ημουν και εγω στο live!!! καγκελο !!! τους ακουμπησα!!! ηταν απλα θεοι!!!:!::!::!:
φαινεται η εικονα που εβαλα???
Tπτ όμως!
Αν είναι απ το live της θεσσαλονίκης δεν χρειάζεται να φαίνεται
ζουλεύουμε…
ebala thn mpaggeta re…alla den 3erw pws…as m pei kapoios…plz…
Ορίστε η φώτο.
Paul, έχουμε πει τα greeklish απαγορεύονται.
K ενας φιλος μου επιασε μπακετα κ πενα του κιθαριστα!!!(ηταν πολυ κωλοφαρδος)αχχχχχχχχχχχχ μακαρι να επιανα κ εγω…
Καλές οι μπακέτες και οι πένες…Προσωπικά απλά εύχομαι να ξαναδούμε κάτι ανάλογο με firehouse φέτος.
εγραψα καπου με greeklish???
Ε για να στο λέω…
Φιλε Paul αυτος που πηδηξε απ το stage ηταν ο κολλητος μου, αν θες να τον γνωρισεις…
φιλε απλα πες του πως περασε συριζα πανω απο το κεφαλι μου και με τρομαξε αφανταστα και πως ειναι και πολυ αλανι…οσο για τα greeklish συγνωμη αν εγραπσα καπου…
Hμουν την Παρασκευή στο Μύλο - Ηταν απίστευτη η απόδοση της μπάντας - ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!
ΜΠΡΑΒΟ και στον κόσμο βεβαίως - Πάντα τέτοια!
Άξιζε το ταξίδι μου από Κρήτη - (Ακουγα σε διπλανές παρέες οτι κάποιοι “ταξίδεψαν” από Δράμα…:lol:)
Οk … αυτό δε θεωρείται ταξίδι ρε παιδια…[-X
ρε εμενα μπροστα μου ηταν 2 παιδια,παιζαν οι firehouse Και αυτοι μιλουσαν για μοντεμς και για το αν οι τσοντες αλλαζουν τον αριθμο κλησης του υπολογιστη…
αντε τρελα στον κοσμο…αξιζε φιλε ναι!!!α!τωρα καταλαβα που εγραψα με greeklish…ποιος ειναι ο “ensiferum”???“θα καταλαβει αυτος…”
ημουνα στο μυλο την Παρασκευη…τελειο λαιβ…τρομερα ευδιαθετοι πανω στη σκηνη πολυ καλοι σε αποδωση…μπραβο παντα τετοια…πολυ καλη και η προσελευση παρα τη μηδενικη προοθηση απο πλευρας διαφημισης…(ελεος δηλαδη…)
Δλδ τώρα αυτό γιατι το κάνεις??Είχαμε ησυχάσει τόσο καιρό που δεν έγραφαν για το βόρειο live!
Αυτό το helpless μου χει κάτσει.!
δεν το πιασα…:-k
Εδώ δεν έπαιξαν helpless.Και το κοινό ήταν gtp
For Helpless lovers…
Madrid 19/10/2008
Intro
Helpless
Lover’s Lane
All She Wrote
Oughta to be a law
Holdin’ On
When I look into your eyes
Shake and tumble
Door to door
You’ve got another thing coming (Cover Judas Priest)
Overnight sensation
Love of a lifetime
Reach for the sky
Don’t treat me bad
Πιο μικρο σετ αλλα μετα το intro…??