και δεν θα πει κουβεντα, επειδη θέλει το dvd queensryche περιοδείας operation…
[size=2]πςςςς…εκβιασμους που κανω…μα ποιος ειμαι επιτέλους…[/size] :roll: :roll:[/quote]To opoio DVD einai oti kalytero exw dei! Aristourgima!
[size=1]Re Led, min afineis ayton ton aliti na se ekmetaleyetai! Pigaine kai xtypato, egw kana 10 euro to pira kai ta aksizei kai me to parapanw ta lefta tou! Pisteyw oti tha to leiwseis![/size]
LOL!. μα…αυτο εννοώ. δεν υπάρχει στο εμπόριο. έχει και ένα set list αρκετά βασισμένο στο rage for order…χαρ χαρ χαρ…πρόσεχε τι θα πεις Λεντ. η τυχη σου κρέμεται από τις λεξεις… :twisted:
μία καλή λέξη που μπορεις να πεις ειναι το: “ευχαριστω”. χαρ χαρ χαρ…
16 κάτι ψηλά!!! άρα μου επιτρέπετε να έχω μια κάποια κακογουστιά και αμυαλοσύνη[size=1][size=24]…(κατά τη γνώμη σας πάντα!)[/size][/size]
όλα τα συγκροτήματα που λέτε κατά καιρούς τα έχω ακούσει αλλά δεν μου έχει κάνει κανένε κλικ όπως η νιρβάνα… για να ασχοληθώ…
εχω χρόνια ακόμα για για εκτιμήσω το temble of the king ή το cath the rainbow[/quote]
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
δεν νομιζω οτι νιωθω καλα…
[size=1]ps: δικαιωμα σου να ακους ο,τι θες, δημοκρατια εχουμε αλλα…[/size][size=7]ΕΛΕΟΣ!!![/size][/quote]
πολύ παλιό ποστ είναι αυτό…τέλος πάντων άκου…δεν είπα αυτό σε καμία περίπτωση… απλά είχε αναφερθεί κάτι για ρέιμποου πριν και απλά είπα ότι εγώ προσωπικά προτιμώ να ακούσω νιρβάνα από ρέινμποου σε δεδομένη στιγμή… δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό… βασικά δεν ξέρω αν σας-σου φαίνεται περίεργο αλλά μπορεί να θεωρώ τεράστιο συγκρότημα τους metallica π.χ αλλά εγώ να προτιμω να ακουώ pixies…(όχι δεν τους συγκρίνω)
16 κάτι ψηλά!!! άρα μου επιτρέπετε να έχω μια κάποια κακογουστιά και αμυαλοσύνη[size=1][size=24]…(κατά τη γνώμη σας πάντα!)[/size][/size]
όλα τα συγκροτήματα που λέτε κατά καιρούς τα έχω ακούσει αλλά δεν μου έχει κάνει κανένε κλικ όπως η νιρβάνα… για να ασχοληθώ…
εχω χρόνια ακόμα για για εκτιμήσω το temble of the king ή το cath the rainbow[/quote]
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
δεν νομιζω οτι νιωθω καλα…
[size=1]ps: δικαιωμα σου να ακους ο,τι θες, δημοκρατια εχουμε αλλα…[/size][size=7]ΕΛΕΟΣ!!![/size][/quote]
πολύ παλιό ποστ είναι αυτό…τέλος πάντων άκου…δεν είπα αυτό σε καμία περίπτωση… απλά είχε αναφερθεί κάτι για ρέιμποου πριν και απλά είπα ότι εγώ προσωπικά προτιμώ να ακούσω νιρβάνα από ρέινμποου σε δεδομένη στιγμή… δεν νομίζω ότι υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό… βασικά δεν ξέρω αν σας-σου φαίνεται περίεργο αλλά μπορεί να θεωρώ τεράστιο συγκρότημα τους metallica π.χ αλλά εγώ να προτιμω να ακουώ pixies…(όχι δεν τους συγκρίνω)[/quote]
καλα ρε, κι εγω για πλακα εγραψα οσα εγραψα. κι εγω το κανω αυτο συνεχεια.
[size=1]κι εγω pixies προτιμω να ακουω[/size] :lol: :lol: :lol: