Ποιον αντιπαθείτε περισσότερο στο forum

ελα για χιππικο ερωτα! :stuck_out_tongue:

τον Cozy γιατί βάζει κόσμο εκεί που δεν πρέπει :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγω δεν αντπαθω κανεναν… Σας αγαπαω ολους, ελατε στου bluezlick… :wink:

σιγα σιγα μαζευομαστε! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol: +1

Στα παλιά του τα παππούτσια? :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: +1[/quote]

χιπικες καταστάσεις…

χιπικος έρωτας ακούγωντας xasthur…πωπωπωπωπω…blackmetallikos χιπικος μισάνθρωπος έρωτας…αυτα ειναι

πάω για κανα σουβλάκι…

Σάαααακη!!! Βρήκες ενδιαφερόμενη! :lol: :lol: :lol:

Σάαααακη!!! Βρήκες ενδιαφερόμενη! :lol: :lol: :lol:[/quote]

μας βλέπω να ερχόμαστε σιγα σιγα πιο κοντα ο ενας στον άλλον… :lol:

μηπως ειμαστε λιγο οφ τοπικ; μετονομαστε το σε “χιπικες καταστασεις” ωρε!

Σάαααακη!!! Βρήκες ενδιαφερόμενη! :lol: :lol: :lol:[/quote]

μας βλέπω να ερχόμαστε σιγα σιγα πιο κοντα ο ενας στον άλλον… :lol:

μηπως ειμαστε λιγο οφ τοπικ; μετονομαστε το σε “χιπικες καταστασεις” ωρε![/quote]

Όχι! Δεν αλλάζει κανένας τίτλος! Γράψτε ρε ποιους αντιπαθείτε!!! Τι φοβάστε? Δεν είδατε το τόπικ του led για τους καυγάδες? Δε θα σας δείρει κανένας αν πείτε την άποψη σας!!! Όλοι εδώ είμαστε flower power!!! O:) O:) O:)

Αντιπαθώ όποιον ΔΕΝ γράψει ποιους αντιπαθεί!!! (Angmar, rudolf και εγώ οι μόνοι με κότσια ως τώρα!! 8) 8) )

εμ βεβαια. ο cozy ως γνωστον δε θα αναφερει ουτε θα κατονομάσει, καθώς ειναι ο deep-purplo-χουντικός…κρύβεται πίσω από την εξουσία…

δειλέ…

(μλκ, με τοσο κράξιμο που του χω ρίξει σήμερα, απορώ πως δε με κυνηγά ακομα…) 8O

Εγω αντιπαθω την witch επειδη απο τα 10 ποστ που κανει στα 9 μας θυμιζει οτι μενει στη Σουηδια και ζηλευω :lol:

Ωραια, αντιπαθω τον Karvou επειδη αμφισβητει οτι ειμαι μεγαλυτερος γκαντεμης απο αυτον και τον Angmar γιατι ειναι αντιπαλος μου και τον αντιπαλο του πρεπει να αντιπαθεις ή και να μισεις τους αντιπαλους σου για να τους κερδισεις !!!

αντιπαθώ και τον rychehead.πήρε το τελευταίο φθηνό slippery when wet

Επισης αντιπαθω την princess of the dawn για τις φωτογραφιες που ποσταρει

[size=1]Call me μισογυνης[/size]

Έγινα moderator και έπεσε το site… Ξεπέρασε το αν θες να λέγεσαι μεγαλύτερος γκαντέμης 8) 8) 8) 8) 8)

Kι εγώ αντιπαθώ εσένα επειδή αντιπαθείς τις φωτογραφίες μου. :lol: :lol: :lol:

Έγινα moderator και έπεσε το site… Ξεπέρασε το αν θες να λέγεσαι μεγαλύτερος γκαντέμης 8) 8) 8) 8) 8)[/quote]

Σε λιγο θα δεις ενα αλλο ποστ σε αλλο τοπικ, ερχεται ηχηρη απαντηση!!!

Rudolf για μενα κατεβασαν την τιμη!! το πηρα και το ξαναπηγαν στην κανονικη!! :stuck_out_tongue:

Και αυτοαποκαλείσαι γκαντέμης? Βρε ουστ! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

χαχαχαχαχαχαχχα…καλο…με εκανες και γέλασα… :lol:

η μόνη σου ελπίδα ειναι ότι ειμαι σε ντεφορμε περίοδο ζαριου…θα παιξουμε ομως στην εδρα μου…το αντεργκραουντ. μπουαχαχαχαχα…λίγα ειναι τα ψωμια σου…

λεγε τετοια και δε σε βλέπω για πολύ καιρό σε αυτό το πόστο… :stuck_out_tongue: