Frostmoon Eclipse, Astral Aeon, Caedes Cruenta, Bahal, Nipenthis - AN Club - 09/10

Astral Aeon, Caedes Cruenta, Bahal, Nipenthis
9/10/2011
AN Club
είσοδος 8 ευρώ
ώρα έναρξης 20:30

Και FROSTMOON ECLIPSE headliners για όποιον δεν το ξέρει.

Εκει θα ειμαστε…τσαμπα τιμη κι ολας.

Πολύ ωραία bm βραδιά, περισσότερα αύριο.

Το λοιπόν:

Μπήκαμε στα μισά των [B]NIPENTHIS[/B]. Παραδοσιακό bm με αρκετές χέβι μέταλ μελωδίες, γενικά καλά στάθηκαν στην σκηνή, σίγουρα θέλουν δουλειά στι συνθέσεις τους. Πάντως, πολύ καλή κίνηση η δωρεάν διανομή του demo τους. Οι Ιταλοί [B]BAHAL [/B]εμφανισιακά έμοιαζαν με σχολική bm μπάντα που παίζει σε happening της τρίημερης, αλλά εκτελεστικά έσβησαν κόσμο και κοσμάκη που έχει κατά καιρούς ανέβει σε σκηνές. Σιδηροδρομικό riffing και φωνητικά (σε πιο death μοτίβο, όχι τσιριχτά δηλαδή) τα ατού τους. Λέω να κατεβάσω το “Ikelos” άλμπουμ τους. Τα χάλασε κάπου το ψώνιο του κιθαρίστα για να σολάρει (το χε πάντως) αλλά ας έχει.

Οι [B]CAEDES CRUENTA[/B] εμφανίστηκαν αρκετά βελτιωμένοι από τότε που τους είχα ξαναδεί (support ENTHRONED) και γενικά παίζουν καλά το νορβηγοστύλ με τα επικά pagan riffs οπότε περάσαμε άψογα στο σετ τους. [B]ASTRAL AEON[/B] δεν πολυπάλεψα για να είμαι ειλικρινής, μου φάνηκαν αρκετά τυπικές οι συνθέσεις τους παρότι ο frontman τα έδινε όλα στην ερμηνεία. Οι [B]FROSTMOON ECLIPSE[/B] του πολύπειρου Gionata Potenti τέλος, παρότι είχαμε μείνει 30-40 άτομα (δικαιολογημένο εν μέρει λόγω ΜΜΜ), δεν επηρεάστηκαν καθόλου και έπαιξαν με ψυχή και ήχο-οδοστρωτήρα παρά τη μία μόνο κιθάρα.

O drummer πως σου φανηκε ?

Να σε πω την αλήθεια αδερφέ, επειδή τους πέτυχα στα μισά και μέχρι να μπω στο κλίμα, να πάρω καμιά μπύρα, καμιά βόλτα στο μερτς κτλ, δεν έδωσα βάση ξεχωριστά στα όργανα, παρά στη γενικότερη εικόνα οπότε δεν έχω συγκεκριμένη άποψη.

No problem ! Επειδη ειναι φιλος ρωτησα.
Δεν εχει και πολυ καιρο στην μπαντα και απ’οσο ξερω τα
υπολοιπα παιδια ειναι πιτσιρικαδες.