Ποιός είναι η πιο βλαμμένος/η στο Forum?

:lol: :lol: :lol:

Εγω.
Μολις συνειδητοποιησα οτι πρεπει να μου’πεσε το κινητο στο λεωφορειο.ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΟΥ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΓΑΜΩΤΟ.
Και ή δεν το βρηκε κανεις ή το σουφρωσε καποιος και δεν το σηκωνει τωρα που παιρνω τηλεφωνο.
Μα τι βλαμενος ειμαι.Αντε στο διαολο εκνευριστηκα τωρα.

16 κάτι ψηλά!!! άρα μου επιτρέπετε να έχω μια κάποια κακογουστιά και αμυαλοσύνη[size=1][size=24]…(κατά τη γνώμη σας πάντα!)[/size][/size]

όλα τα συγκροτήματα που λέτε κατά καιρούς τα έχω ακούσει αλλά δεν μου έχει κάνει κανένε κλικ όπως η νιρβάνα… για να ασχοληθώ…
εχω χρόνια ακόμα για για εκτιμήσω το temble of the king ή το cath the rainbow[/quote]

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

δεν νομιζω οτι νιωθω καλα…

[size=1]ps: δικαιωμα σου να ακους ο,τι θες, δημοκρατια εχουμε αλλα…[/size][size=7]ΕΛΕΟΣ!!![/size]

καλοι οι nirvana αλλα οχι και καλυτεροι απο τους rainbow…ενταξει…οι nirvana ειναι καλοι για την ιλικια σου αλλα οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις…

[size=1]ps: εγω ειμαι 14 αλλα εχω μεγαλωσει πνευματικα και ψυχικα[/size]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επιτελους ενας μικροτερος μου στο φορουμ!!
Εγω τους Nirvana τους εχω πολυ ψηλα παντως, οπως και τους Rainbow.

κι εγω, μην νομιζεις, ψηλα τους εχω…αλλωστε τις δυο πρωτες ταξεις του γυμνασιου με nirvana τις εβγαλα…(οχι, ακουγα και αλλα πραγματα για οποιον ετοιμαζοταν να μου την μπει).
αλλα μπροστα στου rainbow δεν πιανουν μια…πιστευω πως αρκετα μιλησαμε για αυτην την συγκριση…δεν τιθεται καν θεμα συγκρισης…

[size=1]
αμα ειπωθει τιποτα περι υπεροχης των nirvana παρακαλω πολυ να κλειδωθει το topic… [/size]:lol: :lol: :lol:

α, και κατι αλλο…

[size=7]PEARL JAM [/size] > [size=1]nirvana[/size]

Pearl Jam=Nirvana
Oι Pearl Jam ειναι καλυτεροι σαν μουσικοι αλλα οι Nirvana εχουν πολλη πορωση στα τραγουδια τους.

[-X [-X [-X [-X

παλι off topic βγηκαμε… :stuck_out_tongue:

Να ολοκληρώσω εγώ την εξίσωση:

Pearl Jam = Nirvana = “για τα μπάζα”

black metal = “για τα μπαζα”

sorry αλλα με προκαλεις! :stuck_out_tongue:

oσοι συγκρινουν τα ειδη μεταξυ τους=για τα μπαζα… 8)

δεν συγκρινω τα ειδη, απλα λεω οτι η black ειναι για τα μπαζα

δεν συγκρινω τα ειδη, απλα λεω οτι η black ειναι για τα μπαζα[/quote]
Ε μαλακιες λες, αλλα δεν πειραζει.
Sorry κιολας, αλλα δεν κρατηθηκα κι εγω… :roll:

εγω απορω πως κρατιουνται οι mods…

Καλο ερωτημα… 8)

μας έχουν αφήσει αμολυτούς :twisted: :twisted:

Καλο ερωτημα… 8)[/quote]

κατσε να στειλο ενα πμ… :stuck_out_tongue:

ον τοπικ:

ο πιο βλαμμενος; σιγουρα ο λεντ ζεπελιν… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

και δεν θα πει κουβεντα, επειδη θέλει το dvd queensryche περιοδείας operation… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

[size=2]πςςςς…εκβιασμους που κανω…μα ποιος ειμαι επιτέλους…[/size] :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :roll: :roll:

xaxaxaxaxaxaxaxxa :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: =D> =D> =D>