Fuck Yeah! Οι hard rock θεοί Firehouse στην Ελλάδα (23 και 24 Οκτωβρίου 2008)

και γω περιμενα για αυτογραφα αλλα τιποτα…

ε,πλακωθηκα…δεν πλακωθηκα αλλα πηγε να μου την παρει πουστηκα…λιγο ακομα να μ κρατουσε την μπαγγετα και θα επεφτε καμια…εσυ που ησουν???

εγω ημουν στα αριστερα σου στο ηχειο…απτους πιο μικρους εκει μεσα…με μια dokken μπλουζα…

ησουνα κοντα στον κυριο που πηρε την πενα του μπασιστα?>???

All She Wrote

http://www.metal-classicrock-blues.tk/ oloi mesa!!!..

ανέλπιστα καλοί βρε σεις και πολύ ζεστό το κοινό, εμένα τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.
επίσης χάρηκα πολύ που είδα πολύ “νέο αίμα” αλλά και πολλούς παλιούς γνωστούς “ποζεράδες” :slight_smile:

Baby, don’t treat me baaad!
:bye: :bye: baby :bye: :bye:
άντε τους είδαμε και τους Firehouse. αντε και Hardline τώρα…! :smiley:

Με Gioeli η χωρίς?:stuck_out_tongue:

ε αυτο το νεο αιμα ημασταν εγω και 4-5 φιλοι μου…:stuck_out_tongue: ημουν ρε συ στο αριστερο ηχειο ακριβως διπλα…

κατα προτίμηση με :smiley: γίνεται hardline χωρίς Gioeli?? εμ, δε γίνεται!

προς “νέο αίμα”: σας είδα-ήμουν και εγώ προς τα αριστερά- και σας χάρηκα πολύ! ομολογώ πως ήσασταν πολύ “περιποιημένοι”. Ελπίζω να μη στεναχωρέθηκατε που οι Firehouse δεν ήταν με φουσκωμένο/ξυμένο μαλλί, δερμάτινα και μπαντάνες…? :smiley:

χεχε φιλε εγω δεν ημουν απο “κεινης” μεριας το νεο αιμα…χχε…αν και θα θελα σε λιγα χρονακια…εγω ημουν απτη μερια του ηχειου στα δεξια 2η σειρα μπροστα…:stuck_out_tongue: εγω ειμαι πιο heavy…:stuck_out_tongue:

α, οκ, sorry τοτε :slight_smile:
όπως και να χει όμως, καλό είναι που υπάρχει αυτό το νέο αίμα, ελπιδοφόρο for the future to come :smiley:

οριστε η παρεα μου χθες…:stuck_out_tongue: εγω ειμαι ο gay στη μεση

Ωραίοι!Θεσσαλονίκη τα σπάνε τα ποζερολάιβ.

ps:εύγε για το μπλουζάκι dokken!

όντως το μπλουζάκι τα σπάει !
:smiley:

Χα, κι εγώ Dokken φορούσα! Να πω κι εγώ ευχαριστώ?

χαχα…σας ειδα οταν μπαινατε…σας θυμαμαι…θυμαμαι το παιδι με την μπλουζα dio και τον αλλον με την μπλουζα iced earth…στην αρχη εσεις οι 3 δεν ησασταν?

θελω να γνωρισω το τσακαλι που δεν υπολογισε τιποτα και πηδηξε απο την σκηνη στο κοινο υπολογιζει …πανω απο το κεφαλι μου περασε…τρομαξα…χαχαχαχαχα…ποιος ητανε που πηγε να ωγαλει το περικαρπιο του μπασιστα???αλλος απαιχτος…και τελευταοιος εγω που καταφερα να παρω κατια πο μια ακομα συναυλια…πως γινεται να βαλω την φοτο της μπαγγετας???

Eγω ειμαι λιγο μεγαλυτερος,30ριζω πλεον και ειδα μια απιστευτη συναυλια,με κοσμο που δεν περιμενα να γουσταρει τοσο.Παιδια,ηταν φανταστικα,απιστευτο κεφι,ζωντανια,ενεργεια και δυναμη απο μπαντα και κοινο.Εξαλλου το ειπε και ο vocalas:’‘Yesterday we played in Athens…You guys,are kicking ass…’’.Προς Θεου(αν υπαρχει)δεν το λεω για να δημιουργησω εριδες.Σε μας επαιξαν και το ‘‘Ηelpless’’.Kατα τα αλλα το setlist κινηθηκε οπως το ειχαν γραψει εδω τα παιδια.Xθες στα ηχεια,πριν και μετα το live,ακουσαμε αρκετα κομματια απο Motley Crue.Καημο ρε παιδια το εχω να τους δουμε και απο κοντα.Τοσοι ερχονται,αυτοι γιατι οχι?

ελα μου ντε…εικονα πως να ποσταρω???

ναι εμεις οι 3 ειμασταν στην αρχη…ευχαριστω …μου αρεσει και μενα αυτο το μπλουζακι…αυτοσ με την dio ειναι ο κολλητος μου…απο 7 χρονων στα βασανα με αυτον…οι αλλοι ειναι πιο καινουριοι στο ειδος…χεχε εκεινο το τσακαλι που πηδηξε κατευθειαν μετα πηγε να ξανανεβει και τον εδιωξε ενασ τυπος …