Ποιον αντιπαθείτε περισσότερο στο forum

Και γω αντιπαθω τον εαυτο σου αλλα λατρευω τα δυο σου … ματια :wink:[/quote]

Όντως πολύ γουρλομάτα!!!4 νούμερο σουτιέν φοράει!!!

i alithia einai oti mou exoun petaxtei ta matia ekso… 8O nai teli mou kala pou girisa ke meno stin ellada k gnorisa ton erota tis zois mou…ke as me tiflose!

Για πες, για πες ποιος είναι ο τυχερός αυτός άνθρωπος;

Ξέρω,ξέρω!!!
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Αν πληρωθώ καλα το λέω δημόσια!!!

min pas makria… idi exo dilosei poso ektiflotikos eisai…alla isos esi na kseris kati pou den ksero, opote ke se plirono, gia na mou apokalipsis poios ine aftos pou exo erotefthei! 8O

:lol: Επειδή είμαι ρουφιάνος, η Χριστίνα αγαπάει αυτόν με το πιο extreme avatar, που διαθέτει βέβαια και τα ανάλογα προσόντα !!! Στη Ρόδο μένει πάντα σε μονόκλινο!!!

<-------------------------------

<-------------------------------[/quote]

αυτό υποτίθεται πως είναι προσόν???..θέλω να πιστευω πως έχει… πιοοοο …μεγάλες απαιτήσεις…

Εμένα με μισεί κανείς;;;;

<-------------------------------[/quote]

αυτό υποτίθεται πως είναι προσόν???..θέλω να πιστευω πως έχει… πιοοοο …μεγάλες απαιτήσεις…[/quote]

Αυτός είναι ο Βεργής, ο οποίος έχει και ψυχικά χαρίσματα!!!

Κανείς αφού μπορεί σχεδόν όλοι εδώ μέσα να βρίζουν τους Metallica, αλλα το κάνουν από αγάπη!!!

Εγώ γιατί είμαι εδώ??!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ γιατί είμαι εδώ??!! :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Αχχχχχχ :smiley: τι θα έκανα χωρίς εσένα; :smiley:

Ζωή και κότα!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ UNHOLLY!!!

H ζωή χωρίς την WhenSilenceCries είναι κότα;

Ή μήπως η ζωή χωρίς την WhenSilenceCries είναι ζωή και κότα;

[/quote]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Είσαι μεγάλος απατεώνας!!!

Αχ Γιάννη και γω σ αγαπώ!!! :wink: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: St Anger και σένα σ αγαπώ.!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Άστ’ αυτά κούκλα!!! Απ’ ότι φαίνεται βασανίζεις τους άνδρες!!!

ΕΜΠΑΡΓΚΟ στις γκρινιάρες!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΚΑΤΩ οι NIGHTWISH!!!

Άστ’ αυτά κούκλα!!! Απ’ ότι φαίνεται βασανίζεις τους άνδρες!!!

ΕΜΠΑΡΓΚΟ στις γκρινιάρες!!!

ΚΑΤΩ οι NIGHTWISH!!![/quote]Αυτό σας αξίζει!!!Ανάλογα τον άνδρα!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Ότι πεις!!! 8)