Ποιός είναι η πιο βλαμμένος/η στο Forum?

Δεν φώναξαμε εσένα… Εσύ είσαι της δεύτερης μπύρας…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

hahahahaha…tha antikatastisoume ton xontro me ton gspot…giati o eric benet einai must stin skini…

Δεν φώναξαμε εσένα… Εσύ είσαι της δεύτερης μπύρας…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Έχω ψωμιά δηλαδή μπροστά μου ακόμα, ε;;; Γουστάρω!!! 20 μπύρες ακόμα!!! :wink:

kane kamia volta kai ksanaela se kana 5lepto,ghideous…de tha ithela na perimeneis!!! :smiley:

Έχω ψωμιά δηλαδή μπροστά μου ακόμα, ε;;; Γουστάρω!!! 20 μπύρες ακόμα!!! :wink:[/quote]

Μόλις σε βλέπει τις πίνει πολύ γρήγορα…

Χαχα!!! Τελικά είσαι μεγάλος αλήτης Τέλη!!! Αλλά τί να περιμένει κανείς από έναν παλιοεκδότη;;;

Ενώ εσείς οι νεοεκδότες πάτε πίσω…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Προτείνω για να μην αργήσει τα 22 ποτήρια να της την δώσω με αντλία…

apo mena tha perimenei tipota kaneis?ghideous?telisva?

Μόνο τα καλύτερα…

Μόνο τα καλύτερα…[/quote]

Κερνάω 3 κιλά παϊδάκια;

Εξαρτάται τί θέλεις να περιμένουν από σένα… Ίσως θα πρέπει να γίνεις εκδότης σαν τον telisvas!!!

Κοκορέτσι, γραδούμπα και ένα εξοχικό…

eksartatai ti psaxnei o kathenas pou mporei na to exo ego…na gino ekdotis?pote…yparxoun tosoi ekei ekso…tha dialekso enan… :smiley:

thelo yiouvarlakia kai black forest…

eksartatai ti psaxnei o kathenas pou mporei na to exo ego…na gino ekdotis?pote…yparxoun tosoi ekei ekso…tha dialekso enan… :D[/quote]

Αν κρίνω από τους εκδότες που κυκλοφορούν στο φόρουμ, έχεις ψωνίσει από σβέρκο!!! Τόσοι είναι, ζωή να έχουν!!!
Τέλη, αν περισσέψει κοκορέτσι, θα σου δώσω ρε φίλε!!!

thelo yiouvarlakia kai black forest…[/quote]

Τρελαίνομαια για γιουβαρλάκια

ekei ekso,eipa,ghideous…oxi edo mesa… :slight_smile:
kai thelo kai asti martini gia na synodepso tin black forest,agapi mou…

thelo yiouvarlakia kai black forest…[/quote]

Τρελαίνομαια για γιουβαρλάκια[/quote]

EINAI FANERO AUTO!!! :lol:

Που φάνηκε καλέ… Ταβερνιάρης είμαι, όχι μάγειρας…

ΟΚ, ΟΚ! τι να σου κάνουν οι ψιλικατζήδες που μαζεύτηκιαν στο φόρουμ… Εσύ θέλεις από Μπόμπολα και πάνω… Πάσο…

Τέλη, φάε τα γιουβαρλάκια και άσε σε μένα το κοκορέτσι ρεεεε!!! Ταβερνιάρη!!! Πιάσε και κανένα μισόκιλο!!!