Με davidian ε…Οπότε δεν θα σας βρω ούτε μέσα!:lol:
Καλυτερα…Θα μας χαλασεις την διάθεση…
Dont walk awayyyy…Oooohh dont leave and break my heaaaart!!!:lol:
Ε,δεν πάω σε λάηβ που θα πάει ο nihilist ε:-s
Hey παιδες…καλως σας βρηκα…για Θεσσαλονικη ξερει κανεις τι ωρα αρχιζει η αποθεωση?
Φιλαρακο, κι εγω για πανω ειμαι. 22:00 γραφει το εισιτηριο μου.
Ωρεα…ευχαριστω…θα πολουνται εισητηρια στην πορτα ε?μην ερθω και μπηξω τα κλαματα??
Αν εισαι Σαλονικιος και εισαι στην πολη πηγαινε πουρνο-πουρνο να αγορασεις για καλο και για κακο.Πουλαει το
Ticket House,στην Μητροπολεως,στο υψος του Λευκου Πυργου ειναι σχεδον.
πουρνο πουρνο λιγο δυσκολο αλλα μπορει να παω το μεσημερακι…ευχαριστω παντως…
ρε τσακαλια δεν θα ητανε πολυ πιο ευκολο να παρετε ενα τηλεφωνο στον μυλο και να ρωτησετε???χαχα…εγω απο βερια ειμαι αλλα κατεβαινω σε principal και παντοθ για συναυλιες…ημουνα και στον gilbert!!!
επειδη παιδια δεν πολυακουω firehouse εχει κανειw να προτεινει playlist!!!
Θα γράψει κάποιος τι έγινε στο Gagarin???
Αύριο πετάμε από Κρήτη για Θεσσαλονίκη να δούμε τους άρχοντες!!!
τωρα μολις πρεπει να τελειωσε η συναυλια φιλε μου…ακομα βουιζουνε τα αφτια τους…
ειναι κανενας μικρος εδω γιατι δεν θα εχω παρεα…ειμαι απο βεροια!!!τεσπα θα σας δω εκει!!!
Ti egine? Kanena pozeri den gyrise? Afisane ta kokkala tous ekei…:lol:
Άντε να ζηλέψουμε κι εμείς που μείναμε τελικά σπίτι … :roll::roll::roll:
Αυτό!
Μπαγκέτες και κιθάρες στα ουράνια, η φωνή του CJ από άλλο πλανήτη, ο ίδιος ο CJ να γωνατίζει στο Don’t Walk Away, ποζεριλίκια με το stand, o Leverty φοβερός κλπ κλπ κλπ:D
Το σετλιστ είχε μικροαλλαγές.
Καλά ήταν!8)
Eides kanenas ton Mitsara? Exei epizisei ? :lol::lol::lol:
Feygo tora, tha ta diabaso meta…
Μαζί ουρλιάζαμε “Don’t leave me baby pleaseeee”
Πολύ ωραία!!! Ανεβαίνουμε Θεσσαλονίκη με καλή διάθεση…
Από κόσμο τι είχε ?
:lol::lol::lol:
Re mono o freedom eixe dynami na grapsei? Re ta pozeria tabla tha gyrisane…8)
Καλημέρα λοιπόν…Και πώς να μην είναι μετά από τέτοια νύχτα…FIREHOUSE…μιλάμε για ΓΚΡΟΥΠΑΡΑ…πολύ δεμένη μπάντα με ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ δεύτερα φωνητικά ΚΑΙ live (αφού τραγουδάνε αρκετά καλά και ο κιθαρίστας και ο ντράμερ) , ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κιθαρίστα (όλα τα solos είναι εξαιρετικά δομημένα και παιγμένα) και ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τραγουδιστή…ΝΑΙ…το live είναι ο καθρέπτης μια μπάντας και αυτό είδαμε χθες…ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ από την αρχή ως το τέλος…Για μένα το πλέον απίστευτο είναι ότι τα τραγούδια τους δεν έχασαν καθόλου στο live , πράγμα δύσκολο για αυτό το στυλ…
Θα πω και κάτι χωρίς διάθεση υπερβολής ή πρόκλησης…υπήρχαν ΠΟΛΛΑ παιδιά με μπλούζες των KISS…οι περισσότεροι φορούσαν τέτοιες…,για αυτό το λέω…συγνώμη αλλά χθες ΕΙΔΑ , ΑΚΟΥΣΑ , ΑΠΟΛΑΥΣΑ…poseries , Hard Rock…αυθεντικό , παιγμένο από την ψυχή από κάποιους που ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ αυτό που έκαναν και ΟΧΙ στη Μαλακάσα λίγους μήνες πριν…να έπαιζαν και οι Cinder Road πριν…Παράδεισος !
Και είχε δίκιο ο CJ όταν είπε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ η απόδειξη ότι το RnR είναι ζωντανό σε κάθε γωνιά της γης…
ΚΟΡΥΦΑΙΑ στιγμή για μένα ήταν το Overnight Sensation…συνεπικουρούμενο από τα All She Wrote και Reach For The Sky.
Με ξένισε το ότι έκλεισαν με το Don’ t Treat Me Bad αντί με κάποιο από τα 3 προαναφερθέντα.
Νομίζω και οι ίδιοι εξεπλάγησαν από την προσέλευση και τη συμμετοχή του κοινού , όπως νομίζω και όλοι μας δεν περιμέναμε τόσο κόσμο…γύρω στα 800 άτομα πρέπει να ήταν σίγουρα , αφού η προπώληση έφτασαε κοντά στα 500 !!
Όσοι δεν ήρθαν…απλά ΕΧΑΣΑΝ…
ΥΓ. Να πω κάτι και για τους KINGDRAGON…Ρε παιδιά αν είναι να ανοίγουν τέτοια συγκροτήματα , καλύτερα να μην έχει καθόλου support…Ο τραγουδιστής (αν μπορεί κάποιος να τον αποκαλέσει έτσι)…που από ότι κατάλαβα είναι κ ο leader εκεί…ΦΩΝΑΖΕΙ , ΓΚΑΡΙΖΕΙ…που και που είναι στον τόνο (χαχαχα)…αλλά δεν τραγουδάει…ας του μιλήσει κάποιος , γιατί αυτός νομίζει οτι τραγουδάει…Μόνο ο κιθαρίστας ήταν καλός…το κατέχει το σπορ.