Ποιός είναι η πιο βλαμμένος/η στο Forum?

hm…εξυπνάδες…
είχα σκοπό να σας απαντήσω μ΄’ενα τράγουδι του kurt αλλά φοβάμαι τα σχόλια για τους στίχους… οπότε θα μαζέψω την ντροπή μου και θα σιωπάσω αξιοπρεπώς…

Grapse oti thes, pes oti thes… peri mousikwn goustwn den iparxoun periorismoi. An goustareis NIRVANA kala kaneis kai goustareis! Den exei kaneis to dikaiwma na koroidepsei esena. Gia tous NIRVANA omws mporoume na poume eleuthera tin apopsi mas. To oti kapoioi den theloun oute na tous akoun den simenei oti prepei na prosvaloun autous pou tous aresi i sigkekrimeni mpanta…

Πολλά κέφια βλέπω Μίτσο!

Ντάξει, χαλαρά ήταν τρισάθλιοι!

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, εμένα αρχίζουν και μ’ αρέσουν οι Nirvana… Ελένη όπως καταλαβαίνεις κάνουμε πλάκα… Εδώ υπάρχουν άνθρωποι, όπως ο slekkas που έχουν αγαπημένη τους μπάντα τους Μetallica και τους Pink Floyd… Οπότε έχεις την συμπάθεια μου…
Εδώ υπάρχω εγώ που κάνω αγώνα για να σας πείσω όλους ότι οι Europe είναι η καλύτερη rock n’ roll μπάντα ever (μετά τους Rainbow)
Oπότε χαλάρωσε κι απόλαυσε το [size=1](το κράξιμο στο Kurt)[/size]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Υπόδειγμα αυτοσαρκασμού [size=1]και κραξίματος[/size]

Άσχετο, αγαπητή Ελένη πόσο είσαι?

Υπόδειγμα αυτοσαρκασμού [size=1]και κραξίματος[/size][/quote]

Μετά απ’ αυτό ομολογώ ότι λατρεύω τους Metallica…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Κι εγώ τους Europe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αχ τα χρυσά μου, έθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου! Συγκινήθηκα βρε!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Κι εγώ τους Europe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ναι αλλά εγώ το εννοώ

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δεν μας είπες εσύ σου άρεσε ο Holmes την Κυριακή;

Eίναι που έρχονται οι Manowar και προετοιμαζόμαστε καταλλήλως

Εγώ θα προσπαθήσω να το εννοήσω!! :roll: :roll:
Δώσε μου υλικό! :stuck_out_tongue:

Κοίταξε, εγώ μάλλον είχα την τύχη να μην τους έχω ξαναδεί, οπότε μπορώ να πώ ότι ήταν μία εμπειρία. Δεν θα επιδιώξω να τους ξαναδώ βέβαια, αφού ήταν λίγο μονότονοι και άνευροι. Πέρασε πάντως ευχάριστα η ώρα. [size=1]Να 'ναι καλά η Χριστίνα ![/size]
Αν δεν είχα και τις υποχρεώσεις μου και συνεχίζαμε μετά για Revenge, ίσως ήταν ακόμα καλύτερα! :wink:

ΥΓ: Έφαγα πολύ νερό λέμε μετά!!! :cry:

Μεταξύ μας ο χώρος του Club 22 δεν σε προδιαθέτει για Live… Κάποτε ο χώρος φιλοξενούσε το μπουζουκάδικο του Μπέου…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Πάντως το στυλ των Paradise Lost ειδικά μετά το Dragonian δεν είναι για να χτυπιέσαι… Οπότε αν δεν γνωρίζεις καλά τα τραγούδια τους ψιλοβαριέσαι. Πάντως είναι η μόνη gothic μπάντα (αν και είναι πολύ περιοριστικό να τους βάζεις αυτή την ταμπέλα), που αποφεύγουν έντεχνα να είναι κλαψομούνηδες…
Όσο για την Χριστίνα είναι εντελώς αντιgothic χαρακτήρας…
Είναι κάτι ανάμεσα σε poser και hardcore…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

teli mou…antexo kai to gothic,arki kapoio melos tou sygrotimatos na einai emfanisimo.isos kapoios allos sto synavliako xwro na einai emfanisimos…otan exo mprosta mou ton voivoda me to makri malli kai paxos akoma kai sto nyxi,otan i mpanta paizei playback…kai den exo piei para mono mia mpyra…pos na antekso?

Και γιατί δεν έπαιρνες μια δεύτερη μπύρα γλυκειά μου;

isos me tin eikosti-defteri mpyra na mou fainontoustan ola pio oraia…me tin defteri,aplos tha eprepe na antikathistousame kai ton voivoda me kapoion omorfo kai na petagame ton tragoudisti apo tin skini kai na vazame ton eric benet pano…lol

Με 22 μπύρες μπορείς να δείς όμορφο ακόμα και τον ακατανόμαστο
[size=1](Ξέρεις ποιον εννοώ)[/size]
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

AFTO APOKLEIETAI…se aftin tin periptosi eimai lesvia… :lol: :lol: :lol:

Δεν είναι κακή ιδέα αυτή… Πλάκα θα έχει

plaka tha exei na teleiono tin 22 mpyra kai na ton do mposta mou kai na ton erotefto…
tote tha zitiso apo ton theo na mou dosei kapoies sovares eksigiseis…lol

[quote=“telisvas”]Με 22 μπύρες μπορείς να δείς όμορφο ακόμα και τον ακατανόμαστο
[size=1](Ξέρεις ποιον εννοώ)[/size]

Με φώναξε κανείς;;;;;;;;