σωστος…κοιτα γενικα σε συγκροτηματα οπως οι firehouse δεν παει πιστευω και τοση νεολαια…εγω εψησα 4 φιλους μ και θα παμε το βραδυ αλλα δεν περιμενω να χει κιαλους στην ηλικια μας…αυτο παει να πει οτι θα ναι περισσοτεροι μεγαλοι…ποιος θα κανει τον τζερτζελε??
egw eimai 17 kai 8a mai ekei xvris parea…monos alla kanv tzertzele se ola ta live pou pgainw…oi filoi mou den akoune firehouse…
εγω ειμαι 14,5 και θα μαι εκει…Δεν ακουω και πολυ καιρο firehouse αλλα ευκαιρια να τους μαθω καλυτερα και να το ευχαριστηθω οσο περισσοτερο γινεται…μαζι σου και γω στον Τζερτζελεε…τι ωρα ανοιγουν οι πορτες?
Παπαρδέλας και paul, μη νιώθετε ρε, θα καραγουστάρουμε! Θα δείτε πως και εμείς οι 20+ μπορούμε άααααανετα να τα σπάσουμε!! Αν ψήνεστε δίνουμε και κάνα χαρακτηριστικό σύνθημα και βρισκόμαστε και στο μύλο
Εγώ γράφτηκα στο φόρουμ μόνο και μόνο για να σας πω αυτο το πράγμα…
Από δω και πέρα με βλέπω τακτικό. :roll:
Ποσταρετε κάποιος το σετ λιστ από χθες ρε!
Plaka mas ekanes re aliti? Den piges telika? Tsampa se apotheosa? :lol:
Πήγα ρε! Αλλά που θες να ξέρω τα κομμάτια? :lol:
:lol::lol:
Parakalo kapoios na boithisei ton kyrio syntakti.
Με δουλεύεις… εγω φταίω που εγραψα καλά λόγια.
Ego den douleyo, mono peirazo ta agapimena mou paidia…
Re kopritopozerades grafte ena setlist, tin trela mou. [-X Thelo na do to report :!:
Του το εστειλα ωρε μολις σε πμ…
Εντος ολιγου και η αποψη μου για χθες…
Epitelous. A nai esy den milises. Kserase ta ola. :lol:
Λοιπον παμε…
Πριν απο 28 χρονια , το μαγικο 1980, ξεκινουσε μια δεκαετια που πολλα συγκροτηματα επαιζαν αυτο που λεμε poser-80s hard rock…Για ολους εμας τους λατρεις αυτου του ηχου αυτο χθες θα ηταν μια μυσταγωγια, μια εξυμνιση σε εκεινη τη δεκαετια…Τραγικη ειρωνια…??..Θα βλεπαμε ενα συγκροτημα που δεν ανηκει σε εκεινη τη δεκαετια αλλα στην επομενη…Εχει ομως παρα πολλες επιρροες απο αυτην…
Hard Rock is alive…Αυτη ηταν η χθεσινη φραση του CJ και η φραση που συνοψιζει την εμφανιση των Firehouse χτες…
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ εμφανιση απο μια μπαντα που εδειχνε οτι ποτε δεν μεγαλωσε…Ο CJ διατηρει ακομα μια εκπληκτικη φωνη, ο Leverty φοβερος κιθαριστας, ο Foster θηριο στα ντραμς, αν και 2-3 φορες του εφυγαν οι μπαγκετες και ο McKenzie αν και καινουριος απολυτα ταιριαστος σε αυτο που πρεσβευει η μπαντα…
Ακουσαμε υμνους και υμνους…Χορεψαμε,τραγουδησαμε,συγκινιθηκαμε…Συναισθηματα που μονο αυτη η μουσικη μπορει να πρσφερει…Απλα τελεια…
Κορυφαια στιγμη για μενα Overnight Sesnation & Door To Door (προσωπικα γουστα)…
Ο κοσμος αν και περισσοτερος απο οτι αναμενοταν παγερος και σε ορισμενες στιγμες αδιαφορος…Πραγματικα μετα τους Kiss το ειδα και χτες και δεν μπορω να το καταλαβω…Τι να πω δεν ακουμε πια hard rock…??..Γιναμε πιο προοδευτικοι…Ελεος…
Αλλα οτι και να συμβαινει για μενα δεν αλλαζει τιποτα…Θαπορωνομαι οσο ζω με αυτη τη μουσικη και θα το εκφραζω με τον πιο ηχηρο τροπο…Οπως εκανα και χτες και μαζι με μενα απο οσους μπορουσα να δω αλλα 6-7 ατομα…δηλαδη οι γυρω μου…Δεν θα σχολιασω αλλο το γεγονος…Ελπιζω να ηταν κακη παρενθεση…
Γενικα περασαμε παρα πολυ ωραια και συνεχισαμε μετα για μπυρες…Αποκομισα ενα πιασμενο σβερκο, ενα ματσο μπλεγμενα μαλλια και πανω απο ολα μια καταπληκτικη ημερα…
Thank you Firehouse…!!!
Πες ρε τι εγινε μετά Ριβεντζ:!:
Δεν ηρθαν…Γκαντεμια…
Αλλα καλα περασαμε…
Ωραίοι οι Firehouse δε λέω… έπαιξαν κομματάρες, πειράζει όμως που θεωρώ τους Kingdragon έκπληξη της βραδιάς?
Αυτό το Hide The Sun με κατέστρεψε:lol:
Ορίστε ακούστε κι όσοι δεν θυμάστε: Myspace
Photos copyright by Maiden1979
KINGDRAGON
FIREHOUSE
Τους περιμεναμε για αυτογραφα αλλά τελικά…
Τον μπούλο…
καλημερα σε ολους…πηγα τελικα στον μυλο…πολλοι μπορει να με θυμαστε γιατι ημουνα ο μονος με καπελο την νυχτα"ενα ασπρο των ac/dc":lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:…ημουνα στο κεντρο ακριβως κατω απο τον τραγουδιστη…επιασα μια μπαγγετα του drummer…για περετερω στο site μου…ρε παιδια please δηλαδη βοηθηστε λιγο να γινει ενεργο το site…plz…ξερω οτι σας τα εχω κανει λιγο τσουρεκια αλλα αξιζει αν το κανουμε ενεργο…
Παιδες χαμος χθεσ στον Μυλο…ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…φιλε εσυ εισαι που πλαωθηκες με τον αλο τον glam-α για την μπαγγετα??