Οι From the Depths για 3 συναυλίες στην ελλάδα

Ξεχωριστό thread μπας και το δει κανένας που δεν τσεκάρει το DIY lives. Οι From the Depths είναι η μπάντα που κυκλοφόρησε το δίσκαρο ‘‘Germinate’’ και αποτελείται από πρώην μέλη των έτερων θεών Catharsis και Requiem.

Κυριακή 16 Μαϊου παίζουν στο Παράρτημα στην Πάτρα μαζί με Drowning Dog & DJ Malatesta και Literal_X (την προηγούμενη μέρα θα παίξουν οι Επιθανάτιος Ρόγχος, March into the Void και Ατοπία).

Δευτέρα 17 Μαϊου θα παίζουν στην Αθήνα, ΙΣΩΣ στην Καλλιδρομίου, δεν είναι ακόμα σίγουρο και ακόμα δεν έχει βγει αφίσα.

Τρίτη 18 Μαϊου παίζουν στο Στέκι στο Βιολογικό στη Θεσσαλονίκη μαζί με (κρατηθείτε) Επιθανάτιος Ρόγχος και Dyspnea! :!: Η αφίσα πρέπει να κολλιέται στη Θεσσαλονίκη αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν τη βρήκα πουθενά στο net.

Τριήμερο- παράδεισος του crust. :smiley:

Με κατεστρεψες με αυτο για την Τριτη. Αλλα πολλα λεφτα το περα-δωθε γαμωτο…

Ωραίοι οι σαλονικείς!

Can’t wait ρεεεεεεε

Αφισάρα!

Και τελικά και οι March into the Void στο Βιολογικό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Πιστεύω ότι θα είναι από τις συναυλίες που θα θυμάσαι μια ζωή. Για Αθήνα, όμως, δεν άκουσα ακόμα τίποτα σίγουρο και απορώ… :-k

Πάντως ψηθείτε κι άλλοι για ένα 3ήμερο Πάτρα- Αθήνα- Θεσσαλονίκη. Θα είναι εμπειρία. :!:

Εγω θα μαι Αθηνα. Αν θες κανονιζουμε να βρεθουμε!

αθηνα ψημενος και γω.

Ψηνεται η φαση για Θεσσαλονικη τελικα. Θα δειξει!

λογικά 8α γίνει πόλεμος σ’ αυτά τα λάηβ, ελπίζω να μπορέσω για σαλονίκη, αν και τριτιάτικα μάλλον μόνος 8α σκάσω =(

Τελικα που παιζουν στην Αθηνα; Καλλιδρομιου;

Όχι ακριβώς. Τους βρήκα πριν και μου είπανε ότι ψιλο- ακυρώθηκε η φάση. Θα είναι γενικώς Εξάρχεια με φίλους και αν κάτσει φάση παίζουν να κάνουν κανένα liveακι εκεί έξω. Αν μάθω κάτι πιο συγκεκριμένο θα ενημερώσω.

Πω ρε πουστη μου…:frowning:

δυστυχως η υποψια που ειχα επαληθευτηκε. Αθηνα δεν παιζουν πουθενα κι απ’ ότι φαίνεται δεν θα παίξουν ούτε σε πλαττεία. Θεσσαλονική κανονικά.

Στα εδώ! :smiley:

Το λαιβ τα’ σπασε!!! Απλά δεν μπορω να πιστεψω ότι είδα λαιβ τη μπάντα αυτή και ανθρωπους που χουν συσχετιστει με μπάντες όπως catharsis, requiem.

Στα πλην: πολύ λίγη ώρα.( Νομίζω 4-5 κομμάτια. Τίγκα όμως πόρωση ό,τι παίχτηκε.). Και η τραγουδίστρια δεν έβγαζε πολύ καλά τη φωνάρα της. (Ψιλοβραχνα + και κακός ήχος στο όφονο)

Κατα τ’ άλλα γαμώ!

Όπως τα λέει ο από πάνω. Άκυρο για Αθήνα.

Πολύ λίγα κομμάτια αλλά απίστευτο πάθος και ένταση. Πραγματικά δεν μπορούσες να ξεκολλήσεις τα μάτια από πάνω τους. Πολύ ωραία και τα πράγματα που είχαν φέρει μαζί τους, βιβλία, μπροσούρες, C.D., κασσέτες. Περισσότερα σε 2 μέρες που θα τους δούμε και Θεσσαλονίκη. Α, και τέλεια άτομα γενικώς.

Υ.Γ. Γνώρισα και worst enemy και Timeous. :slight_smile:

Θεσσαλονίκη:

Dyspnea: όχι και τέλειος ήχος, αλλά καλή εμφάνιση.

Επιθανάτιος Ρόγχος: ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εμφάνιση. Στην αρχή είχαν κι αυτοί κάποια ηχητικά προβλήματα και φοβήθηκα ότι δε θα ήταν και τόσο καλοί, αλλά μας έδωσαν τα μυαλά στο χέρι. Ισοπεδωτικοί απλά. Και ο κόσμος γούσταρε πάρα πολύ.

From the Depths: πολύ δυνατά ακουγόνταν τα πάντα, με συνέπεια να μας πονάνε τα αυτιά 2 μέρες. Και μπροστά- μπροστά που ήμουν εγώ δεν ακουγόταν και καθόλου καλά η Monica. Παρ’ όλα αυτά ξεχώρισαν σαν τη μύγα μες στο γάλα. Ο κακός ήχος αντισταθμίστηκε από άλλη μία παθιασμένη εμφάνιση, όλη η μπάντα τα έσπαγε συνεχώς, δεν τους χώραγε η σκηνή. Συγκριτικά με την Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη είχαν χειρότερο ήχο, αλλά πιο πολύ συναίσθημα (κάτι που παρατήρησαν και οι ίδιοι μετά). Φανταστείτε, δηλαδή (οι πατρινοί), για τι ένταση μιλάμε. Διάρκεια set ίδια πάνω κάτω με της Πάτρας, αφού η Monica δεν άντεχε παραπάνω. Τουλάχιστον ακούσαμε και το ‘‘Marathon’’ που δεν έπαιξαν στην Πάτρα. Α, και άνοιξαν με το ‘‘Let the black flag fly’’. Ένιωθες μία εκρηξη μέσα σου εκείνη τη στιγμή.

March into the Void: πολύ καλή εμφάνιση και από τους March into the Void, αρκετά πιο ακραίοι από όσους έπαιξαν. Ο κόσμος γούσταρε.

2 μέρες μαγείας, γενικά. Κρατάω αυτήν τη φράση του worst enemy: Απλά δεν μπορω να πιστεψω ότι είδα λαιβ τη μπάντα αυτή και ανθρωπους που χουν συσχετιστει με μπάντες όπως catharsis, requiem. Ήταν εμπειρία το να γνωρίσεις άτομα σαν τον Brian, και 2 μέρες να κάθεσαι και να μιλάς με τις ώρες για τους Catharsis, τους Requiem, τους στίχους τους, τους συμβολισμούς τους, τα artwork τους κλπ. κλπ. Ήταν το κάτι άλλο.

Ωραίος λέπερ, γιατί είχα μεγάλη απορία πως πήγε το λαιβ πάνω… Πολύ καλά απ’ ότι κατάλαβα! :smiley:

Μην επαναλαμβάνομαι…Οι εμφανίσεις θα μείνουν αξέχαστες…:slight_smile:

A! Επίσης στη Πάτρα παίχτηκε ένα κομμάτι άγνωστο σ’ εμένα που έχω την εντύπωση ότι είναι από ένα σπλιτάκι των ftd με κάποιους nagaf που παρεπιπτόντως γαμούνε. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Οποιος μπορεί ας διαφωτίσει

http://www.myspace.com/nagafcrust