Ποιον αντιπαθείτε περισσότερο στο forum

WhenSilenceCries κι εγώ σ’ αγαπώ!!!

Δεν άκουσα?? Πώς είπατε?? Ορίστε??
Μην ξαναπείς για τους Metallica, θα σφαχτούμε πρώην σύζυγε!

Δεν άκουσα?? Πώς είπατε?? Ορίστε??
Μην ξαναπείς για τους Metallica, θα σφαχτούμε πρώην σύζυγε![/quote]

Εγώ τους Metallica; Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι ήμουν είμαι και θα είμαι fan. Να φαντάστεις μ’ αρέσει ακόμα και ο “Άγιος Θυμός” τους… Απλά θέλω να σας πειράζω… Πειράζει πρώην γυναίκα;
Τις παντόφλες γρήγορα κι ένα βαρύ γλυκό!!!

ΠΡΩΗΝ είπαμε,ε??!!! Μήπως θες να πας εσύ για εκείνο το βαρύ γλυκό? Κι όπως θα πηγαίνεις πιάσε κι ένα φραπέ σκέτο!

ΠΡΩΗΝ είπαμε,ε??!!! Μήπως θες να πας εσύ για εκείνο το βαρύ γλυκό? Κι όπως θα πηγαίνεις πιάσε κι ένα φραπέ σκέτο![/quote]

Χλωμή σε βρίσκω… Το φραπέ κάνει κακό στο στομάχι… Μ’ αρέσει και ο capuccino με σαντυγί και κανέλλα… Για να δω πόσο καλό καφέ φτιάχνουν οι πρώην…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ…Πώς να τα καταφέρνουν οι πρώην άραγε? Won’t u show me??

Για να δουμε αν οι αντιπαθειες συνεχιζονται ακομα , η αν εχουν αλλαξει με τον καιρο …
Εγω παντως εξακολουθω να αντιπαθω ατομα απο εδω μεσα … o ενας ειναι παλιος Telisvas , ο αλλος αν και νεος ειναι ο Waltari γιατι βλεπω να μου βγαζει την ψυχη μεχρι να μου πει ποιος ειναι

Τα άντερά μου.

παλίο το τόπικ αλλά πολλοί οι νέοι users spill your guts …

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ!!!

[size=2]( που ειναι το ρουφιανάκι μας να γράψει?? )[/size]

χααχχαχα

που είναι οεο?

Ή στο νοσοκομείο ή κρύβεται! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σα δε ντρεπόσαστε!!! Πήγα ως συνειδητοποιημένος φοιτητής να ψηφίσω στη συνέλευση και εσείς διαδίδετε φήμες ότι λακίζω!!! Βρε ουστ! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το τόπικ είναι έπος και σας προσκυνώ που το ξεθάψατε. Μα που το θυμηθήκατε? :roll: :roll: :roll: :roll: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, κάνω εγώ την αρχή!!! Αντιπαθώ τον…

Πλεονασμός. Το “ΞΑΝΑ” δε χρειάζεται.

Η Rangel αντιπαθεί πλέον τον Cozy…ουχουχου.

Όχι πλάκα κάνω, αντιπαθώ αυτόν που αντιπαθεί κι ο φίλος μου ο karvou. Δηλαδή τον…

δηλώνω πως αντιπαθώ τους υπερασπιστές των deep purple.

[size=6]ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ DEEP PURPLE! ΚΑΤΩ![/size]

Πείτε μου αν επιτρέπονται τα μακροσκελή πόστ σας παρακαλώ… :twisted:

Πλάκα έκανα ρε! Τι νομίζατε ότι δε θα έλεγα?

Λοιπόν, ξεκινώ με αλφαβητική σειρά!

montecristo: Τον αντιπαθώ, επειδή είναι πολέμιος του Led που έδωσε το ματς στον Ολυμπιακό τις προάλλες! Δε με πειράζει που γουστάρει τον Τσιρίλο σαν παίκτη (τονίζω το σαν παίκτη, γιατί καραδοκεί η witch :wink: ), αφού όσο παίζει στους αντίπαλους, τόσο θα πανηγυρίζω εγώ τίτλους!!!

nihilst: Εκτός του ότι έχει πει τόσα κατά των Scorpions, μου στεναχώρησε και τη roseprincess που είναι από τα Γιάννενα και είναι υπό την προστασία μου!!! Μέσα σε όλα, δεν έχει ιδέα από σκυλάδικα και στα ηλεκτρονικά έπρεπε εγώ να μας ξελασπώνω σε κάθε σκυλο-ερώτηση!!! (Μόνο το δίσκο του Ρουβά δεν ήξερα :oops: και ευτυχώς που δε τον ήξερε και εκείνος, γιατί τότε θα τον αντιπαθούσε και ο tolkki!!)

rangel + witch : διαδίδουν πίσω από την πλάτη μου ότι κολώνω! Και γιατί ακόμα δεν είπαν αυτές τις αντιπάθειες τους!

(ακόμα δεν είμαι μεγάλος fan του Novembre και όλων όσων μπήκαν εδώ μέσα με μόνο σκοπό την προπαγάνδα υπέρ των όσων ακούνε…)

καρβουνιάρη, ο nihilst ειναι στο club των xasthur-αίων! λιγα τα λόγια σου, για να μην ειναι λίγες οι ώρες σου!

[size=2]τι ατακες πεταω ο τρισμεγιστος…[/size]

μόνο από μέγεθος σεντονιού και πάνω… :twisted:

μόνο από μέγεθος σεντονιού και πάνω… :twisted:[/quote]

πωπω … με διευκολύνεις απίστευτα!! Έτσι δεν θα ξεχάσω κανέναν και δεν θα μείνει κανένας παραπονεμένος!!