, για να μάθει. άμα πια! :P[/quote]
Μπλαντι Εϊντζελ, γνωρισε του την αδερφη σου. Δεν υπαρχει χειροτερη τιμωρια.
Ανγκμαρ παπαρα αφου δεν παιζει να μου τον γνωρισεις, τι το συζηταμε τωρα.
(Ψηνεσαι να του παρουμε απο κοινου συνεντευξη?
)
σοβαρα τωρα, εισαι γκαντέμης. οι tea-party-κοι στο σαιτ ειναι δυο…και να υπήρχε όλη η καλή διάθεση…χλωμο…
για να επανορθώσω, θα σου κάνω παρέα απ’ εξω που θα τον περιμένουμε. ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω